Nitropolis Slot

ELK Studios

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

ELK Studios

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

1.000.000.00 USD

Subiect

Animale, industriale

Nitropolis

nitropolis Recenzie slot online

Aveți un nivel inițial de 4 rânduri de simboluri și 4.096 moduri de a câștiga. Cele 6 mulinete stau într-un peisaj de turnuri și stâlpi cu aspect industrial și există un aspect ușor derulat la acest viitor sumbru. Simbolurile de pe această grilă includ pictograme de cărți de joc în stil splatter, șobolani de desene animate, pisici și câini, plus The Dirty Dawgs, Gritty Kitty, Pug Thugs și Rogue Rats Gang Emblems.

Un nor de ciuperci și motor V8 oferă nitropolis Slot Machine Un stil Mad Max, care arată excelent pe PC -uri, iOS, Windows sau Android Mobiles - ceea ce înseamnă că poți juca la cazinoul mobil preferat.

Puteți juca cu o gamă largă de mize, câștigând un premiu atunci când simbolurile potrivite aterizează pe tamburi din partea stângă. Un sistem special de tamburi nitro adaugă mai multe simboluri la întâmplare, variază numărul de moduri câștigătoare în fiecare rotire, la un potențial vast de peste 85.000.000.

Alte caracteristici includ simbolurile câștigătoare respinning, iar upgrade-urile simbolului pot duce la câștiguri cu valoare mai mare. În timpul unei caracteristici de jocuri gratuite, tambururile Nitro continuă să crească, făcând mai ușor să se pretindă premii pe măsură ce runda progresează.

Cum să joci nitropolis Joc sloturi

Controalele sunt frumoase și ușor de utilizat și ca și altele ELK Studios jocuri, vine cu mai multe opțiuni de strategie de pariuri care plasează pariurile automat. Puteți miza între 0.20 și 100.00 pe fiecare rotire, făcând clic pe simbolul stivei de monede de pe controale pentru a deschide toate opțiunile.

Există un mod automat care rulează până la 100 de rotiri, iar dacă faceți clic pe cele 3 linii din partea de sus a ecranului jocului, treceți la o plată, unde aflați cât de mult merită fiecare simbol. Câinele de top este Doberman, care valorează 6x pariul dvs. total atunci când traversează toate cele 6 tamburi din nitropolis Joc sloturi.

Rotiri gratuite și altele nitropolis Caracteristici de slot

Tambururile nitro sunt vedeta aici. Acestea acoperă 2 poziții de simbol la întâmplare, dar țin 4, 6, 8, 10 sau 12 simboluri potrivite pe ele, stacked una peste alta. Acest lucru crește numărul de moduri de a câștiga și șansele de a colecta un premiu. În jocurile de bază, tambururile Nitro sunt active doar pentru o singură rotire, iar dacă aveți norocul să ocupați toate pozițiile simbolului cu ele, vă oferă acel maxim de 85.115.840 de moduri câștigătoare la orice site de slot dat.

Orice simboluri câștigătoare resping în timp ce altele rămân pe loc. Dacă acest lucru creează o nouă victorie, veți fi plătit, iar respin -urile continuă, fără limită superioară la câți puteți declanșa. Tăietele nitro pot face upgrade între respinsare sau jocuri gratuite, transformând simbolul în ele într -una mai mare plătitoare pentru un câștig mai mare. Într -o a doua caracteristică a șanselor, la sfârșitul unei serii de respingeri, tambururile Nitro se pot învârti încă o dată și te poate ateriza cu un câștig suplimentar.

Norul de ciuperci este un simbol sălbatic care poate acționa ca oricare altul dacă ajută, iar motorul V8 declanșează caracteristica jocurilor gratuite atunci când aterizează în cel puțin 3 locuri simultan. În funcție de numărul de simboluri declanșatoare, obțineți între 10 și 25 de jocuri bonus, iar în timpul acestora, tambururile Nitro rămân la locul lor.

Acest lucru vede numărul de moduri câștigătoare, ceea ce face mai ușor și mai ușor să se preiau premii pe măsură ce jocurile se joacă. Respinsul este încă activ și puteți retrage caracteristica cu mai multe simboluri de împrăștiere.

Caracteristici de slot

nitropolis Slots Game Maximum Wins, RTP și Volatility

Puteți câștiga un premiu imens de 10.000x pariul dvs. din acest joc, care la 100.00 mize, este egal cu 1.000.000.00. nitropolis are o volatilitate medie până la mare, iar revenirea medie la procentul jucătorilor este un generos 96.1%.

Al nostru nitropolis Evaluarea slotului

Acest joc cu aspect minunat are câteva mecanici de excepție, cu tamburi Nitro oferind șansele de a colecta câștigă un impuls uriaș. Subiectul post-apocaliptic este acoperit cu un umor întunecat, iar personajele, cum ar fi un pug dopey și artele marțiale care practică pisica, sunt sigure că vor ridica un zâmbet. Dacă acest slot vi se pare puțin complicat, consultați taco brothers din același guru software pentru o experiență complet diferită.

Te poți bucura de nitropolis Slots Game la cazinourile noastre recomandate online și mobile. Deblocați un număr mare de moduri câștigătoare atunci când jucați astăzi pe site -urile de top.

Partenerii cazinoului