Northern Sky Slot

Quickspin

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Quickspin

RTP

96.57%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

300.000.00 USD

Subiect

Animale, bijuterii, călătorii

Northern Sky

northern sky Recenzie slot online

Ca unul dintre QuickspinSloturile cele mai frumos proiectate, northern sky slotul online a obținut destul de mult succesul în rândul jucătorilor cu sloturi cu experiență. Reprezentarea vizuală magistrală a sălbăticiei nordice este însoțită de un interval de pariuri decent care trece de la 0.10 până la 100 de credite, volatilitate ridicată și medie 96.57% RTP, făcând din slot o alegere perfectă pentru acei jucători în căutarea câștigurilor solide. Cu caracteristicile sale interesante, cele 9 linii neconvenționale, compatibilitatea mobilă și recompensele care pot ajunge la peste 36.000 de monede pe spin, northern sky de Quickspin este cu siguranță un joc care merită considerat.

Nu numai că oferă imagini vizibile și mecanici neobișnuite, dar northern sky Slot vă oferă, de asemenea, mai multe caracteristici simple și plină de satisfacții. Veți folosi respinsarea și jocurile bonus gratuite care vă vor duce la premii atractive. Descoperiți cum aceste caracteristici vă pot duce la potențialul maxim de plată și continuați să citiți recenzia noastră detaliată în timp ce vă pregătiți să atingeți tambururi.

northern sky Controluri și configurarea sloturilor

Quickspin este cunoscut pentru eforturile sale de a menține lucrurile simple în ceea ce privește gama de pariuri și plățile potențiale. Prin urmare, a oferit o gamă de pariuri destul de ușor accesibilă în northern sky, de asemenea. Nu trebuie să numărați sau să înmulțiți monedele, nivelurile de pariuri și valorile monedelor pentru a vă plasa pariurile. Obțineți un pariu total care poate trece de la 0.10 până la 100 de credite. Indiferent de cât de mult sunteți confortabil, premiile pe care le obțineți pentru pariul dvs. sunt deja calculate pentru dvs.

Pe această notă, nu veți găsi mai mult de 7 simboluri pe tambururi, fiecare arătând mai atrăgător decât celălalt. Pentru simbolurile cu valoare scăzută, veți vedea pietrele prețioase albastru închis, verde și roșu, oferindu-vă 1x, 1.5x și 2x Premiile de miză pentru combos 5-din-un fel, respectiv. Simbolurile cu valoare ridicată sunt înfățișate cu aceleași culori, așa că veți vedea bufnita albastră, lupul verde și ursul roșu, pe lângă renii de aur ca fiind cel mai înalt plătit dintre toate. Acestea pot livra 4x, 5x, 10x și, respectiv, 40x, miza, respectiv.

Dacă obișnuiești să joci jocurile tale din mers, vei fi ușurat să știi asta Quickspin's northern sky Slot Machine este perfect optimizat pentru jocul mobil. Funcționează perfect pe toate dispozitivele iOS și Android, indiferent de tipul pe care îl utilizați, așa cum este dezvoltat în format HTML5.

northern sky Caracteristici de joc și bonus

Având în vedere că slotul oferă 9 linii de plată, lucru pe care nu îl vedeți de multe ori, trebuie să vă întrebați cum plătește jocul. De fapt, va trebui să vă potriviți simboluri care să se potrivească, din partea stângă, la cea mai dreaptă, pentru a obține premiile dvs.

Cu toate acestea, pentru fiecare combo câștigător pe care reușești să -l aterizezi, declanșați caracteristica respinsată. Acest lucru este atunci când veți fi plătit pentru combo -ul câștigător, dar și simbolurile care au declanșat respinul rămân blocați în loc. Toate simbolurile care nu sunt câștigate găsite pe tambururi vor fi eliminate, iar altele noi vor apărea la locul lor. Dacă aceste simboluri noi se adaugă la linia de pariu câștigătoare sau vor face un nou combo câștigător, vor rămâne blocați în loc, veți primi plătiți și veți primi un alt respin. Reacția în lanț continuă atât timp cât formați combos câștigător. Când nu va mai avea simboluri câștigătoare, veți fi plătit pentru ultimul combo câștigător, iar funcția se va încheia.

Dar ca în majoritatea jocurilor de sloturi, aveți și bonusul pentru rotiri gratuite. Există un contor bonus pe ecran care vă spune exact câți împrăștiați ați colectat într -un spin. Dacă reușiți să completați contorul bonus cu trei simboluri de împrăștiere bonus într -o singură rundă de joc, declanșați 10 rotiri gratuite. În timpul bonusului, veți juca doar cu simboluri cu câștig mare, în timp ce cele cu valoare scăzută vor fi eliminate, iar șansele dvs. pentru câștiguri mai bune vor fi îmbunătățite.

Caracteristici de slot

Concluzie

Jucătorii din întreaga lume aleg să joace northern sky la cazinourile online. Și motivul este departe de a fi evident: jocul îndeplinește toate criteriile unui slot decent. Oferă o gamă de pariuri potrivite atât pentru role mici, cât și pentru cele mai mari, chiar dacă natura sa extrem de volatilă o face o alegere mai bună pentru a doua decât cea din urmă. A fost proiectată la perfecțiune, cu o grafică crocantă și o paletă pastelată multicoloră. Quickspin și-a arătat cu adevărat abilitățile de artizanat în acest titlu, creând un slot modern cu tematică în sălbăticie, care să apeleze la orice jucător de sloturi, de orice vârstă. Și, desigur, cele 36.000 de monede pe care le puteți obține pe spin, pe lângă jocul simplu, dar satisfăcător, slotul este cu siguranță aici pentru a rămâne.

O alta Quickspin slot pe care l -ai putea considera ca o alternativă la aceasta în ceea ce privește imaginile, iar potențialul de plată este Visele divine. Este una dintre cele mai recente versiuni ale dezvoltatorilor, oferindu -vă un uimitor 7.000x de miză care vă va arunca mintea și o temă și o grafică destul de liniștită care vă duc într -o călătorie spirituală.

Sau, dacă sunteți un jucător de sloturi pro în căutarea unui slot care vă va intriga cu narațiunea sa, pe lângă o plată care trece și peste 7.000x miza, Hall of the Mountain King este un slot pe care ar trebui să îl luați în considerare. Oferă un RTP decent de 96.29%, se bazează pe melodia orchestrală"în Sala Regelui Mountain" și este perfecționată cu o temă fantastică înfățișată splendid. Bonusul său la 3 niveluri umplut cu multiplicatori, upgrade-uri, rotiri gratuite și sălbatice vă va duce la cea mai incredibilă plată de peste 700.000 de credite.

Partenerii cazinoului