Mystery Museum Slot

Push Gaming

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Push Gaming

RTP

96.58%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

175.000.00 USD

Subiect

Egiptul antic, mister

Mystery Museum

mystery museum Recenzie slot online

Situat într -un muzeu cu artefacte inspirate de diferite perioade și culturi antice, mystery museum este o adevărată piesă de artă. Veți vedea simbolismul reflectând egipteanul antic, Grecia antică și chiar Japonia antică. Articole precum Helms, Shields, Jugs, Monede, Runes și măști găsite în muzee vor fi, de asemenea, prezente pe tambururi. Dar, dacă doriți să știți cum să le combinați pentru a beneficia la maxim de slot, trebuie să cunoașteți matematica din spatele ei.

Ca un joc extrem de volatil, mystery museum este un tip de slot care s -ar potrivi cu jucătorii hardcore sloturi, care dorește să riște mai mult pentru a câștiga mai mult. Mai ales acei jucători care se bucură de multe oportunități de pariuri. Slotul cu 10 plăți de plată vine la pachet cu caracteristici. Cu Wilds, Scaters, Mystery Stacks și o funcție de jocuri de putere, vă poate duce la 17.500x Plățile Max Stake Max.

Cum să joci mystery museum

A juca mystery museum Pe site -urile de top online, ar trebui să configurați lucrurile în câțiva pași simpli. Încărcați -l și veți vedea tambururile așezate într -un cadru de portret, cu muzeul în fundal. În partea dreaptă din partea de jos, vedeți butonul de rotire. Mergând la stânga, vedeți butonul Autospin și afișarea Win. Afișarea totală a pariului este lângă el, precum și afișarea echilibrului. Apoi aveți butonul difuzor unde puteți activa sau dezactiva sunetele, iar butonul Setări.

Faceți clic pe butonul Setări și veți introduce mai întâi Paytable. Aici, veți îndeplini simbolurile de la cel mai înalt plăți la cel mai mic, în acea ordine. Samuraiul sălbatic este cel mai bine plătit împreună cu regele Tut. Amândoi vă dau 500x miza pentru un combo de 5-of-a -out. Casca vă oferă 200x miza, în timp ce scutul cu aspect de medusa 100x pata pentru cel mai bun combo. Simbolurile cu plată redusă plătesc oriunde de la 15x la 2x miza și includ măști egiptene, cârme, scuturi, ulcioare, ochi, monede și rune.

În setări, veți găsi, de asemenea, butonul Monede unde vă puteți seta pariul, de la 0.10 până la 100 de credite, butonul Reguli și butonul de pagină de pornire. În cele din urmă, ar trebui să știți că jocul va fi ușor accesibil prin intermediul oricărui Android sau iOS cu cele mai bune cazinouri mobile și prin intermediul oricărui dispozitiv desktop, deoarece este un slot HTML5 compatibil cu orice dimensiune a ecranului.

mystery museum Rotiri gratuite și gameplay

În jocul de bază, Mystery Stacks poate ateriza pe orice rotire și în orice poziție. Când aterizați trei sau mai mulți dintre ei, veți declanșa un nud, iar stivele de mister vor fi obținute pentru a umple tamburul respectiv și vor transforma aurul după ce orice combos câștigător va fi plătită. Apoi, toți vor dezvălui orice simboluri plătitoare, cu excepția samuraților sălbatici.

Samuraiul sălbatic, în afară de înlocuirea tuturor simbolurilor în formarea de combos câștigătoare, presupune, de asemenea, rolul unei împrăștieri în jocul de bază. Dacă trei, patru sau cinci aterizează oriunde pe tambururi, declanșează 8, 10 sau 12 rotiri libere. În timpul rotirilor gratuite, orice stivă de mister care aterizează, la fel ca în jocul de bază, dar rămâne pe tambururi pe toată durata funcției.

Funcția STAR din slot este noua funcție de jocuri de putere. Orice câștig pe care îl faceți sau mai mare de 2x, 5x, 10x, 25x sau 50x Miza, îl puteți juca pentru un declanșator de caracteristici sau câștiguri mai mari. Dacă reușiți să vă jucați câștigurile la 100x sau mai mult sau din miza dvs., vi se oferă o alegere: să declanșați instantaneu rotirile gratuite sau să luați 100x câștigurile de miză.

Caracteristici de slot

mystery museum Varianță, RTP și plata maximă

RTP în slot fără funcția de jocuri de putere active este 96.58%, dar cu acesta activ, crește la 97.04%. Dacă îl aveți activ și ghiciți cardul potrivit la momentul potrivit, puteți să vă jucați câștigurile și să ajungeți la un potențial maxim de plată de 17.500x. Dacă jucați pentru Max Wager atunci când veți obține acel câștig, înseamnă că veți colecta o plată de 1.750.000 de credite! Aceasta este o plată masivă pe care o puteți câștiga în orice moment, având în vedere volatilitatea ridicată a slotului!

mystery museum Verdict și sloturi similare

Push Gaming este un dezvoltator care își face timp pentru a crea un nou joc de sloturi, dar atunci când se întâmplă, acest slot creează o adevărată frenezie în cazinourile noastre online recomandate, la fel ca în cazul Joker Troupe. Deci, fără ezitare, apucați -vă mystery museum Bonusuri de cazino pe unul dintre aceste site -uri și începeți să joace slotul imediat. Cu atât de multe șanse de a câștiga, atât de multe caracteristici de declanșat și de o plată atât de imensă de apucat, mystery museum este un slot care merită să încerci.

Partenerii cazinoului