Slot De Recenzie Pentru Sloturi Online De Ulei

Nextgen

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.66%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

125.000.00 USD

Subiect

Istorie, bani/milioane, industrial

Oil Mania Online Slot Review

Oil Mania Online Review slot

Majoritatea celor mai bogați oameni din această lume au avut totul de -a face cu uleiul la un moment dat în viața lor. Există bani în petrol și cele mai ascuțite minți știu că. Mania de petrol de Nextgen încearcă să surprindă viața tycoons care sunt în căutarea petrolului și a problemelor cu care se confruntă lucrătorii lor în găsirea unora.

Ai încredere în noi, premiile atrăgătoare sunt doar un motiv pentru care să -l încerci, dar mai sunt multe altele.

Cum să joci slotul online Mania Oil

Când încărcați slotul online de manie de ulei, pe orice dispozitiv pe care îl doriți, veți vedea că acesta prezintă grafică de cartoane. Indiferent dacă alegeți să îl redați pe smartphone -ul dvs. Android sau pe iPad -ul dvs., sau chiar pe computerul dvs., slotul va funcționa la fel de lin pe cât îl primește.

De îndată ce îl încărcați, veți observa zona în care petrolul poate fi săpat pe fundal. Apoi, veți vedea tambururile, pline de simboluri colorate, fiecare montată pe temă. Dar veți vedea și butonul de rotire, the giant buton de redare din partea dreaptă a ecranului. Chiar deasupra acestuia, veți vedea butonul Setări. Când îl apăsați, apare zona de configurare BET. Veți vedea că aveți 25 de linii de plată flexibile pentru a paria și, prin mutarea glisorului la stânga sau la dreapta, puteți activa sau dezactiva liniile și alegeți numărul de linii de plată pe care doriți să pariați. Sub acest glisor, există un alt glisor, care prezintă valorile monedei. Veți vedea că glisorul afișează toate valorile între 0.01 și 10 credite, astfel încât să puteți plasa orice valoare de monedă pe care o doriți din acestea. Pentru valoarea minimă a monedei, pariul total minim ar fi 0.25 de credite. Cu toate acestea, pentru valoarea maximă a monedei de 10 credite, pariul maxim maxim ar fi de 250 de credite.

În stânga butonului de configurare BET, veți vedea butonul"I". Făcând clic sau apăsând pe el, veți deschide platabilul. Aici, veți întâlni magnatul petrolier, jucând rolul împrăștierii. Va apărea doar pe tambururi din mijloc și vă va ajuta să declanșați jocurile bonus. Apoi, veți vedea The Wild care apare doar în timpul jocurilor bonus, iar apoi, veți vedea lucrătorul, totul pătat în petrol. Acest simbol vă oferă 2.500 de monede pentru un combo de 5-din-un fel și este simbolul de top plătitor. Mașina magnatului este următorul cel mai bun simbol, oferindu -vă 1.000 de monede, urmată de valiză plină de numerar și grafic care arată progresul prețurilor petrolului, care vă oferă 250 de monede pentru cele mai bune combosuri. Cartea de joc acoperită cu ulei Royals A și K vă oferă 200 de monede, Q și J 150, iar cele mai mici plătite dintre toate, 10 și 9 vă oferă 100 de monede.

Ultimele două butoane pe care le veți vedea în setări sunt autospinele și butoanele difuzoarelor. Acesta din urmă este acolo, astfel încât să puteți ajusta volumul sunetelor din joc, în timp ce primul să pună în mișcare 0 până la 100 de autospine, dacă sunteți până la.

Mania de ulei prezintă și rotiri gratuite

Simplul de gameplay Oil Mania oferă, așa cum am spus, se învârte în jurul simbolului bonus și al sălbăticiei care sunt destul de utile pentru a vă declanșa și a vă ajuta pe tot parcursul jocurilor bonus.

Deci, magnatul petrolier fiind simbolul bonusului împrăștiat, când apare pe unul sau toate a 2 -a, a 3 -a și a 4 -a tambururi, declanșează caracteristica Upwild. Abia în timpul acestei caracteristici veți vedea să apară sălbăticia pe tambururi. Când apare, însă, înlocuiește toate simbolurile de pe tambururi, simbolul bonus împrăștiat inclus.

Sălbaticul crește de fapt în sus din puțul de petrol găsit mai jos, care aterizează și se deplasează cu 1 poziție pe spin pe toată durata celor 3 respingeri și apoi dispare. Aici puteți face cea mai bună combos câștigătoare. În cazul în care simbolul bonusului magnatului de ulei va apărea oriunde pe tambururi în timpul rotirilor libere, contorul respins se va reseta la 3 și un nou simbol Upwild Wild va începe să crească în sus dintr -un nou ulei de ulei bine.

Caracteristici de slot

Oil Mania Maximum câștig, RTP și volatilitate

Slotul de mania petrolier oferă un joc simplu în care acțiunea se învârte în jurul sălbăticiei și simbolul bonus care, în cele din urmă, te duc la și prin jocurile bonus. Cu RTP -ul său de 95.66%, variația sa scăzută până la medie și pariurile sale flexibile, mania de ulei este slotul perfect pentru role mici. Dacă sunteți unul, veți fi bucuros să aflați că slotul este compatibil cu toate dispozitivele mobile și desktop, astfel încât să vă puteți bucura de el oriunde vă aflați.

Verdict de manie de ulei și sloturi online similare

După cum a fost introdus, mașina de slot de mania petrolier este destinată rolelor scăzute, deoarece cel mai mult puteți câștiga pe rotire este de 25.000 de credite, prin intermediul combo-ului câștigător cu simbolul cel mai bine plătit, lucrătorul. Având în vedere că nu există multiplicatori și nu există caracteristici de joc pentru a dubla sau a-i cvadruplează plățile, slotul nu va oferi plăți care nu sunt minte. Dar, cu pariuri mai mici, puteți câștiga premii cu adevărat dulci, frecvente, datorită caracteristicii Upwild cu cele trei respins și înlocuirea sălbatică pentru toate simbolurile.

Dar, ca un roll-roller, ai putea încerca alte sloturi Nextgen care oferă recompense mai lucrative. De exemplu, banii Maid O"pot livra 100.000 de credite pentru 62.50 de credite Max Bet. Este, de asemenea, un slot care se învârte în jurul banilor și al premiilor de curățare, așa că puteți spune că este alternativa perfectă la slotul online de mania de petrol.

Rollerele înalte, pe de altă parte, sunt liberi să sară pe ambele jocuri. Există atât de multe sloturi create pentru roleri înalte de către dezvoltator pe care le puteți explora. Unul dintre cele pe care le recomandăm cel mai des este medusa megaways. Nu numai că face parte NextgenCea mai populară serie de sloturi, dar oferă și un 1.25 de milioane de credite potențial de plată pentru un pariu maxim de 25 de credite. Acest lucru se datorează mecanicilor Megaways de la BTG care permit până la 117.649 de moduri de a câștiga.

Consultați oricare dintre aceste titluri de sloturi la unul dintre cele mai bune site -uri de sloturi online și alegeți un bonus de bun venit în timp ce sunteți acolo.

Partenerii cazinoului