Slotul De Spamalot Al Lui Monty Python

Aristocrat

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Aristocrat

RTP

93.99%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

12.000.00 USD

Subiect

Filme, fantezie, emisiuni TV/serie

Monty Python's Spamalot

Recenzie de sloturi online de spamalot a lui Monty Python

Gagurile și cadourile abundă în acest slot anarhic, Spamalot al lui Monty Python, care obraznic (deși mai degrabă cu exactitate) se facturează ca"nu un joc obișnuit de jackpot". Un lucru care se menține în comun cu slotul dvs. de jackpot standard, desigur, este jackpotul progresiv care este oferit. În momentul scrierii, jackpot -ul Sfântului Graal se afla la un uimitor 1.701.761 de lire sterline și numărați; Și chiar și jackpot -ul ușor mai puțin sfânt a fost de peste 200 de lire sterline. De fapt, chiar și jackpot-ul standard, obținut prin alinierea a cinci simboluri sălbatice, oferă încă un premiu peste medie de 5.000 de monede. Da, spamalotul poate fi o prostie, dar banii rămân serioși.

Despre jocul slotului online al lui Monty Python

Acest slot de 5 tambur are 20 de linii de plată reglabile folosind dimensiuni de monedă de la 0.01 la 1.00 kilograme. Nu pierdeți timp folosind butonul Bet Bet la îndemână sau lăsați slotul să facă toate lucrările pentru dvs., permițând funcția de rotiri auto. Simbolurile includ simboluri tradiționale de cărți precum A, 10, J, Q și K, alături de animații amuzante ale personajelor, precum Sir Galahad, Sir Lancelot și Lady of the Lake. Toate acolo pentru a vă ajuta să aterizați acele mari victorii.

Caracteristici, speciale și simboluri

Pentru a vă stimula și mai mult câștigurile, slotul online Spamalot al lui Monty Python oferă, de asemenea, o mulțime de bonusuri și suplimente interesante. Caracteristica bonusului super prost, de exemplu, poate fi destul de plină de satisfacții. Jocul bonus este lansat prin aterizarea simbolului bonus pe tamburi unul și cinci simultan, dar de aici se termină simplitatea. Construit ca o piesă de teatru în patru acte, jocul parcurge patru sub-jocuri diferite (rămâneți cu noi).

Primul este Bonusul Storm the Castle, în care alegeți unul dintre cele șase locuri strategice pentru a trage o vacă la castel, în încercarea de a câștiga un premiu în bani. Al doilea este bonusul None va trece, în care trebuie să -l lovești pe cavaler pentru a -ți crește multiplicatorul și pentru a -ți stimula premiul final. Al treilea este cavalerii care spun bonusul ni. Colectați un arbust și aduceți -l la cavaleri pentru a dezvălui un premiu. În cele din urmă, ajungeți la bonusul de iepure ucigaș, în care vi se oferă grenade pentru a arunca la stânci pentru a -i salva pe cavaleri și premiile lor în numerar însoțitoare. Este nesăbuit prost, ridicol de distractiv și oferă o mulțime de șanse să câștigi mari.

Din fericire, însă, al doilea bonus este mult mai simplu decât primul. Aterizarea a trei simboluri de dispersie Monty Python începe jocurile gratuite, în care vi se oferă 10 rotiri libere cu sălbăticie aleatorie. Aceste rotiri nu pot fi re-declanșate.

De asemenea, urmăriți-vă pentru jocul important al jackpot-ului Sfântului Graal. Colectați cinci simboluri de joc jackpot în timpul jocurilor gratuite pentru o șansă de a juca pentru premiul final. Jocul începe prin a alege una din șapte găini pe fundul unui deal. Dacă animalul ales dezvăluie un premiu în bani, atunci jucătorii trec la nivelul următor. Acest lucru continuă până la al șaselea și ultimul nivel, unde veți câștiga Jackpot -ul Sfântului Graal sau Jackpot -ul ușor mai puțin sfânt.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului