Natural Powers Slot

IGT

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

95.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Benzi desenate, fantezie, acțiune/aventură

Natural Powers

natural powers Recenzie slot online

Deși unele sloturi se bazează pe personaje celebre precum Superman și Wonder Woman, IGT au inventat aceste fete special pentru joc. Dar slotul a fost proiectat superb și are câteva animații distractive pentru a -l face și mai distractiv.

Caracteristicile speciale sunt destul de distractive. Combinații câștigătoare de simboluri va dispărea pentru a vă oferi șansa unor câștiguri suplimentare, există un simbol sălbatic care ajută la completarea liniilor suplimentare și vine cu un joc de rotiri gratuite cu multiplicatori de premii. În plus, oricare dintre supereroi își poate folosi la întâmplare puterile la sfârșitul unui spin, oferindu -vă încă o șansă de a revendica premii.

Toate caracteristicile super -au ajutat natural powers pentru a deveni unul dintre sloturile de top din IGT gamă. Există potențialul de a câștiga un premiu de 40.000 de monede sau 400.000.00 la mizele maxime, așa că haideți să ne punem la dispoziție cea mai bună ținută de supereroi și să ne întâlnim natural powers echipă.

natural powers Controluri și configurarea sloturilor

natural powers este un slot cu 5 tamburi, cu 40 de plăți, unde câștigi premii prin aterizarea 3 sau mai mult din același simbol pe o linie din partea stângă. Deoarece există atât de multe caracteristici, în loc să mutați 1 monedă pe linie, care este formatul obișnuit, jucați de fapt cele 40 de linii cu 60 de monede. Un panou de control ușor de utilizat vă permite să ajustați valoarea unei monede de la 0.01 la 10.00, cu o mulțime de opțiuni între ele.

Puteți roti tambururile de până la 50 de ori în modul auto și există, de asemenea, opțiunea de a reda o coloană sonoră de tip super-erou sau de a o muta. Ne -a plăcut destul de mult muzica, deoarece se potrivește perfect stilului de desene animate, dar alegerea este a ta. IGT proiectat natural powers să lucrezi la fel de bine pe telefoanele Android și iOS, așa cum se întâmplă pe un computer desktop sau laptop, așa că, oriunde te -ai afla, te poți alătura acestor supergirluri în aventurile lor.

Asigurați -vă că aruncați o privire asupra plății înainte de a juca. natural powers este la fel de plin de acțiune ca orice poveste de supereroi și cel mai bine este să vezi ce plătește fiecare simbol și cum funcționează multiplele runde bonus. Doar faceți clic pe butonul Paytable de sub tambururi pentru a -l deschide.

natural powers Caracteristici de joc și bonus

Turnurile unui oraș fictiv se ridică în spatele tambururilor natural powers. Simbolurile sunt clare, luminoase și minunate de privit, deși sunt folosite doar 7 simboluri principale. Unul este logo-ul jocului cu plată mare, 4 dintre acestea sunt pământul, vânt, foc și apă, iar celelalte 2 sunt embleme cu valoare mai mică reprezentând 2 elemente fiecare. Există, de asemenea, un simbol sălbatic care acționează ca alții, dacă este nevoie.

De îndată ce aterizați o combinație câștigătoare, POW!, Vei debloca funcția simbolurilor Freefall. Orice simboluri care au făcut parte din victorie vor dispărea, iar cele de mai sus ar fi scăzut pentru a umple golurile. Dacă acest lucru face o nouă victorie, aceste simboluri dispar de asemenea, și așa mai departe până când nu se va vedea câștiguri noi.

După orice rotire aleatorie, sau cădere liberă, zap!, Se poate acorda o caracteristică de mister. Vântul suflă orice simboluri de foc și gheață de pe tambururi, în timp ce focul suflă simbolul pământului și al vântului. Pământul elimină un model aleatoriu de simboluri și gheața îngheață simboluri. Fiecare dintre acestea poate duce cu ușurință la apariția unor noi victorii.

Dacă întregul natural powers Echipa apare împreună, apoi Shazam!, Se declanșează o rotiri gratuite. Orice 3 sau aceste simboluri bonus în vizionare simultan va declanșa automat și jocurile gratuite. Înainte de a începe, trebuie să alegeți câte rotiri se joacă, împreună cu orice multiplicatori care vor fi aplicați câștigurilor în timpul lor. Opțiunile variază de la 15 jocuri gratuite în care câștigurile sunt înmulțite cu între 2x și 4x, la doar 5 rotiri, dar orice victorie se impulsionează între 8x și 10x peste.

Caracteristici de slot

Concluzie

Ne -a plăcut natural powers jocuri mecanice. Arată bine și va apela la oricine îi place genul de supereroi. Dar chiar dacă nu vă pasă mult de stil, caracteristicile bonus sunt uimitoare și ar trebui să aruncați în continuare o privire.

Este un joc care face apel la oricine este fericit să meargă cel puțin 0.60 pe rotire și maxim 600.00 ar trebui să se potrivească cu role înalte. O volatilitate scăzută este egală cu premiile obișnuite și o revenire la un procent de jucători de 96.47% este foarte generos. natural powers a fost un mare succes la unele dintre cazinourile noastre cele mai bine cotate online și mobile, așa că înregistrați-vă pe un site recomandat și asigurați-vă că colectați bonusuri speciale oferite.

Dacă doriți să rotiți tambururile unui slot bazat pe un erou cunoscut, atunci Superman: filmul este unul dintre cele mai mari jocuri din jur. Acest slot Playtech are imagini foto ale distribuției din clasicul film din 1978, care aterizează peste 5 tamburi și 100 de linii de plată. Caracteristici precum multiplicatorii câștigului, rotirile gratuite și simbolurile sălbatice blocați sunt doar câteva dintre bonusurile care au făcut ca Superman să fie: slotul de film atât de mult hit. Verificați -l astăzi la un cazinou online de top.

Partenerii cazinoului