Domnul. Slot Toxicus

Fugaso

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

2

Dezvoltator

Fugaso

RTP

96.02%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Sci-Fi

Mr. Toxicus

Domnul. Toxicus Online Slot Review

Când este jucat pentru numerar real, acest joc de sloturi simplu poate produce plăți de până la 50.000x de pariuri de linie, care poate fi preluată pe orice dispozitiv, fie că este vorba de un laptop, un telefon mobil sau o tabletă.

Și la fel ca o serie de sloturi care provin din acest studio obraznic, dl. Toxicus oferă, de asemenea, Punters o șansă de a banca trei premii progresive de jackpot și de a se bucura de unele caracteristici bonus atingătoare. J.CODURI BONUS BONURI cu simboluri în expansiune sunt aici pentru a vă asigura că veți obține ceva în plus pentru banii dvs., în timp ce o funcție clasică de joc vă va permite să înmulțiți orice premiu pe care îl colectați.

Cum să joci dl. Toxicus - controale, configurare și plăți

Unul dintre cele mai bune lucruri despre MR. Toxicus nu este doar că este ușor de jucat, ci și că îți oferă un control deplin asupra mizăi tale. Folosind controalele intuitive ale tabloului de bord, puteți alege orice pariu de plată pe care îl doriți, dar și selectați sau deselectați ce linii de plată doriți să le activați. Dacă vă jucați cu o singură linie de plată, puteți paria cel puțin 0.02 credite pe spin. Dar chiar dacă doriți să vă jucați cu cel mai mare pariu posibil, încă nu veți ajunge să pierdeți prea mult, deoarece acest slot are un pariu maxim de 50 de credite.

Urmărirea liniilor de plată este foarte ușoară în MR. Toxicus, deoarece există doar 10 pentru a urmări și toate pot fi văzute prin apăsarea numărului mic pe orice parte a ecranului. Numărul de simboluri plătite este, de asemenea, limitat la 10 și toate plățile lor sunt listate în credite. Când jucați printr-un cazinou cu bani reali, cele mai mici premii pe care le veți putea colecta sunt doar 5x de linii dvs. pariați pentru două simboluri potrivite, în timp ce victoria maximă pentru o secvență de cinci ani este plafonată la 5.000X de 5.000X linia ta a pariat. Dar ceea ce este interesant în acest slot este că, chiar dacă ajungeți să atingeți o plată mică, puteți totuși să vă dublați premiul de mai multe ori, datorită funcției de joc încorporate a jocului.

Dacă doriți să vă bucurați de acest slot pe telefon, Fugaso De asemenea, are o versiune optimizată a jocului, care poate fi jucată pe orice dispozitiv mobil la cele mai bune cazinouri mobile, indiferent dacă este un iOS sau un dispozitiv Android. Pentru a porni jocul pe un smartphone, treceți la modul peisaj și atingeți -vă ecranul o dată. Utilizați butonul Big Spin pentru a reda manual în fiecare rundă sau configurați controlul automatului pentru a face ca slotul să joace automat o serie de rotiri.

Domnul. Rotiri și bonusuri fără toxicus

Plățile sunt colectate în MR. Slot Machine Toxicus, oricând două sau mai multe simboluri identice formează o secvență pe o linie de plată prin aterizarea pe tambururi adiacente, începând cu prima tambur din stânga. Există patru simboluri care pot plăti premii pentru o combinație de două zile, dar cea pe care doriți să o vedeți cel mai des este recipientul lichid roz. Această pictogramă de imagine servește ca simbol sălbatic în joc, înlocuind fiecare simbol, cu excepția împrăștierii pentru a vă ajuta să colectați o plată. Și atunci când formează o secvență pe cont propriu, fără a înlocui, poate plăti și cele mai bune premii în numerar din joc.

Alte caracteristici bonus de care vă puteți bucura în MR. Toxicus, în afară de simbolurile sălbatice, sunt jocurile bonus gratuite și jackpot-urile progresive, disponibile la cazinourile noastre online de top. Pentru a declanșa un bonus de 10 rotiri gratuite, va trebui să aterizați trei simboluri de împrăștiere pe ecran în orice poziție posibilă. La începutul rotirilor gratuite, slotul va alege un simbol aleatoriu din plata pentru a-l transforma într-o pictogramă specială în expansiune care poate crește peste un tambur și să declanșeze premii chiar și în poziții non-adiacente. În ceea ce privește jackpot -urile progresive, slotul are trei dintre ele să ofere (maxi, midi și mini) și fiecare poate fi declanșat pe orice dimensiune de pariuri și în orice rotund.

Caracteristici de slot

Domnul. Toxicus Maximum câștig, RTP și volatilitate

Premiile solide pot fi câștigate cu siguranță atunci când se joacă acest joc de la mijlocul varianței pentru bani reali, deși rata mare de succes implică faptul că orice sume uriașe pot fi dificil de colectat. RTP vine la 96.02%, în timp ce plata maximă de 250.000 lire sterline este, de asemenea, în jurul a ceea ce am căuta într -un joc de sloturi online.

Domnul. Toxicus - ratingul final și jocurile alternative de sloturi

Frumusețea MR. Toxicus este că poate apela la aproape orice tip de sloturi jucător. Nu numai că acest slot Machine se poate potrivi cu orice buget, dar este suficient de simplu pentru a fi savurați atât de novici, cât și de jucători cu experiență. Dacă sunteți un fan al sloturilor tradiționale, domnule. Toxicus ar fi o alegere excelentă pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în lumea jocurilor de sloturi moderne, fără a vă face să suferiți prin orice caracteristici"gamificate" complicate.

Deci, dacă sunteți mai mult în sloturi cu volatilitate mare, care vă pot recompensa riscul cu plăți mai mari, puteți încerca, de asemenea, unele dintre sloturile mai riscante construite de Fugaso. Pentru unele gameplay de mare varianță, plus aceleași jackpot-uri progresive, puteți încerca carousel slot, cosa nostra, Sau chiar carte de tatuaj care prezintă un tambur suplimentar care vă ajută să colectați premii mari cu șase simboluri. Mergeți la unele dintre cazinourile de top de pe site-ul nostru web pentru a încerca oricare dintre aceste sloturi și obțineți-vă un bonus de înscriere suculent atunci când vă înregistrați pentru prima dată.

Partenerii cazinoului