Slotul Grimoire Al Lui Merlin

Play'n Go

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

3.000.000.00 USD

Subiect

Fantasy, mituri și legende, basm

Merlin’s Grimoire

Revizuirea slotului online Grimoire a lui Merlin

Revendicați câștiguri magice de până la 30.000X Miza dvs. Un vrăjitor celebru este vedeta acestui 5-roel, 243 de moduri de a câștiga joc, unde simbolurile s-au despărțit pentru a vă oferi mai multe șanse să colectați un premiu în orice moment.

Cartea lui de magie este simbolul sălbatic și împrăștiat și deblochează o rotiri libere în jurul unde obțineți simboluri în expansiune și poate construi până la 7.776 de moduri de -a lungul tamburelor.

Acesta este un slot extrem de volatil, cu randamente medii de 96.20% și puteți ajuta Merlin în căutarea sa pe PC -uri sau telefoane mobile la cele mai bune cazinouri pentru sloturi de joc.

Cum să joci slotul Grimoire al Merlinului

Explorați o pădure fermecată și găsiți o modificare a unei pietre care încadrează tambururile. Există o secvență animată drăguță pe măsură ce jocul se încarcă pe computerul dvs., iOS, Android sau Windows Mobile, în timp ce îl ajutați pe Merlin să caute cartea sa sau Grimoire.

Simbolurile din acest cadru magic includ runele, o defilare, poțiuni albastre și o versiune tânără a Merlinului, cu o asemănare izbitoare cu Benedict Cumberbatch ca Doctor Strange. Simbolurile câștigătoare devin animate pentru a oferi un pic de atracție vizual în plus, în timp ce coloana sonoră agitată se adaugă jocului și Merlin oferă chiar și un comentariu în timp ce roletele se învârt.

Controalele ușor de utilizat includ o bară de defilare sub tambururi, care deține mai multe opțiuni de stație de la 0.10 până la 100.00 la cele mai bune site -uri de pariuri. Un buton portocaliu de pe panou activează o caracteristică a rotirilor automate, unde le permit legile locale, iar micul șurub de fulgere din partea de jos a jocului declanșează o opțiune de joc rapid.

Ajungeți la Grimoire Paytable de la Merlin cu un robinet pe butonul"I", iar acest lucru are detalii complete cu privire la caracteristicile speciale, cum ar fi divizarea simbolurilor, împreună cu valorile fiecărui simbol la actuala participare.

În conformitate cu cele 243 de moduri de a câștiga sistemul, trebuie să potriviți simbolurile pe oricare dintre cele 3 rânduri de pe tambururi conectate din stânga. Merlin plătește până la 4x miza, în timp ce cartea merită aceeași, dar, de asemenea, își aruncă vraja cu puterea de a acționa ca oricare alta, dacă poate fi completă combinații complete.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale slotului Grimoire al Merlinului

Simbolurile se pot împărți pe tambururi 1, 2 și/sau 3 din stânga. Aceasta dublează numărul de rânduri pe orice tambur afectat și crește numărul de modalități de a câștiga în orice moment.

Grimoire este, de asemenea, simbolurile împrăștiate și ori de câte ori aterizează în orice 3, 4 sau 5 locuri câștigați un premiu în valoare de 0.8x, 1.6x și, respectiv, 4 miza. De asemenea, acordă 10 rotiri gratuite, dar înainte de a începe deschiderea cărții pentru a dezvălui un simbol care se va extinde pentru a umple orice tambur pe care îl aterizează pe tot parcursul jocurilor bonus. Simbolul ales plătește și în orice loc, deci nu trebuie să fie pe tambururi adiacente din stânga.

Ca un avantaj suplimentar de la jocurile gratuite, toate tambururile pot deține acum simboluri despărțite, oferindu -vă 7.776 moduri diferite de a le alinia pentru un câștig. Mai multe simboluri împrăștiate se retrage jocurile, fără o limită fixă la câte ori poate apărea acest lucru.

Caracteristici de slot

Slotul online Grimoire al lui Merlin câștigă maximă, randamente medii și volatilitate

Cu o victorie imensă de 30.000x, slotul Grimoire al Merlinului are potențialul de a plăti un premiu de 3.000.000.00 pentru oricine joacă la cele mai mari mize. Totuși, volatilitatea este ridicată, așa că ați putea constata că rotirile câștigătoare sunt mai puțin frecvente decât în multe alte jocuri.

Procentul de rambursare pe termen lung este de 96.20%, care este un nivel standard în mare parte din gama Play’n Go. Este un procent decent și, la fel ca toate jocurile noastre aprobate, slotul Grimoire al Merlinului este garantat să joace în permanență corect.

Gândurile noastre despre slotul Grimoire al Merlinului

Play’n Go au un palmares de invidiat pentru jocuri de succes tematice în jurul legendei king arthur, Și slotul online Grimoire al Merlinului se încadrează chiar în gamă. Pare în mod adecvat eteric, cu un cadru de pădure, plus simboluri fermecate, iar coloana sonoră complimentează stilul magic.

Mecanismul simbolurilor de divizare este o atingere plăcută, deși nu garantează un câștig. Rotirile câștigătoare ale premiilor devin mai probabile în runda de jocuri gratuite, deoarece numărul de simboluri se poate dubla pe orice mulinetă, iar simbolul în expansiune plătește fără a fi nevoie să fie pe cele adiacente.

Alăturați -vă la Hunt pentru victorii magice în timp ce jucați jocul de slot Grimoire al Merlinului pe site -urile noastre preferate de cazinouri online, unde găsiți cele mai bune oferte de bonusuri de bun venit, cum ar fi cele prezentate aici.

Partenerii cazinoului

Câte linii de plată are slotul Grimoire al Merlinului?

Cât pot câștiga din slotul Grimoire al Merlinului?

Ce face simbolul cărții în slotul online Grimoire al Merlinului?

Pot juca slotul Grimoire al Merlinului pe iPhone?

Pot juca gratuit slotul Grimoire al Merlinului?

Care este cea mai bună aplicație Slot Grimoire a Merlinului?

Există coduri promoționale ale slotului Grimoire al Merlinului?

Cine face slotul online Grimoire al Merlinului?

Este slotul Grimoire al Merlinului, partea unei serii?

Când a fost lansată mașina de slot Grimoire a Merlinului?