Moley Moolah Slot

Yggdrasil

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

95.74%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

675.000.00 USD

Subiect

Animale, ciudat/ciudat, comedie

Moley Moolah

moley moolah Recenzie slot online

Artiștii de la Yggdrasil Jocurile de noroc trebuie să se distreze proiectarea simbolurilor colorate ale gnomilor de grădină, floarea soarelui și alunița de desene animate. Tăietele stau îngropate în pământ, unde viermii animați se târăsc pe lângă rădăcinile și oasele copacilor.

Alte simboluri includ pictograme de cărți, pictograme, pălărie de mineri și logo -ul jocului. Este optimizat pentru telefoane mobile pentru iOS, Android și Windows, precum și PC-uri, laptopuri, iar cu coloana sonoră de desene animate, puteți fi sigur că arată și sună bine pe orice dispozitiv.

De asemenea, joacă bine, cu bețe de dinamită capabile să acționeze ca alții, și să completeze tamburi într-o caracteristică explozivă în joc. Colectați ghinde în timpul unei jocuri gratuite pentru a solicita recompense instantanee și declanșați seturi suplimentare de tambururi. Aici puteți săpa câștiguri de până la 6.750x pariul total.

Cum să joci moley moolah Jocuri mecanice

Pentru a se potrivi cu simbolurile luminoase, chiar și butoanele de control sunt colorate viu. Selectați miza dvs. dintr -o gamă de 0.10 până la 100.00 pe rotire, apoi faceți clic pe butonul de rotire verde și vedeți unde se odihnesc simbolurile. desi moley moolah slotul este un joc de 10 linii, puteți câștiga din runde de simboluri potrivite din partea stângă sau din dreapta.

Butonul Blue Autoplay stabilește tambururile care se învârte pe cont propriu pentru până la 1000x, iar fila"I" roșie deschide plata, care listează cât câștigați de la fiecare simbol. Cel mai valoros simbol este logo -ul jocului, iar atunci când este văzut pe 3, 4 sau toate cele 5 tamburi pe o linie, câștigi 3x, 10x sau 50x miza dvs.

Rotiri gratuite și altele moley moolah Caracteristici de slot

Există 2 simboluri sălbatice în acest joc. Cutia de dinamită acționează ca altele, dacă este la locul potrivit pentru a finaliza combinații. Ocazional, alunița va apărea deasupra tamburelor și le va oferi o scuturare, adăugând cutii de dinamită suplimentare la amestec, iar cu cât le scutură mai mult, cu atât veți vedea mai multe sălbăticie.

Alunița este, de asemenea, un alt simbol sălbatic, care nu numai că se află pentru alții, dar declanșează și un bonus special pentru rotiri gratuite când se oprește în orice 3 sau mai multe locuri de pe tambururile din mijloc. Câștigați 15 jocuri bonus, plus 2, 3 sau 4 ghiocei care încep să umple un metru deasupra tamburelor.

Colectați mai multe ghinde în timpul rundei și, odată ce aveți 5 în total, apare un al doilea set de tamburi. Aceasta dublează șansele de a ateriza un câștig și, de asemenea, crește viteza cu care colectați și mai multe ghinde.

Colectați încă 5 pentru a activa un al treilea set de mulinete și încă 5 pentru a vedea maximum patru seturi de tambur se învârt simultan pentru orice jocuri gratuite rămase. Nu puteți să vă retrageți în această rundă, dar împreună cu potențialul uriaș câștigător din 4 seturi de tamburi, contorul de ghindă plătește și premii pe măsură ce se umple.

Caracteristici de slot

moley moolah Slots Game Maximum Wins, RTP și Volatility

Completarea completă a setului de mulinete cu cel mai valoros simbol, împreună cu un contor complet deasupra jocului, se poate combina pentru a vă oferi un câștig egal cu 6.750x pariul dvs. sau până la 675.000.00. moley moolah este un joc de volatilitate medie în care revenirea medie la procentul de jucători este de 95.74%.

Al nostru moley moolah Slots Game Rating

Pentru jocuri luminoase, desene animate, cu caracteristici ingenioase, nu căutați mai departe. moley moolah iese în evidență pe toate platformele, cu câteva secvențe animate distractive, iar stilul vesel va lumina chiar și cele mai plictisitoare zile.

Punctul culminant este rotundul bonusului de rotiri gratuite și, odată ce deblocați seturi suplimentare de tambururi, șansele de câștig se vor dubla, triplu și apoi patruple pe fiecare rotire. Nu veți vedea întotdeauna toate cele 4 seturi în timpul jocurilor bonus, dar este destul de ușor să activați cel puțin încă 1.

Săpați în moley moolah sloturi la cazinourile online de top și dezgropați unele pachete de bonusuri fără depunere atunci când vă alăturați site -urilor noastre recomandate.

Partenerii cazinoului