Slot Motörhead

Netent

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Netent

RTP

96.98%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Șapte, bare și clopote, noroc irlandez

Motörhead

Recenzie pentru sloturi online Motörhead

Cea mai recentă tranșă din 'Netent Seria Rocks care a luat lumea slotului online de furtună este jocul de slot Motörhead intitulat: Motörhead: mai tare decât orice altceva Slot online. Urmând aprecierile The Great jimi hendrix și colegul trupei de rock Guns 'n Roses, Motörhead s -a alăturat Netent Slot Family cu propriul slot video de marcă.

Motörhead Slot prezintă formatul tipic cu 5 tamburi, dar variază cu o structură unică de 76 de payline. Rândurile nu sunt, de asemenea, la fel ca în cazul majorității sloturilor, în schimb optează pentru rânduri cuprinse între 3-5. În general, acest joc de sloturi cuprinde toată nostalgia zilelor de glorie Motörhead cu emoția și divertismentul sloturilor video moderne.

Despre Motörhead Slot Slot Game

Dezvoltatorul de sloturi de renume mondial NetentInstrucțiunea obțin o laudă fără precedent pentru inovație și creativitate în cadrul industriei. Unul dintre cele mai mari succese ale lor a fost eliberarea lor de 'Netent Seria Rocks, un șir de trei lansări de sloturi online, toate cu jocuri de topnotch marcate după unele dintre cele mai faimoase din lume din lume rock stars inclusiv jimi hendrix, Arme de trandafiri și, bineînțeles, Motörhead.

Motörhead slotul online a fost ultima tranșă din serie, dar mulți cred Netent a economisit cel mai bun pentru ultimul. Jocul se deschide cu un videoclip fantastic de introducere cu fotografii live ale trupei cântând melodia lor iconică"Ace of Spades". Apoi, jucătorii sunt întâmpinați cu un tur rapid al jocului, inclusiv link -uri către explicații despre toate caracteristicile bonus.

Întregul joc se concentrează pe legendarul trupa Motörhead cu cântece tribut care cântă constant în fundal și toate simbolurile care îndreptau înapoi la o referință a trupei. Mințile din spatele jocului au decis să plătească un mic tribut scris trupei pentru a se asigura că toți jucătorii, indiferent de vârsta sau experiența lor cu trupa, să înțeleagă nivelul de succes pe care Lemmy și băieții au ajuns. Iată ce au scris:

"Nici o trupă nu ilustrează rock and roll -ul decât legendarul Motörhead! Condusă de singurul și singurul Ian Fraser"Lemmy" Kilmister, Motörhead a lansat 22 de albume de studio, 12 albume live, 12 albume de compilare și 4 EPS și a vândut peste 30 de milioane de albume în întreaga lume pe parcursul unei cariere care se întinde pe 40 de ani."

Motörhead Slotul online redă următoarele melodii:

Cântec MotörheadData de lansareAlbum
"As de pică"1980As de pică
"Overkill"1879Excesiv
"Ucis de moarte"1894Fără remușcare
"Pumn de fier"1982Pumn de fier

Nu ați marca un joc de sloturi de topnotch după o trupă de rock iconică și nu includeți hiturile lor majore ca coloană sonoră, așa că ar trebui să fie o surpriză Motörhead Jocul cu sloturi este pompat plin de melodii clasice Motörhead. Pentru a asigura coloana sonoră a rezonat cu generația care a văzut creșterea trupei, Netent blocat cu patru dintre melodiile legendare ale trupei din 1995, în ciuda trupei care a reușit lovituri de peste 40 de ani.

Cele patru titluri incluse în joc sunt enumerate mai sus cu o singură melodie de hit Motörhead aparent lipsită,"Bomber", iconicul Jam din 1979 ales să reprezinte interesant Caracteristică bombardier în cadrul jocului. Mulți au presupus că melodia reprezentând funcția va fi inclusă în joc, dar Netent a decis să folosească numele, dar renunțați inclusiv melodia.

Caracteristici, speciale și simboluri

Caracteristică bonusEfecte de caracteristici bonus
Simboluri sălbatice
 • Simbolurile sălbatice înlocuiesc toate simbolurile, cu excepția simbolurilor de împrăștiere.
 • Simboluri împrăștiate
 • Aterizarea 3 simboluri de împrăștiere oriunde pe tambururi 3, 4 și 5 în timpul unui joc principal activează 10 rotiri libere.
 • Caracteristica Mystery Tambur
 • Un tambur de mister este format dintr -un stacked tambur de simboluri de mister și simboluri obișnuite.
 • Tamburele de mister apar pe 1 sau mai multe mulinete cu fiecare rotire în jocul principal și rotiri liberi, cu excepția cazului în care caracteristica bombardier este activă.
 • Post Spin, dacă există simboluri de mister pe care le transformă în 1 simbol aleatoriu (cu excepția împrăștierii).
 • Caracteristică bombardier
 • Caracteristica Bomber poate fi activată doar înainte de un joc principal (nu este activ în timpul rotirilor gratuite).
 • Un număr de bombe sunt apoi abandonate, rezultând cel puțin 10 simboluri de mister suprapuse (bombe maxime = 5 | Suprapunere maximă = 15).
 • Fiecare bombă este formată dintr -un grup de simboluri de mister și generează simbolul de suprapunere a misterului.
 • Rotiri gratuite
 • Aterizarea 3 simboluri de împrăștiere oriunde pe tambururi 3, 4 și 5 în timpul unui joc principal activează 10 rotiri libere.
 • Rotirile gratuite sunt jucate cu aceeași pariu și valoarea monedei utilizate pentru runda care a activat spinul liber (e) gratuit.
 • Rotirile gratuite nu pot fi câștigate în timpul rotirilor gratuite, dar, din fericire, sunt incluse în orice linie de pariu câștigă.
 • Motörhead slotul este plin de caracteristici bonus pentru ca jucătorii să se bucure. Ca și în cazul celor mai mulți Netent titluri, acest slot susține simbolurile tipice de împrăștiere și sălbatice cu care sunt familiarizați slotul. Jocul are, de asemenea, oportunități de spin gratuite, o bază cu sloturi de topnotch. În afara acelor bonusuri mai tipice, Motörhead Slot, de asemenea, susține câteva bonusuri unice care merită verificate dacă nu ai făcut -o.

  Cea mai populară caracteristică a slotului trebuie să fie caracteristica de tambur mister care se găsește cu majoritatea Netent titluri. Bonusul este format dintr -un stacked tambur de simboluri de mister și simboluri obișnuite. Alături de caracteristica Mystery Tambur este caracteristica Bomber, numită după piesa de succes a trupei"Bomber" (1979). Acest bonus include"clustere de bombe" ale simbolurilor misterului sigur că va ajuta fiecare jucător să câștige mare.

  Bucurați -vă de ultima tranșă din 'Netent Seria rock -urilor nu ar trebui să fie nicio problemă pentru jucătorii online care doresc să se bucure de acest titlu stelar. Vizitați unul dintre mulți Netent Cazinouri de pe web și sunteți sigur că veți găsi o mulțime de cazinouri online de calitate pentru a începe să se învârtă.

  Unele dintre cele mai populare și de încredere cazinouri online dețin acorduri de parteneriat cu Netent adică un titlu de slot de top ca Motörhead poate fi găsit pe internet. Unele dintre cele mai bune cazinouri din întreaga lume prezintă acest titlu, așa că niciun motiv să nu înceapă să joace astăzi!

  Caracteristici de slot

  Partenerii cazinoului