Domnul. Slot Vegas

Betsoft

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Betsoft

RTP

92.80%

Jackpot

Da

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

182.260.00 USD

Subiect

Călătorii, stil de viață de lux, bani/milioane

Mr. Vegas

Domnul. Vegas Online Slot Review

Unul dintre cele mai mari hituri proiectate de studioul de joc, MR. Vegas vă va oferi un adevărat gust al stilului de viață din Vegas împreună cu banii care se întâmplă cu acesta. Joacă -l pe telefon, pe computer sau pe tabletă pentru o șansă de a câștiga premii de joc de bază de până la 150.000 de monede pe rundă sau un jackpot progresiv, așa cum poți găsi pe cazinourile Top Sin City.

Chiar de la introducerea animată, observați că aceasta nu este slotul obișnuit. Prezentând o temă uimitoare construită cu simboluri animate, grafică 3D și bonusuri care se aliniază poveștii, domnule. Vegas este într -adevăr o experiență"inimitabilă". Colectați pictogramele potrivite pe cele 30 de linii de plată active și puteți juca jocuri laterale de zaruri, ruletă și mini-sloturi pentru a câștiga rotiri gratuite și premii înmulțite sau jucați funcția de bani pentru o lovitură la jackpot bonus.

Cum să joci dl. Vegas Slot Online

Domnul. Vegas nu ar fi devenit un joc la fel de popular ca și fără a fi ușor de jucat. Implocat în rândul de jos al ecranului său este o serie de controale intuitive care vă permit să vă modificați pariurile în orice mod doriți și să vă jucați rundele. Puteți seta miza oriunde între 0.01 și 150 de credite pe spin prin alegerea dimensiunii monedei, crescând pariul pe linie și selectând liniile de plată. După ce ați terminat de alegeți pariul, trebuie doar să apăsați butonul Spin pentru a porni spectacolul.

Puteți vedea ce simboluri plătește ce, dar aruncați o privire la toate liniile de plată disponibile atunci când accesați plata jocului cu butonul"Vizualizare plătește". Premiile sunt întotdeauna arătate ca multiplicatori la valoarea monedei dvs. și sunt date de zece simboluri de imagine. În funcție de pariul pe linie, puteți obține plăți diferite de fiecare dată când jucați în numerar real. Cu pariul minim, premiile variază de la 5-500 de monede pe secvență. Joacă totuși pariul maxim pe linie și vei putea câștiga până la 2.500 de monede. Și asta fără a ține cont de bonusul jackpot sau de multiplicatorii câștigului care vă oferă o șansă specială de a câștiga și mai mulți bani pe rundă.

Unul dintre mulți mai în vârstă Betsoft sloturi care vor fi actualizate cu o versiune pentru a merge, mr. Vegas este de asemenea disponibil pentru oricine îi place să joace pe un iOS sau un dispozitiv mobil Android. Versiunea mobilă a jocului vine cu un aspect mai compact, cu un singur control de rotire pe ecran, în timp ce restul setărilor și controalelor sunt ascunse într -un meniu separat.

Domnul. Caracteristici Vegas și rotiri gratuite

Ce îți va plăcea cu siguranță la MR. Vegas este că poate plăti premii chiar și atunci când potriviți doar două simboluri, oferindu -vă plăți mai frecvente și o rată de succes mai bună decât multe alte sloturi online. Deci, pentru a câștiga ceva bani, va trebui să colectați o secvență de cel puțin două simboluri identice pe orice linie de plată activă în prezent, de la stânga la dreapta. Simbolurile care plătesc pentru două victorii sunt toate simbolurile personajelor feminine și sunt aceleași icoane care declanșează cele mai bune premii.

Chiar mai răsplătitor decât simbolurile feminine este MR. Vegas, care poate interacționa cu alte simboluri speciale pentru a vă avea acces la bonusuri. Pereche dl. Vegas consecutiv cu un simbol de zaruri pe linii de plată unu, doi sau trei, iar el va juca un rol de zaruri care determină numărul de rotiri gratuite pe care le câștigați. Roll Doubles și toate premiile gratuite pe care le colectați vor fi, de asemenea, dublate. Obțineți doar domnule. Vegas însuși în orice poziție pe tamburul unu, trei și cinci, și veți avea, în schimb, acces la bonusul de ruletă, unde veți juca alături de superba Starlets pentru plăți instantanee. Și dacă aceste jocuri de cazino nu sunt suficiente, există, de asemenea, un mini-slot separat cu 3 roli pe care îl puteți activa cu trei simboluri pentru a câștiga și mai mulți bani bonus.

Bonusul final pe care îl puteți obține în această mașină de slot sclipitor este jackpot -ul progresiv. Jackpot -ul, alături de premii precum plățile instantanee și rotirile gratuite, poate fi câștigat doar prin bonusul roții de bani pe care îl puteți activa colectând cinci semne de placă pe ecran. Cu toate acestea, pentru a fi eligibil pentru jackpot, va trebui să jucați jocul cu cel mai mare pariu (pariu maxim pe linie + toate liniile de plată).

Caracteristici de slot

Domnul. Vegas Verdict și sloturi online similare

Domnul. Vegas de Betsoft este unul dintre acele sloturi care pot atrage în orice jucător. Prezentarea sa extrem de amuzantă, rundele bonus tematice din Vegas și plățile de până la 150.000 de monede, plus un jackpot progresiv, vor vorbi cu orice fan slot, indiferent de preferința lor. Acest lucru este valabil mai ales pentru jucătorii care doresc mașini cu sloturi echilibrate care nu implică prea mult risc. Datorită jocului de varianță medie și a ratei de succes ridicate, MR. Vegas oferă plăți obișnuite pe măsură ce joci, majoritatea fiind probabil mici, dar există și câteva premii mai mari de colectat.

Pe de altă parte, dacă vă plac plățile chiar mai mari decât ceea ce domnul. Vegas oferă și nu se teme să -și asume mai multe șanse să le colecteze, încercând o parte din BetsoftJocurile de mare varianță ar fi o idee mai bună. Consultați o fată bună fată rea pentru un alt slot cu un jackpot progresiv, bonusuri multiple și un comutator de varianță unic sau încercați gheara tigrului pentru un joc de 720 de căi, cu premii masive de rotiri gratuite. Găsiți și mai multe sloturi din Betsoft și alegeți un bonus de bun venit pe unul dintre site -urile noastre recomandate de sloturi online.

Partenerii cazinoului