Slotul Cu Arcă a Lui Noe

IGT

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

IGT

RTP

94.08%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Animale, istorie

Noah's Ark

Recenzia slotului online Ark's Noe

În timp ce există mii de sloturi care inundă piața, credem că aceasta este foarte puține pe baza poveștilor din Biblie. Noe’s Ark este un slot video online online și optimizat pentru mobil IGT care este tematică în jurul perechilor de animale care sunt salvate din inundația biblică. IGT Nu aveam nevoie de nicio intervenție divină pentru a crea acest joc distractiv, în stil de desene animate, dar au venit totuși cu câteva idei inteligente, inclusiv simboluri duble care vă pot oferi 10 de combinații de un fel de 5 tamburi.

Alte caracteristici speciale includ un simbol sălbatic cu plată mare și un bonus de rotiri gratuite în care veți vedea o întreagă menagerie de diferite simboluri animale. Arca lui Noe este un joc luminos și vesel, care este ușor de jucat. A devenit un hit uriaș pentru IGT Și indiferent dacă credeți sau nu povestea originii, acest joc merită să vă uitați la unele dintre cele mai bune site -uri de cazino online.

Puteți juca slotul online al lui Noah pentru 0.01, până la maximum 300.00 pe rotire, deci este un joc pentru punteri casual, precum și role înalte. Dacă simbolul ARK navighează pentru a vedea chiar pe o linie de plată, solicitați o victorie a proporțiilor biblice, egală cu 10.000x miza de linie. Este un masiv de 100.000.00 la cel mai înalt nivel de pariu, așa că lansați acest slot pe un computer desktop, un Android sau un dispozitiv mobil iOS și vedeți cum aceste animale vă pot răsplăti.

Noah's Ark Slot Controls and Setup

Deși este posibil să activăm orice număr din cele 30 de linii de plată, le -am recomandat întotdeauna să le jucăm pe toate, pentru a fi siguri că revendicați toate combinațiile câștigătoare care aterizează pe tambururi. IGT Sloturile sunt ușor de configurat și de jucat, ceea ce a ajutat această gamă să atragă jucători începători, în timp ce caracteristicile interesante și potențialul câștigurilor mari păstrează chiar și cei mai experimentați jucători care se întorc la jocuri.

Butoanele Simple Plus și Minus sunt utilizate pentru a regla miza, iar printre celelalte opțiuni, veți găsi un buton automat care învârte tambururile de până la 50 de ori fără a fi nevoie să faceți ceva. De asemenea, puteți schimba calitatea grafică, care este o caracteristică excelentă dacă internetul dvs. nu este prea bun, sau dispozitivul dvs. Android sau iOS are o conexiune mobilă slabă.

Caracteristica simbolurilor duble este neobișnuită și ar trebui să aruncați o privire asupra plății pentru a vedea cum funcționează. Animalele de desene animate pot fi văzute pe cont propriu sau cu două într -o poziție unică simbol. Slotul ARK NOAH plătește atunci când aterizați orice 3 sau mai mult din același tip de simbol de la stânga la dreapta pe o linie de plată activă, dar ca animalele dublate contează ca 2 simboluri, plățile pentru aterizarea până la 10 pe o linie pot fi imens.

Caracteristici de joc și bonus de la Noah's Ark

Mașina cu sloturi ARK NOAH umple ecranul cu tambururi cu efect de lemn și există doar o privire a unei chivoturi în spatele lor. Simbolurile cărților de joc colorate plătiți premiile mai mici, cu până la 100x linia dvs. de pariu plătit atunci când J, Q sau K traversează o linie de plată și 200x dacă A A completează o linie. Dar animalele, mai ales atunci când aterizează în format dublu simbol, merită cel mai mult.

Testoasele, cămilele, elefanții și hipopotamii plătesc până la 1000x Pariul de linie, în timp ce Lions sunt regele tambururilor, cu până la 2.500x pe care o linie de linie plătită plătită. Pe lângă faptul că este cel mai valoros simbol, chivotul este sălbatic, așa că este capabil să acționeze ca alții dacă aterizează în locul potrivit pentru a finaliza o secvență de simboluri potrivite. Va conta întotdeauna ca un simbol dublu dacă înlocuiește orice animal.

Simboluri duble și sălbatice nu sunt singurele delicioase care vă așteaptă pe Arca lui Noe. Porumpul, care a adus o ramură de măsline la chivot, îți aduce caracteristica de rotiri gratuite ploioase ori de câte ori aterizează în 5 sau mai multe locuri simultan. Deoarece acesta poate fi, de asemenea, un simbol unic sau dublu, puteți vedea doar 3 porumbei și puteți declanșa runda. Câștigați 5 rotiri gratuite cu 5 porumbei, în timp ce orice 6 sau mai multe vor începe 10 rotiri. Există, de asemenea, un premiu de consolare de 2x pariul total dacă vedeți doar 4 porumbei pe tambururi simultan.

Diferite simboluri animale sunt utilizate în timpul rotirilor gratuite, dar plățile sunt aceleași, astfel încât girafele, caprele, zebrele, strutele și crocodilii sunt doar acolo pentru a face ca jocurile gratuite să iasă în evidență de la rotirile obișnuite.

Caracteristici de slot

Concluzie

Slotul online al lui Noe’s Ark a adus un diluat de fani de la lansarea acestuia. Simbolurile în stilul de desene animate sunt distractive și îi oferă o atmosferă prietenoasă, dar caracteristicile care au făcut -o atât de populară. Aterizarea a 10 simboluri potrivite pe 5 tamburi este o idee ingenioasă și una care vă poate stimula serios bankroll.

Deși sloturile tematice pe povești din Biblie sunt puține și departe (credem că Arca lui Noe este unică), există o mulțime de alte jocuri pline de creaturi de desene animate. Vezi Bush Telegraph, din Microgaming, un slot în care posumele, warthogs și toucan -urile plătesc câteva premii grozave. Un simbol sălbatic ajută dacă este nevoie și există o rotiri gratuite în care toate plățile sunt triplate.

Veți găsi Bush Telegraph și Ark-ul lui Noah pe unele site-uri de sloturi online de top. Vedeți dacă oricare dintre aceste jocuri de sloturi distractive pot aduce câștiguri care plouă în contul dvs. de cazinou.

Partenerii cazinoului