New Year Riches Slot

Play'n Go

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.25%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Voiaj

New Year Riches

new year riches Recenzie slot online

Este Revelionul de pe tot globul și icoane celebre, cum ar fi Statuia Libertății, Big Ben și Kremlin sunt luminate în sărbătoare. Baloane în formă de costume de cărți și sticle de șampanie apar pe grila de simboluri 5x3. Graficele în stil art deco sunt la standardele obișnuite înalte în gama de sloturi online Play’n Go, iar coloana sonoră de sărbătoare este o potrivire pentru imagini vizuale.

new year riches slotul vine cu un bonus de jocuri gratuit în care fiecare rotire ridică un multiplicator cu 2x. Rotirile suplimentare pot extinde runda bonusului și, până la sfârșitul funcției, orice câștig se înmulțește cu 20x. Acest lucru poate fi egal cu o victorie de 5.000X, ceea ce adaugă până la 500.000 de credite vaste la cel mai înalt nivel de pariu.

Jucătorii de pe site -urile de top online care accesează jocuri pe telefoane mobile sunt în noroc. new year riches Slotul online este complet compatibil cu dispozitivele iOS, Android și Windows, cu toate aceleași caracteristici, opțiuni și recompense potențiale.

Cum să joci new year riches Joc sloturi

Ca toate jocurile de joc, new year riches Slotul online este ușor de configurat și oferă o gamă largă de pariuri. Selectați sloturi cu bani reali de la 0.25 până la 100 de credite pe rotire printr -o bară de defilare sub tambururi. Alte butoane de control activează modurile Autoplay și Turbo.

Paytable listează cât câștigați de la fiecare simbol atunci când le potriviți suficient de mult pe o linie și, de asemenea, mai multe detalii despre caracteristicile bonusului, cum ar fi rotirile gratuite cu multiplicatori în creștere. Cel mai valoros simbol este șampania, care plătește 250x pariul dvs. dacă se oprește pe oricare dintre cele 25 de linii de plată.

Rotiri gratuite și altele new year riches Caracteristici cu sloturi

Pe lângă faptul că returnează cele mai mari premii, șampania este un simbol sălbatic care poate sta pentru alții pentru a ajuta la finalizarea unei secvențe câștigătoare. Ceasul este un simbol de împrăștiere care începe o caracteristică palpitantă a bonusului numărătoare inversă de Anul Nou atunci când este văzut în orice 3 sau mai multe locuri.

Obțineți 10 rotiri gratuite, cu orice victorie la primul joc dublat în valoare. Următorul spin are un multiplicator 4x, apoi se ridică la 6x, până la a 10 -a rotire liberă, există un multiplicator de 20x aplicat la orice câștig. O mulțime contează pe măsură ce jocurile gratuite progresează, adăugând la anticiparea unor mari victorii.

Dacă simbolul de împrăștiere a ceasului apare în 1, 2 sau 3 locuri în orice rotire gratuită, primiți 2, 4 sau 6 jocuri suplimentare la multiplicatorul actual. Nu există nicio limită de câte ori ceasul poate extinde funcția de rotiri gratuite, așa că, cu puțin noroc, ai putea sărbători cu o mulțime de jocuri bonus la un multiplicator de câștig mare.

Caracteristici de slot

new year riches Slots Game Maximum Wins, RTP și Volatility

Este posibil să câștigați 5.000x pariul dvs. aici sau o victorie maximă de 500.000 de credite dacă aveți cea mai bună miză de 100 de ani pariați pe spinul declanșator. Dar veți avea nevoie de amestecul ideal de simboluri la cel mai mare multiplicator pentru a atinge această țintă. new year riches Slotul online este un joc de volatilitate medie în care puteți vedea o frecvență decentă a rotirilor câștigătoare și a premiilor cu valoare medie. Revenirea generală la procentul de jucători pe cele mai bune site -uri de cazinouri online este de 96.25%.

Al nostru new year riches Evaluarea slotului online

new year riches Jocul de sloturi online este probabil să atragă cei mai mulți jucători la sfârșitul lunii decembrie, dar are suficient stil și caracteristici pentru a oferi emoții pe tot parcursul anului. Diferitele repere și simbolurile costumului de card arată bine pe PC -uri și telefoane mobile. Coloana sonoră de sărbătoare adaugă atmosferei de petrecere.

Există o singură caracteristică principală a bonusului, dar rotirile gratuite cu multiplicatori în creștere pot aduce cu siguranță câteva victorii mari, mai ales dacă extindeți runda spre sfârșitul unui joc. Desigur, câștigurile nu sunt garantate în timpul rotirilor gratuite, dar chiar dacă vedeți doar 10 jocuri bonus, ar trebui să merite un premiu sau două.

Alătură -te petrecerii când joci new year riches slot de la Play’n Go la cele mai bune cazinouri, cum ar fi cele prezentate aici la. Site -urile noastre selectate au câteva bonusuri excelente de cazinou online care vă așteaptă.

Partenerii cazinoului