Money Train 2 Slot

Other Game

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.40%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Vest sălbatic, steampunk

Money Train 2

money train 2 Recenzie slot online

Așa cum sugerează și numele, money train 2 este o continuare a unuia dintre cele mai bune jocuri de sloturi. Folosește grafică similară de înaltă calitate și prezintă 4 simboluri de cărți de redare și 5 personaje occidentale într-un cadru în stil steampunk. Un simbol sălbatic al craniului plătește premiile de top, în timp ce stau și pentru alții, dacă poate completa o linie pe cele 5 tamburi și 40 de linii de plată.

Tamburele se așează pe un vagon feroviar într-un oraș de știință vestică și este conceput pentru a arăta excelent pe PC-uri, iOS, Android și Windows Mobile Smartphone-uri și tablete mobile.

Jucat pentru mize mici până la mijlocii, câștigați premii atunci când potriviți simboluri pe linii din partea stângă. Simbolurile bonus declanșează respingările de tamburi care continuă până când aterizați un câștig și, cu un multiplicator în creștere pe fiecare respin, aceasta este o caracteristică în care doriți să vedeți cât mai multe runde care pierdeți posibil!

În timpul unei caracteristici de rotiri gratuite, apar simboluri speciale, acordând o selecție largă de tratamente suplimentare, cum ar fi multiplicatori suplimentari și rotiri suplimentare.

Cum să joci money train 2 Slot

Gama de pariuri rulează de la 0.20 - 20.00 pe rotire, care este puțin pe partea joasă, dar de aceea vine cu niște multiplicatori de câștig incredibili. Aterizați 50.000x participarea dvs. la cel mai înalt nivel de pariuri și veți colecta o sumă de 1.000.000.00 din money train 2 Joc sloturi.

Este foarte ușor de configurat și trebuie doar să faceți clic pe mica stivă de monede de pe controale pentru a deschide opțiunile de miere. Dacă doriți să vă relaxați pe măsură ce tambururile se învârt pe cont propriu, faceți clic pe săgeata într-un cerc, iar butonul dublu-săracă lansează un mod FastPlay.

Cu atât de multe bonusuri pe site -urile de sloturi online de top, este înțelept să consultați paytable -ul înainte de a juca și îl deschideți cu un clic pe cele 3 mici linii din colțul din dreapta jos al ecranului. Pe lângă detalii suplimentare despre caracteristici, tabelul listează cât câștigați de la fiecare simbol, cu costume de cărți de joc evaluate până la 5x miza dvs., iar The Wild Worth 20X.

money train 2 Rotiri fără sloturi și alte caracteristici bonus

Un simbol bonus în formă de COG în orice 2 locuri va dezvălui o valoare multiplicatoare, apoi va declanșa o serie de respingeri. Acestea continuă, cu un multiplicator în creștere aplicat la fiecare rotire care pierde, până când aterizați o combinație câștigătoare, așa că cu cât trebuie să așteptați mai mult un câștig, cu atât mai mare este multiplicatorul.

Trei sau mai multe simboluri bonus pornește bonusul de cărucior de bani, cu simbolurile declanșatoare care dezvăluie multiplicatori. Aici apar aici doar simboluri persistente, care se lipesc de tambururi, personaje sau multiplicatori. Dacă completați o mulinetă cu simboluri potrivite în timpul următoarelor rotiri, se adaugă o mulinetă suplimentară, iar acest lucru se poate întâmpla de două ori, pentru a vă oferi maximum 7 mulinete. Multiplicatorul sau simbolurile speciale resetează numărul de rotiri înapoi la 3, astfel încât această caracteristică poate continua și porni. Diferitele caractere și simboluri bonus adaugă multiplicatori, combină toate multiplicatorii în vedere sau adaugă rotiri suplimentare la totalul tău.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitate a money train 2 Slot

Multiplicatorul de până la 50.000x pariul dvs.00 pe rotire, adaugă până la un potențial 1.000.000.00, care este de fapt mai mic decât unele jocuri.

O volatilitate ridicată înseamnă că rotirile câștigătoare relativ rare sunt compensate de premii relativ mari de mare valoare și de money train 2 slotul are un procent mediu de rambursare excelent de 96.4%.

money train 2 Evaluarea slotului

Grafica impresionantă este o potrivire perfectă pentru jocul ingenios și caracteristicile ingenioase. În timp ce ar trebui să vedeți un număr decent de rotiri câștigătoare în jocurile de bază, în timpul rundei de bonus de bani și respins este probabil să vedeți cele mai mari recompense.

Dacă vă plac sloturile occidentale cu aspect grozav și doriți să vă bucurați de unele caracteristici neobișnuite, atunci asigurați-vă că jucați money train 2 slot. Oricine preferă mai mult jocul convențional ar trebui să încerce slotul cu trenul sălbatic de la Play’n Go, unde în timpul unei caracteristici gratuite, trenurile adaugă în plus sălbatice la tambururi sau să verifice temple tumble megaways Dacă vrei să joci altul Relax GamingJocurile strălucitoare ale lui.

Aceste jocuri și multe altele se găsesc la cele mai bune cazinouri online prezentate chiar aici la. Începeți -vă aventura sălbatică occidentală când jucați money train 2 slot astăzi.

Verificați mai multe Relax Gaming Sloturi mai jos

Partenerii cazinoului

Face money train 2 au un jackpot progresiv?

Ce simboluri pot aștepta să găsesc în money train 2?

Există alte sloturi similare cu money train 2?

Care este cel mai mare câștig posibil pe money train 2 slot?

Pot paria orice sumă când joc money train 2?

Trebuie să descarc money train 2 slot înainte să pot juca?

Care este cel mai bun cazinou online pentru joc money train 2?

Pot câștiga jocuri gratuite pe money train 2?

Ce furnizor de software a creat money train 2 slot?

Este money train 2 un slot de volatilitate ridicată?