Multiplier Odyssey Slot

Other Game

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Extratereștri, sci-fi, acțiune/aventură

Multiplier Odyssey

multiplier odyssey Recenzie slot online

Undeva afară printre stele, trei oameni și un extraterestru alcătuiesc echipajul unei nave spațiale. Imaginile detaliate despre stilul de desene animate fac ca multiplier odyssey Slotul online arată ca un joc de consolă precum Halo sau Gears of War. Alături de simbolurile personajului, veți vedea costume de cărți de joc cu un makeover de știință și o emblemă"W" care poate acționa ca alte simboluri pentru a finaliza câștiguri pe cele 5 mulinete și 15 linii.

Căutați -vă pentru aterizarea monedelor triunghiulare în același timp cu un simbol de colectare în jocurile de bază. multiplier odyssey Slotul online are, de asemenea, o rundă de jocuri gratuite în care aveți până la 9 vieți pe care le pierdeți doar pe rotiri care nu sunt câștigate. Multiplicatorii pot ajunge la 100x în această caracteristică.

Grila de simbol se află deasupra controalelor de zbor ale unei nave spațiale pe un fundal de stele. Opțiunile privind aspectul, jocul, funcțiile și pariurile sunt aceleași pe PC-uri, iOS, Android și Mobiles cu Windows, pe site-urile de top online de sloturi online.

Cum să joci multiplier odyssey Slot

Standardul Relax Gaming Caracteristici controale aici, făcând multiplier odyssey sloturi joc ușor de configurat și de joc. Gama de pariuri este puțin scăzută, cu mize minime și maxime de 0.10 și 20.00 pe rotire, dar asta permite un potențial multiplicator de 50.000x pariul dvs.

Selectați un nivel de pariuri cu un clic pe micuța morman de monede, iar alte butoane de control activează modul de spin rapid, rotiri automate și deschideți plata de plată. Acest lucru listează de câte ori câștigați pariul, potrivind 3 sau mai mult din același simbol pe o linie din stânga. Soldatul plătit de top valorează până la 50x, iar The Wild plătește 100x.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale multiplier odyssey Slot

Simboluri de monedă triunghiulară pe tambururi 1 - 4 dețin fiecare o valoare a premiului, iar dacă vedeți un simbol de colectare pe tamburul 5, orice monedă va fi în același timp. Uneori, simbolul de colectare va afișa un multiplicator 3x pe el, iar acest lucru triplă câștigul din orice monede.

Aterizați simbolul de împrăștiere a navei spațiale în orice 3, 4 sau 5 locuri pentru a declanșa rotiri libere unde aveți 7, 8 sau 9 vieți, respectiv. Jocurile gratuite încep și pierzi o viață pe fiecare rotire care nu câștigă. Există 11 simboluri multiplicatoare deasupra tamburelor în această rundă, iar acestea sunt eliminate pe rând. Dacă reușești să deblochezi 10 multiplicatori, super multiplicatorul de 100x devine activ și ajungi să rotești tambururile până la următoarea victorie.

Simboluri speciale apar în timpul jocurilor gratuite, adăugând multiplicatori, acordând vieți suplimentare sau eliminând cel mai mic multiplicator.

Caracteristici de slot

multiplier odyssey Slots Game Maximum câștiguri, volatilitate și revenire la procentul jucătorilor

Deși potențialul de 50.000x multiplicatorul dvs. de miză este impresionant, deoarece pariul maxim este de doar 20.00 pe rotire, cel mai mult pe care îl poți câștiga atunci când joci multiplier odyssey Jocul sloturilor este de 1.000.000.00. Aceasta este puțin mai mică decât alte sloturi de volatilitate ridicată ca acesta. O revenire medie la un procent de jucători de 96.5% este similar cu alte jocuri de varianță ridicată.

Al nostru multiplier odyssey Verdict de sloturi

Oricine se bucură de jocuri de consolă și filme de știință-științifică va plăcea setarea futuristă a multiplier odyssey Joc sloturi. Dar caracteristicile interesante ar trebui să atragă oricine, nu doar fanii stilului. Funcția de colectare a monedelor din jocurile de bază poate fi destul de plină de satisfacții, în special dacă aveți mai multe monede în vedere, iar simbolul de colectare este versiunea multiplicatoare 3x.

În runda de rotiri gratuite, cu multiplicatori în creștere și câștiguri garantate, este cel mai probabil să lovești Stellar Heights. Multiplicatorul super -100x poate fi la îndemână pentru mulți, dar dacă ajungeți acolo, iar simbolurile potrivite sunt în vigoare, se adaugă la un câștig imens.

Ajungeți la stele și jucați multiplier odyssey Slot Machine în cel mai bun caz Relax Gaming cazinouri. Am găsit cele mai bune cazinouri online, cu cele mai bune oferte bonus de bun venit și le prezentăm chiar aici la.

Partenerii cazinoului