Moon Princess - Slotul Regatului De Crăciun

Play'n Go

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.20%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.500.000.00 USD

Subiect

Fantasy, asiatic, Crăciun

Moon Princess - Kingdom De Crăciun

moon princess Christmas Kingdom Online Slot Review

A sosit titlul de vacanță inspirat de anime de Play’n Go. Dezvoltatorul a început să împărtășească dragostea de Crăciun, oferindu -ți o continuare a unuia dintre sloturile sale populare, cu o răsucire sezonieră, numită moon princess Regatul Crăciunului.

Slotul 5x5 este dotat cu Mecanica Cluster Pays și este într -adevăr plină de caracteristici, pentru a contribui la acțiunea extrem de volatilă. Veți beneficia foarte mult de The Wild, care joacă mai multe roluri, dar veți folosi și multiplicatorul Win, cele trei funcții bonus speciale și rotirile gratuite. Desigur, slotul poate fi redat pe toate dispozitivele de la cazinourile noastre online de top, așa că, înainte de a-l încerca, rămâneți cu noi în timp ce parcurgem acest lucru moon princess Recenzie de Crăciun Kingdom pentru a descoperi mai multe despre asta!

Cum să joci moon princess Slotul online Kingdom de Crăciun

Orice dispozitiv poate fi utilizat pentru încărcare moon princess Slotul Regatului de Crăciun și joacă -l oriunde te -ai afla. Ca titlu HTML5, este compatibil cu orice dispozitiv desktop și mobil, dar potrivit pentru smartphone -uri și tablete, pentru că, după cum știți, Play'n Go într -adevăr face tot posibilul atunci când creăm sloturi care ar trebui să fie redate din mers.

Când o încărcați pentru prima dată, veți vedea peisajul de iarnă din spatele tamburelor, un castel aruncând o privire din colțul din stânga din stânga, pini pe ambele părți ale tambururilor și, desigur, zăpadă peste tot. Tamburele sunt semi-transparente, iar pe ele, veți vedea simboluri anime și Crăciun. De fapt, pe măsură ce faceți clic pe primul buton de control, butonul"I", pornind din stânga de sub tambururi, introduceți plata de unde îndepliniți simbolurile. Vedeți plata scăzută christmas tree decorațiuni, ornamente, ca plăți scăzute. Și apoi, vedeți cele trei surori anime plătite, prințesele, oferindu-vă până la 10x miza pentru combos individuale sau 5x miza pentru combos mixt.

Mergând corect, veți vedea afișarea echilibrului, urmată de câmpul de configurare BET, unde pariuri de 0.20 până la 100 de credite pot fi plasate. Afișajul BET este următorul, unde puteți vedea întotdeauna pariul dvs. curent, urmat de butoanele Play și Autoplay. În cele din urmă, în stânga tamburelor, veți vedea vâscul, cu valori multiplicatoare afișate pe el, pentru a fi explicate în scurt timp, precum și marea placă. În dreapta tambuinelor, una dintre cele trei surori va sta pe fiecare rotire, înmânând modificatori.

moon princess Caracteristicile bonusului Kingdom de Crăciun și rotiri gratuite

În primul rând, trebuie să explicăm că clusterul plătește mecanica aici, iar avantajele cu care vine. Veți face combos câștigător cu trei sau mai multe simboluri potrivite vertical sau orizontal la rând, începând de oriunde pe tablă. Simbolurile câștigătoare vor fi eliminate, iar cele rămase pe tambururi vor coborî și pot livra noi victorii. Când este eliminat un combo câștigător de 3-din-un fel, un sălbăticie este plasat în poziția goală în mijloc. Desigur, sălbăticia se va înlocui pentru toate simbolurile Bartați împrăștierea atunci când va ateriza.

Acum, despre asta Mistletoe. Pe fiecare rotire din joc, 5 poziții pe tambururi la întâmplare sunt marcate cu el. În cazul în care aterizați o victorie asupra unui vâsc, multiplicatorul câștig va începe să crească cu 1+. Se va reseta între rotiri. Apoi, la întâmplare, pe orice spin care nu câștigă, prima caracteristică specială poate fi declanșată, Power Girl. Acest lucru este atunci când una dintre cele trei prințese din dreapta tambururilor vă va oferi un modificator, furtună (eliminând 2 seturi de simboluri din grilă), stea (adăugând unul sau două sălbatice) sau iubirea (transformând un set de simboluri în altul set de simboluri).

Există o altă caracteristică specială aici, caracteristica Trinity. Îl declanșezi când aterizezi o singură împrăștiere de vulpe. Obțineți 1 rotire gratuită. Distmpleta poate apărea fie datorită caracteristicii What, The Fox, care adaugă o împrăștiere la întâmplare odată ce rotirea se termină, sau poate apărea pe rolul inițial. Când caracteristica Trinity este declanșată și nu aveți un câștig, caracteristica fetei este activată din nou, dar durează până când toate cele trei prințese vă înmânează un modificator. Dacă reușești să ștergeți grila de simboluri în timpul acestei caracteristici, veți declanșa moon princess Christmas Kingdom bonus rotund și primiți un premiu de 50x miza.

Când jocul bonus este declanșat, trebuie să alegeți unul dintre cele trei moduri de rotiri gratuite, Storm, Star sau Love Free rotiri, oferindu -vă 8, 5 sau 4 rotiri gratuite, respectiv. În timpul jocului de bonus. În timp ce nu puteți declanșa funcția Trinitate aici, puteți retrage rotirile libere, aterizând o împrăștiere! Veți primi 2, 3 sau 4 noi rotiri gratuite în The Storm, Star sau Love Free, respectiv. În cele din urmă, numărul de rotiri gratuite pe care le puteți declanșa este de 150!

Caracteristici de slot

moon princess Christmas Kingdom RTP, Max Win & Volatility

Nu există nicio îndoială că moon princess Christmas Kingdom este un joc de sloturi plin de acțiune și datorită volatilității sale ridicate și a marelui RTP din 96.20%, poate oferi de fapt premii masive.

Max -ul pe care l -ați putea paria este de 100 de credite pe spin și, dacă ați fi plasat acest pariu atunci când plata maximă de 15.000x a participării la acțiuni, ați scoate 1.500.000 de credite! Este un milion de credite și jumătate, băieți!

moon princess Rezumatul Regatului de Crăciun și sloturi similare

Dacă ați jucat jocul sisters of the sun sau originalul moon princess, Veți observa asta moon princess Christmas Kingdom este cam ca un amestec al ambelor titluri. Prezintă modelul de matematică și caracteristicile unuia și continuă să vă spună povestea celuilalt. Dar moon princess Christmas Kingdom vine, de asemenea, cu un adăugat What, The Fox, pentru a încălzi lucrurile mai departe în timpul nopților de iarnă. Pentru a rezuma, dacă sunteți în căutarea unui slot care vă poate face milionar peste noapte, vă poate oferi acea plată fără a așteptați un miracol de Crăciun, atunci trebuie să încercați moon princess Regatul Crăciunului. Acesta este un slot extrem de volatil, care vă poate face cu siguranță mai fericit în timpul sezonului de vacanță, așa că asigurați-vă că îl puneți pe lista dvs. de joc obligatoriu la cele mai bune cazinouri online.

Partenerii cazinoului

Cine a dezvoltat slotul moon princess Regatul Crăciunului?

Care este cel mai bun moon princess Aplicația de Crăciun Kingdom pentru a vă alătura pentru a juca slotul?

Pot sa ma joc moon princess Christmas Kingdom pe un dispozitiv mobil?

Ce caracteristici face slotul moon princess Oferta Regatului de Crăciun?

Face resetarea multiplicatorului câștig între rotiri în jocul bonus din moon princess Slotul Regatului de Crăciun?

Care este RTP în slotul online moon princess Regatul Crăciunului?

Ar trebui să pariez mereu miza maximă moon princess Slotul Regatului de Crăciun?

Este moon princess Christmas Kingdom Un slot extrem de volatil?

Face moon princess Christmas Kingdom oferă un premiu jackpot?

Ce sloturi online sunt similare cu moon princess Regatul Crăciunului?