SMOT -Ul De Perle Al Sirenei

Betsoft

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Betsoft

RTP

95.21%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Fantezie, bijuterii, sub apă

Mermaid's Pearl

Recenzie de sloturi online de sirenă a lui Mermaid

Dacă te-ai săturat vreodată să joci sloturi moderne care te copleșește cu caracteristicile, designul și jocul lor rapid, poți verifica Betsoftslotul de perle al sirenei. Prezentând o grafică retro, o temă de sirenă de desene animate și un joc la fel de de bază pe cât vin, acest joc cu 3 roli te va face să te simți ca și cum ai călătorit back in time. Dar jucați -l pentru numerar real printr -un cazinou online și puteți obține o lovitură la câștigarea până la 5.000 de monede pe rundă!

Disponibil doar ca joc flash, Mermaid's Pearl vă oferă o experiență clasică de cazinou online de care nu veți putea să vă bucurați în mișcare. Cu 5 linii de plată active și simboluri sălbatice ca fiind singurele bonusuri adăugate, acest joc este radical diferit de cele mai noi jocuri de slot care sunt lansate online, dar este exact acolo unde se află apelul său. Consultați recenzia în profunzime pentru a afla tot ce trebuie să știți despre Mermaid's Pearl înainte de a juca în numerar real.

Cum să joci slotul online al Mermaid's Pearl

Cu un ecran la fel de de bază pe cât oferă acest joc, nu este surprinzător să constatăm că Mermaid's Pearl by Betsoft este foarte ușor de jucat. Ca în cazul oricărui slot machine, punctul dvs. de plecare este controlul monedelor care vă permite să alegeți dimensiunea monedelor dvs., care aici trece până la maximum 1 credit. Alegeți -vă moneda și apoi folosiți butonul"Bet One" pentru a selecta câte linii și monede doriți să jucați pe rundă. Dimensiunile BET variază de la 0.01 credite la 5 credite, oferindu -vă o mică selecție de mize din care să alegeți atunci când jucați pe un site de sloturi online cu bani reali.

Ceea ce obțineți în acest slot pe care nu veți obține o mulțime de mașini noi de sloturi online sunt liniile de plată active. Cu ajutorul controlului liniei, puteți alege ce linii de plată pe care doriți să le opriți pentru a cheltui mai puțini bani pe spin. Direcțiile liniilor de plată sunt întotdeauna vizibile pentru dvs. la fel ca simbolurile jocului, care sunt clar afișate în partea superioară a mașinii. Dar chiar dacă nu ar fi fost, nu ți -ar fi greu să -ți amintești simbolurile, deoarece există doar șapte dintre ele, dintre care șase sunt icoanele tale de bază și unul este un simbol bonus sălbatic. Pictogramele de bază pot plăti premii cuprinse între 3 și 750 de monede pe combinație, care sunt apoi înmulțite cu dimensiunea monedei dvs. pentru a vă determina premiul. Simbolul bonus sălbatic oferă totuși plăți mult mai bune.

Pentru cei cărora le place să joace pe telefoanele lor, Betsoft Oferă alte jocuri optimizate pe mobil, cum ar fi Jackpot Crazy 60.000 sau mega jackpot Dar nu acest slot Machine. Ca multe jocuri vechi de la dezvoltatorul de software, Mermaid's Pearl este disponibil doar pentru a juca pe dispozitive care acceptă Flash.

Caracteristici de perle de sirenă și rotiri gratuite

Comorile secrete ale minunatei sirene nu pot fi câștigate decât în vechea școală în acest joc, așa că nu vă așteptați la nimic în ceea ce privește un bonus de rotiri gratuite. Pentru a câștiga unul dintre premiile de pe ecran în timp ce jucați pentru bani reali, va trebui să colectați trei simboluri potrivite pe orice linie de plată. Deoarece liniile de plată pot fi activate și dezactivate, veți putea câștiga doar un premiu pe o linie pe care ați plătit -o. Deci, dacă doriți mai multe oportunități de câștig, va trebui să vă jucați cu pariul maxim.

Singura excepție de la regula de potrivire este atunci când colectați o combinație de simboluri de pește, stea și palmier, în orice ordine. Această combinație plătește un premiu de consolare de 3 monede, care este cea mai mică recompensă din joc. Premii mult mai bune sunt oferite prin combinații de potrivire a acelorași simboluri, care pot plăti până la 100 de monede pe linie de plată, dar și simbolurile sălbatice bonus. Nu numai că simbolurile sălbatice sunt capabile să înlocuiască pentru orice alt simbol care să vă ajute să completați o secvență câștigătoare, dar pot plăti și până la 1.000 de monede atunci când nu înlocuiesc. Colectați un ecran complet al The Wilds și puteți banca un jackpot atractiv de 5.000 de monede (1.000 de monede Max Win x 5 Line de plată).

Caracteristici de slot

Verdictul de perle al Mermaid și sloturi online similare

În esență, sirena lui Pearl by Betsoft este o mașină de slot care nu oferă prea mult, dar exact asta îl face atractiv. Acest joc va fi în cea mai mare parte potrivit pentru jucătorii cu un gust tradițional sau noi punteri care caută sloturi simple pe care își pot exersa strategia sau să învețe mai multe despre modul în care funcționează slot -urile care funcționează. Cu o variație medie și un raport de succes mai mare, Mermaid's Pearl este unul dintre acele jocuri care pot plăti randamente consistente, care pot fi chiar la premii mai mari de până la 5.000 de monede pe spin. Joacă -te pentru numerar real dacă îți place un slot ușor și plin de satisfacții, dar totuși destul de accesibil.

Pe de altă parte, dacă sunteți un jucător cu experiență, cu gust pentru jocuri de sloturi volatile, este posibil să doriți, de asemenea, să consultați alte alternative online care oferă plăți mai bune. Pentru o mașină de mare varianță, cu un jackpot progresiv, o funcție de joc și ecrane duble, aveți Betsoft's jackpot ultra. Și dacă îți place ceva modern în schimb, ai MicrogamingImperiul Diamond, care prezintă o grafică HD uimitoare, 15 linii de plată și un joc special de bani cu o gamă largă de premii lucrative. Găsiți mai multe mașini cu 3-relate înaltă sau medie atunci când vizitați oricare dintre cele mai bune site-uri de cazino online pe care le-am revizuit.

Partenerii cazinoului