Octopus Treasure Slot

Play'n Go

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.53%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Animale, bijuterii, sub apă

Octopus Treasure

octopus treasure Recenzie slot online

Grila 5x3 a simbolurilor stă pe fundul oceanului, înconjurat de corali. În spatele tambuinelor transparente, vedeți el însuși imensul caracatiță în stil de desene animate, iar tentaculele sale se pot înfășura în întregul joc.

Simbolurile cu valoare ridicată includ diferitele comori, iar cele 4 costume de cărți de joc revin premii mai mici la traversarea oricăreia dintre cele 20 de linii, pornind din partea stângă. Volatilitatea medie poate duce la rotiri câștigătoare destul de frecvente, iar dacă joci la mizele maxime, este posibil să colectezi o victorie de 500.000.00 pe site -urile de top online.

octopus treasure este optimizat pentru telefoanele desktop, iOS, Android și Windows, astfel încât să vă puteți bucura de jocul și mai multe funcții de pe orice dispozitiv.

Cum să joci octopus treasure Slot

Play'n Go Sloturile apelează la o selecție largă de jucători, sunt ușor de configurat și oferă o gamă generoasă de pariuri care cuprinde majoritatea bugetelor. Puteți miza cel puțin 0.20 pe rotire, sau ridică -ți pariurile, deși o mulțime de opțiuni, până la maximum 100.00.

Panoul de control ușor de utilizat include un buton care declanșează un mod automat și puteți deschide plata cu un clic pe fila"I" din stânga. Veți constata că cel mai mic simbol al cardului de plată valorează 1x miza dvs. atunci când umple toate cele cinci locuri pe o linie de plată, cu cea mai valoroasă grămadă de aur în valoare de 3.5x.

Dacă te joci octopus treasure Pe un smartphone, controalele sunt rearanjate ușor, dar totul funcționează exact în același mod și are doar aceleași caracteristici de stil și bonus ca și jocul desktop.

octopus treasure Rotiri fără sloturi și alte bonusuri

Dacă vă plac funcțiile bonus, atunci veți fi încântat să vedeți că octopus treasure Jocul sloturilor este plin de suplimente. Dacă simbolul cheii de împrăștiere aterizează în același timp cu un simbol al pieptului de comori, declanșează oricare dintre 4 bonusuri.

În caracteristica monedelor sălbatice, jucătorii aleg 3 din 6 monede pentru a dezvălui simboluri. Toate exemplele acestor simboluri de pe tamburi se transformă apoi în sălbăticie în plus. Bonusul de grămadă de aur vede că caracatița actualizează toate simbolurile de comori în cea mai valoroasă grămadă de aur.

Dacă se acordă funcția de prindere a comorilor, caracatița colectează toate simbolurile de mare valoare din tambururi, iar spațiile goale respin. Orice nou simboluri cu plată mare este eliminat și acest lucru continuă până când nu mai sunt spații. Apoi sunteți plătit pentru fiecare simbol prins de caracatiță.

În funcția de tamburi sălbatici, selectați din ghivece de sub joc pentru a transforma tambururile întregi în simboluri sălbatice. Orice câștig bonus din aceste 4 caracteristici poate fi înmulțit între 2x și 10x, dar nu este garantat.

Simbolurile de împrăștiere a perlelor declanșează un bonusuri gratuite rotund și veți beneficia de 1 dintre bonusurile din joc din fiecare.

Caracteristici de slot

Plăți maxime, volatilitate și randamente medii ale octopus treasure Slot

Puteți câștiga 5.000x pariul dvs. total într -un singur spin al octopus treasure Joc sloturi. Dacă aveți 100.00 mutați pe rotire, asta adaugă până la 500.000 imens.00 Premiu. Este un joc de volatilitate medie care afectează un echilibru bun între frecvența de a câștiga rotiri și valoarea premiilor.

Rentabilitățile medii sunt 96.53%, care este o cifră teoretică pe termen lung, și este în linie sau ușor deasupra a ceea ce ne place să vedem în jocurile de sloturi noi.

Al nostru octopus treasure Evaluarea slotului online

Dacă vă plac jocurile cu temă subacvatică, atunci graficele detaliate și animațiile distractive ale octopus treasure slot face -l pe acesta pe care nu îl poți rata. Revenirea mai mică decât ideală la procentul de jucători este singurul negativ real aici, dar nu este atât de departe de marcă pentru a face prea mult diferența.

Ne -au plăcut în mod deosebit diferitele caracteristici bonus, în special cele care aduc caracatița la viață, cum ar fi comoara Grab Round. Cheile se deblochează între 5 și 10 jocuri gratuite, iar caracteristicile suplimentare din rundă ar trebui să se asigure că veți obține câteva victorii bune din rotirile bonusului.

Pentru cei care caută o volatilitate mai mare, jucați slotul de comori al oceanului din Netent, În cazul în care o caracatiță uriașă vă poate ajuta să obțineți câștiguri de 12.000x miza dvs. Încercați acestea, și multe alte sloturi acvatice la cele mai bune cazinouri online.

Partenerii cazinoului