Miss Wildfire Slot

ELK Studios

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

ELK Studios

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Ciudat/ciudat

Miss Wildfire

miss wildfire Recenzie slot online

Cele mai neobișnuite cu 6 role, 4 rânduri de simboluri și 466 de moduri câștigătoare completează miss wildfire Sloturi Joc cu simboluri de desene animate colorate, cum ar fi cuburi de aur care ține flori în ele, piramide pline de apă, bijuterii roșii fierbinți și un jurnal de desene animate rânjind. Este un amestec neobișnuit, iar fundalul scărilor și plantelor în bule de sticlă nu oferă cu adevărat prea multe indicii asupra temei.

Este flame-Simboluri înrudite care luminează cu adevărat jocul. Există un simbol"w" arzător, o pictogramă bonus cu torță și miss wildfire ea însăși, care este un cap de desene animate zâmbitoare în roșu sau albastru flame versiuni. Așa cum spunem, este destul de neobișnuit, dar nu va fi oprit, deoarece arată bine pe PC, iOS, Android și Windows Mobiles la cele mai bune cazinouri mobile.

Caracteristicile suplimentare pot fi extrem de plină de satisfacții. miss wildfire Simbolurile sălbatice se deplasează pe tambururi în timpul respingării, iar jurnalul se poate transforma într -un simbol sălbatic lipicios. O caracteristică de rotiri gratuite rulează atât timp cât miss wildfire este în vedere.

Cum să joci miss wildfire Jocuri mecanice

miss wildfire Jocul sloturilor este ușor de configurat și de jucat, astfel încât să puteți învârti tambururile în câteva secunde. Faceți clic pe butonul care arată ca o grămadă de monede pentru a dezvălui toate opțiunile de pariuri, care trec de la 0.20 până la 100.00 pe rotire. Fila Auto stabilește tambururile care se învârt pe cont propriu, fără a fi nevoie să apăsați un buton de fiecare dată, iar cele 3 linii mici te duc la plata.

Acest lucru vă arată cum funcționează diferitele caracteristici și cât de mult câștigați aterizând cel puțin 3 din același tip de simbol pe orice rând de tambururi conectate, pornind din partea stângă. Jurnalul plătește cel mai puțin, la 0.5x pariul când aterizează chiar pe joc, cu o bijuterie roșie plătind până la 10x pe site -urile de sloturi online clasate.

ELK Studios Sloturile oferă mai multe opțiuni de strategie de pariu, cum ar fi The Optimizer, care contribuie la un procent stabilit din echilibrul dvs. pe fiecare rotire și The Booster, care crește miza pe o pierdere. Acestea sunt opționale, dar merită să aruncăm o privire.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale miss wildfire Slot

W. De asemenea, dă foc la orice simboluri de jurnal adiacente, transformându -le în sălbăticie în plus. Atât versiunile roșii, cât și cele albastre ale miss wildfire sunt, de asemenea, sălbatice, dar când apare, odată ce colectați orice victorie din spin, ea mută o mulinetă la stânga, în timp ce restul de tambururi respincă, până când se mută din vedere. De asemenea, transformă jurnalele în mai multe sălbatice, dar albastrul miss wildfire face ca jurnalele.

Orice 3 sau mai multe simboluri de împrăștiere declanșează o serie de rotiri libere, cu cel puțin 4 simboluri de mers pe jos pe tambururi. Jurnalele umplu un contor de-a lungul jocurilor gratuite și, odată ce colectați 50, un simbol cu plată mică este eliminat din tambururi pentru restul rundei. În același timp, încă 4 miss wildfireapar, iar funcția rulează atât timp cât ea este oriunde în vedere.

Caracteristici de slot

miss wildfire Slots Game câștigă maximă, volatilitate și randamente medii

Puteți câștiga 5.000x pariul dvs. într -un singur spin, ceea ce este egal cu 500.000.00 la cele mai mari mize. miss wildfire Slotul online are o volatilitate medie și un procent teoretic de rambursare de 96.1%, care este destul de generos.

Al nostru miss wildfire Verdictul slotului

În ciuda unor alegeri ciudate de simboluri, ELK Studios a livrat un alt hit sigur miss wildfire jocuri mecanice. Simbolurile sălbatice de mers, sălbăticie în plus din bușteni în flăcări și respingeri vă pot ateriza cu mai multe victorii la rând, dar se încălzește și mai mult în caracteristica de rotiri libere.

Dacă colectați suficiente bușteni și eliminați simbolurile cu plăți mai mici, aveți un grup mai mic de embleme cu valoare ridicată pe tambururi, ceea ce face mai ușor să apucați premii mari. Este o rundă bonus palpitantă care poate rula și rula, deși doar 4 inițiale miss wildfire Simbolurile și 7 rotiri sunt garantate.

Întâlni miss wildfire Când joci acest joc roșu-fierbinte la cazinourile noastre online preferate, cum ar fi cele pe care le-am ales pentru tine aici.

Partenerii cazinoului