Slotul Pentru Bogății Lui Odin

Microgaming

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.07%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Magic, mitologie norvegiană, vikingi

Odin’s Riches

Odin’s Ricin Online Slot Review

Microgaming, Unul dintre cei mai buni dezvoltatori de jocuri de sloturi și JustForthewin aduc simboluri animale și pietre de rulare norvegiale pe PC -uri și telefoane mobile în slotul online al bogăției Odinului lor. Este un cluster care plătește jocul cu popularul sistem Rolling Reels care poate duce la câștig după câștig.

Umpleți un contor cu simboluri câștigătoare pentru a debloca o selecție de caracteristici răsplătite, cum ar fi îndepărtarea simbolurilor, câștigă în orice locuri, modernizări și sălbatice aleatorii. O rundă de bonus de jocuri gratuite începe cu suficiente victorii într -o serie de cascade, iar în timpul acestei caracteristici veți beneficia de un multiplicator în creștere.

Procentul mediu de plată din jocul de volatilitate ridicat este de 96.07%și câștigă în top la 5.000x, pariul dvs. sau 250.000.00 la cea mai mare miză.

Cum să joci slotul pentru bogății Odin

Puteți juca acest joc pe PC -uri, iOS, Android și Windows Mobiles în cel mai bun caz Microgaming cazinouri. Încărcați-l și veți vedea o grilă de 7x7 de simboluri animale în stil nordic și rune decorate. În mod ciudat, în afară de ecranul de încărcare, Odin nu se prezintă deloc aici, dar este încă un joc atractiv, cu o mulțime de embleme colorate pe grilă.

Uită -te la stânga și vezi un contor bonus cu 5 secțiuni, iar acest lucru este esențial pentru caracteristicile suplimentare. O barcă Viking și o groapă de aur este, de asemenea, în vedere în spatele grilei și există o coloană sonoră frumoasă, care se potrivește cu întregul vibe viking.

O gamă de pariuri de 0.20 până la 50.00 per spin este disponibil, cu controale ușor de utilizat adecvate chiar și pentru cei mai puțin experimentați jucători. Un clic pe fila Chip Poker este tot ce trebuie pentru a dezvălui opțiunile. Deasupra acestui buton, vedeți fila săgeată care activează o caracteristică automată a rotirilor și în partea de sus, cele 3 puncte mici deschid o platabilă.

Paytable -ul de pe site -urile noastre de cazinou online recomandate vă arată cât câștigați ori de câte ori 5 sau mai multe simboluri potrivite aterizează în clustere sau conectate orizontal sau vertical.

Caracteristici gratuite de rotiri și alte bogății ale lui Odin

Toate simbolurile dintr -o victorie vor dispărea și va declanșa ce Microgaming Termenul"Rolling tamburi."Noile simboluri scad de sus pentru a umple golurile și dacă acest lucru formează un nou cluster câștigător, rolele se rostogolesc din nou. Acest lucru poate rula și rula, ceea ce duce la mai multe premii dintr -un singur spin plătit.

Contorul din partea grilei se umple pe măsură ce tot mai multe simboluri sunt în victorii de -a lungul unei serii de rulouri, de fiecare dată când totalul atinge 25 de simboluri, câștigați o caracteristică, iar următorul se joacă la sfârșitul secvenței -

Bogățiile dragonului - creează câștiguri fără simboluri care trebuie să fie grupate împreună.

Foamea lui Wolf - toate runele cu valoare scăzută dispar pentru a declanșa tambururi rulante.

Înțelepciunea șarpelui-o rune este modernizată la un simbol animal cu plată mai mare.

Zborul lui Raven - Ravens elimină simbolurile din diagonale de la colț până la colț și pleacă în urmă cu 3, 4 sau 5 sălbatici.

Contorul se resetează la sfârșitul modificatorului, dar dacă reușești să completezi contorul cu un total de 125 de simboluri câștigătoare, acesta declanșează 7 rotiri gratuite, cu un modificator aleatoriu activ în fiecare. Puteți apuca câteva premii uriașe în această rundă, deoarece fiecare rolă crește un multiplicator câștigat cu 1x. Nu puteți retrage întregul bonus, dar de fiecare dată când completați contorul cu 125 sau mai multe simboluri, solicitați 3 rotiri gratuite suplimentare.

Caracteristici de slot

Slotul pentru bogățiile lui Odin Câștiguri maxime, volatilitate și revenire la procentul jucătorilor

Câștigurile sunt plafonate la 5.000x, pariul total, ceea ce echivalează cu un premiu de 250.000.00 la cea mai mare miză de 50.00. Mașina de slot pentru bogății Odin este un joc de volatilitate ridicată, care se potrivește cu premii relativ generoase cu câștiguri mai puțin frecvente. Revenirea la procentul jucătorilor este de 96.07%.

Gândurile noastre despre slotul pentru bogăția Odin

Dumnezeul norvegian ocazional aici și ar putea îmbunătăți și mai mult aspectul slotului bogăției lui Odin, dar nu este mare lucru. Acest joc arată bine pe computere și telefoane mobile și are o mulțime de caracteristici suplimentare pentru a menține lucrurile interesante în fiecare spin. Tăietele rulante sunt întotdeauna o caracteristică binevenită, iar odată ce contorul se umple, modificatorii suplimentari fac destul de ușor să colectăm un premiu sau două.

Dezvăluie secretele runelor atunci când joci slotul de bogăție al lui Odin la cele mai bune cazinouri online prezentate aici. Întoarceți -vă la cel mai bun început posibil, revendicând ofertele lor generoase de bonus de bun venit atunci când vă înscrieți.

Partenerii cazinoului

Unde pot câștiga bani reali jucând slotul de bogății Odin?

Pot juca slotul pentru bogății Odin pe un mobil Android?

Care este caracteristica Rolling Reels a bogățiilor lui Odin?

Există o caracteristică de rotiri gratuite cu jocul sloturilor Odin’s Riches?

Cât de volatil este slotul bogăției Odinului?

Ce simboluri prezintă în slotul pentru bogății Odin?

Există jocuri similare cu slot -ul bogăției Odin’s Rick?

De ce este atât de popular slotul bogăției Odinului?

Ce dezvoltator se află în spatele slot -urilor bogăției Odinului?

Când a fost lansat slotul de bogăție al lui Odin?