Nauticus Slot

Microgaming

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

92.60%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Animale, acțiune/aventură, sub apă

Nauticus

nauticus Recenzie slot online

Pregătește -te să te scufunde în marele necunoscut în timp ce cauți comorile oceanului nauticus. Acest slot cu temă nautică provine direct din Quickfire, oferind jucătorilor surprize pe mare profundă și o mulțime de mari oportunități de a câștiga.

Despre nauticus Joc de sloturi online

Acest joc de sloturi cu cinci tamburi are maximum 20 de linii de plată, oferindu-vă o mulțime de șanse să ridicați acele premii strălucitoare ascunse pe fundul oceanului. Puteți alege suma preferată de linii și vă puteți modifica participația de la 1p la 20 GBP pe linie, ceea ce face ca pariul pe spin să varieze de la 1p chiar până la 400 GBP. Scopul jocului este de a se potrivi cu trei sau mai multe simboluri potrivite pe orice linie de plată valabilă, de la tematica nautică J, Q, K și Simboluri chiar până la calmar și scafandru de mare adâncime.

Dar simbolurile nu sunt singurele lucruri care se laudă cu o temă nautică aventuroasă. Efectele sonore și imaginile te fac să te simți ca și cum ai fi pe o navă, gata să explorezi orice este mai jos. Și cu rata de plată a unui 92 impresionant.6% sunteți sigur că veți găsi câteva comori scufundate!

Caracteristici, speciale și simboluri

Quickfire Nu a făcut ca acest joc să arate bine, de asemenea, s -a asigurat că are ceva de oferit celor care urcă la bord. Pe măsură ce rotiți tambururile, aveți grijă de simbolul rechinului sălbatic, care înlocuiește toate simbolurile, cu excepția scuterelor. Acest rechin flămând este gata să vă ajute în încercarea dvs. de a ridica comoara. De asemenea, trebuie să fiți cu ochii pe mină, în timp ce trei sau mai multe dintre acestea de -a lungul tamburelor declanșează jocul Bonus Mine - o caracteristică simplă în care trebuie să alegeți a mea potrivită pentru a fi cu șansa de a câștiga un premiu în bani.

O altă caracteristică pentru care trebuie să vă uitați este simbolul Spins gratuit. Când trei sau mai multe dintre aceste rotiri gratuite inele de viață apar pe tambururi, puteți aștepta cu nerăbdare să se ridice cu zece rotiri gratuite. Aterizarea a trei simboluri vă câștigă zece rotiri gratuite, patru câștigă 15 rotiri gratuite, iar rolul în cinci spinuri de spin gratuite vă deține un aleasă la întâmplare 20, 40 sau 60 de rotiri gratuite. Există comori pe acel fundal oceanic!

Runda cheie a bonusului jocului este caracteristica bonusului Torpedo. Această caracteristică unică este declanșată atunci când apar trei sau mai multe inele de viață bonus de -a lungul tamburelor. Când intrați în această rundă, vi se va da trei torpile pentru a lovi fiecare mină de mare care trece pe ecran. Apăsați butonul Fire pentru a lansa torpila: Fiecare succes de succes vă va duce la nivel la următorul premiu. Această caracteristică fantastică oferă șansa de a câștiga de până la 15.000 de ori pariul dvs. original.

Cu bogăția sa de caracteristici bonus și coloana sonoră de pe litoral, acest slot plin de distracție este ideal pentru noii veniți și jucători experimentați deopotrivă.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului