Slotul De Aur Al Maimuței

Nolimit City

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Nolimit City

RTP

96.02%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.268.300.00 USD

Subiect

Animale, junglă

Monkey’s Gold

Recenzie de sloturi online de aur a maimuței

Nolimit City a creat jocul colorat de sloturi de aur al maimuței, a pornit pe o grilă de 6x6 înconjurată de capete de piatră sculptate și frunziș dens. Simbolurile includ pictograme de cărți de joc cu efect de piatră, bijuterii și mai multe fețe în stil de piatră, toate așezate pe suport albastru, portocaliu sau verde. Puteți reda slotul de aur al maimuței pe un computer PC, iOS, Android sau Windows, fără a pierde grafică sau joc impresionant.

O gamă largă de pariuri acoperă majoritatea bugetelor, iar numeroasele bonusuri oferă ceva care să -i placă tuturor. Liniile câștigătoare de simboluri se blochează în timp ce bobinele resping și veți găsi simboluri de dimensiuni uriașe. Acestea ajută la completarea combinațiilor, a actualizărilor simbolurilor și a jocurilor gratuite cu multiplicatori aplicați la fiecare victorie în acest sens Nolimit City slot online.

Cum să joci slotul de aur al maimuței

Controalele sunt destul de simple; Chiar și jucătorii neexperimentați nu le va fi greu să înceapă. Faceți clic pe simbolul"$" și veți vedea opțiunile de pariu cu bani reali, care variază de la 0.20 până la 100 de credite pe spin. Simbolul Big Arrow pornește o caracteristică automată a rotirilor, iar fulgerele se accelerează pe jocul.

Consultați Paytable pentru a vedea cât câștigați prin aterizarea a 3 sau mai multe simboluri potrivite pe tambururi adiacente din stânga. Puteți studia, de asemenea, diferitele caracteristici bonus și puteți vedea cum se declanșează fiecare. Pentru 73x miza dvs., puteți plasa un pariu bonus opțional care deblochează fără întârziere rotirile gratuite.

Opțiunile și controalele de pariu rămân aceleași pe platformele desktop și mobile, astfel încât să vă puteți bucura de jocul de sloturi de aur al maimuței la unele dintre cele mai bune site -uri de cazinouri online de acasă sau când ați ieșit și despre aproape.

Rotiri gratuite de aur ale maimuței și alte bonusuri

Jocul folosește un mecanism special XPays care consideră că simbolurile câștigătoare rămân pe tambururi, pe măsură ce alții dispar. Câștigătorii scad pe rândul de jos și altele noi apar într -un respin gratuit. Aceste simboluri noi pot crește dimensiunea plății sau pot crea noi linii câștigătoare. Aceste respingeri continuă până când nu se formează noi victorii.

Dacă întregul rând de jos are simboluri potrivite pe el, fie dintr -un succes inițial, fie din funcția XPays, acestea sunt actualizate la următoarea cea mai valoroasă, stimulând premiul. Pe deasupra, simbolurile aleatorii pot apărea în dimensiunea 2x2 sau 3x3, ceea ce face mult mai ușor să se vadă o secvență de 3 sau mai mult din stânga. Acestea pot avea chiar multiplicatori atașați de ei.

Simboluri împrăștiate între 3-6 tamburi vor lansa o caracteristică de rotiri gratuite, cu 10-19 jocuri bonus jucate, în funcție de câți împrăștiați au apărut în jocul declanșator. Înainte de această rundă, un zar se rostogolește pentru a dezvălui un multiplicator care se aplică câștigurilor, apoi se rostogolește din nou pentru a arăta cât va crește atunci când completați rânduri de simboluri potrivite.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, RTP și volatilitatea aurului maimuței

Este posibil, cu cel mai norocos rolul de zaruri, să colectați o victorie vastă egală cu 12.683x pariul dvs. total, sau 1.268.300 de credite dacă vă jucați cu dimensiunea maximă a pariu de 100 de credite. Un aspect de volatilitate medie până la mare se potrivește cu o revenire medie la jucători procent de 96.02%, ceea ce duce la câștiguri puțin mai puțin frecvente decât în jocurile de varianță mai mică, dar potențial mai mari plăți sloturi reale de bani. Aflați mai multe despre bonusurile noastre de cazinou online pentru a vă începe.

Evaluarea slotului online de aur a maimuței

Acest joc urmează un subiect popular, cu sloturi tematice în jurul animalelor din junglă atrăgând întotdeauna o urmărire mare. Unele dintre simboluri se îmbină cu fundalul lor, ceea ce face puțin greu să le vezi clar - mai ales pe ecrane mobile mai mici - dar nu este o problemă importantă.

Caracteristicile neobișnuite ale bonusului, cum ar fi simbolurile câștigătoare care scad în partea de jos a jocului și modernizarea, pot adăuga emoție la fiecare rotire. Factor în jocurile gratuite și potențialul unei vaste câștiguri multiplicatoare, iar acest lucru devine un slot pe care îl recomandăm cu mare drag.

Jucătorii de pe site -urile de top online o vor găsi, împreună cu mulți alții din Nolimit City și alți dezvoltatori de cea mai bună calitate, la cele mai bune cazinouri online. Începeți -vă astăzi aventura în junglă, revendicând cele mai bune oferte bonus și jucați slotul de aur al maimuței pe aceste site -uri.

Partenerii cazinoului