Once Upon a Time Slot

Betsoft

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

5

Dezvoltator

Betsoft

RTP

95.28%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

75.000.00 USD

Subiect

Fantasy, Magic, Fairytale

Once Upon a Time

once upon a time Recenzie slot online

Una dintre primele duzini de sloturi lansate de studio, acest joc poate părea un pic vechi, dar cu siguranță nu este depășit. Prezentând 30 de linii de plată active, grafică 3D și o jumătate de duzină de funcții bonus"cinematografice", once upon a time Nu numai că vă va oferi o mulțime de divertisment în timp ce jucați, dar poate plăti și câteva premii atractive cu bani reali de până la 75.000 de monede! Construit pentru jucătorul modern, once upon a time Slotul poate fi redat pe orice tip de dispozitiv pentru a vă bucura de unele sesiuni de jocuri imersive și bonus.

once upon a time Controluri și configurarea sloturilor

Ca orice Betsoft jocuri mecanice, once upon a time Vine cu o serie de controale intuitive de joc care fac jocul cu adevărat ușor de utilizat. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest slot este că prezintă un control"linii selectate" care vă oferă o șansă unică de a alege cu câte linii de plată doriți să vă jucați. Utilizați acest control împreună cu moneda și controlul BET pe linie pentru a selecta o miză între 0.01 și 150 de credite și apoi apăsați butonul de rotire pentru a porni.

Un alt lucru pe care îl veți observa rapid odată ce începeți să jucați este că jocul are o varietate de simboluri. Există opt simboluri în paytable pe care le puteți colecta doar pentru a câștiga bani, în timp ce alte șapte simboluri pot fi colectate exclusiv pentru a declanșa caracteristici bonus, ridicând numărul total la 15. Simbolurile plătite toate premii de atribuire în monede, care pot fi mari sau mici, în funcție de pariul dvs. Dacă utilizați pariul minim pentru a juca în numerar real, așteptați-vă la plăți de 2-500 de monede pe secvență. Folosiți totuși cel mai mare pariu pe linie, iar premiile vor crește 5x, oferindu -vă o plată maximă de 2.500 de monede.

Pentru jucătorii care parcurg pe dispozitivele lor mobile, once upon a time este, de asemenea, oferit într-o versiune mai mică optimizată pe mobil. Slotul funcționează fără probleme atât pe dispozitivele Android, cât și pe IOS și poate fi redat în ambele orientări ale ecranului. Deschideți meniul pentru a regla pariul și modificați orice setări doriți, apoi apăsați butonul Spin pentru a începe să câștigați premii.

once upon a time Gameplay și bonusuri

Premiile din țara magică a îndepărtatului sunt date de fiecare dată când o secvență de două sau mai multe simboluri potrivite este colectată pe o linie de plată activă, într-o direcție de la stânga la dreapta. A avea ocazia să declanșezi câștiguri chiar și cu doar două simboluri potrivite vă va oferi o rată de succes mult mai bună în timp ce jucați în numerar real decât veți obține în multe alte sloturi online, care plătesc doar pentru secvențe de trei sau mai multe. Acesta este doar unul dintre lucrurile grozave despre once upon a time de Betsoft.

Un alt beneficiu pe care îl obțineți cu acest slot este că este încărcat cu funcții suplimentare. Primul bonus de care vă puteți bucura este tamburul sălbatic, care poate fi activat de un simbol Dragon în prima poziție pe tamburul central. Dacă este colectat în acest fel, acest simbol poate transforma a treia tambur într -o stivă de simboluri sălbatice bonus, oferindu -vă șansa de a declanșa mai multe premii fără costuri suplimentare. Următoarele sunt bonusurile Goblin, dintre care slotul are trei. Dintr-un bonus de rotiri gratuite, puteți declanșa cu trei simboluri de copaci, la un joc click-me cu premii instantanee în numerar și o caracteristică cinematografică în care veți ajunge să jefuiți o cameră plină de comori, veți ajunge să câștigați o mulțime de Plături bonus cu ajutorul micilor spiriduși lacomi.

Și nu în ultimul rând, aveți și trăsăturile Cavalerului și Prințesei. Colectați simbolurile Cavalerilor și Prințesei adiacente între ele pe linii de plată unu, doi sau trei, iar prințesa îl va săruta pe Cavaler și vă va oferi un premiu instantaneu în numerar. Colectați trei cavaleri pe orice linie de plată, totuși și veți ajunge să apărați prințesa de un dragon pentru a câștiga și mai mulți bani.

Caracteristici de slot

Concluzie

once upon a time de Betsoft este construit pentru orice fan al jocurilor 3D originale ale studioului, dar și jucătorilor care caută sloturi distractive și plină de satisfacții. Oferindu -vă o prezentare imersivă și șase caracteristici bonus diferite, acest slot vă va menține bine distrat și răsplătit, indiferent de bugetul pe care doriți să îl jucați. Cu un jackpot cu bani reali care se poate ridica la 75.000 de monede pe spin, once upon a time poate oferi cu siguranță recompense solide, deși raportul său ridicat de succes implică faptul că majoritatea premiilor pe care le veți vedea vor fi mai mici. Joacă dacă vrei un joc de sloturi echilibrat de care te poți bucura întâmplător ore întregi, dar caută altceva dacă cauți câștiguri masive.

Pentru punterii care preferă jocurile de cazinou care plătesc mai mult, Betsoft are o serie de mașini cu sloturi cu volatilitate ridicată care oferă premii mai bune, dar și un risc mult mai mare. Tiger’s Claw este unul dintre cele mai populare mașini de slot ale studioului și vă oferă mecanici de 720 de căi, bonusuri și premii imense de rotiri gratuite până la 800.000 de monede. De asemenea, aveți jocuri precum Good Girl Bad Girl și Blood Eternal, care sunt la fel de interesante. Asigurați -vă că consultați directorul nostru de sloturi online dacă aveți nevoie să găsiți și mai multe jocuri de top de la Betsoft dar și produse din alte studiouri de jocuri populare precum Netent.

Partenerii cazinoului