Pandamania Slot

Nextgen

Nota

3

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

3

Dezvoltator

Nextgen

RTP

95.33%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

300.000.00 USD

Subiect

Animale, carnaval

Pandamania

pandamania Recenzie slot online

pandamania slotul online este altul Nextgen Slot Machine care vizează jucătorii bugetari și cei care se bucură de un joc simplu. Prezentând panduri obraznice, muzică de târg și o prezentare veselă, această mașină de varianță medie aduce cu siguranță acea valoare de divertisment, dar fără a sări peste recompense bune. Cu cele 25 de linii de plată active, limitele de pariuri se potrivesc tuturor și un RTP de 95.53%, pandamania de Nextgen este un joc care poate vorbi tuturor. Joacă -l pentru bani reali și fă o lovitură la câștigarea până la 75.000 de monede pe spin.

Desigur, jocul are, de asemenea, un design optimizat mobil și un set de bonusuri menite să vă ofere câteva premii gratuite în timp ce jucați. Aruncați o privire asupra pandailor zâmbitori în timp ce scapă de la grădina zoologică și puteți obține o recompensă dublată sau așteptați jocul de rotiri gratuite și bonusul de clic pentru a câștiga bani bonus și mai multe plăți înmulțite. Dacă doriți să aflați mai multe despre caracteristicile și premiile suplimentare, continuați să citiți pentru recenzia noastră completă.

pandamania Controluri și configurarea sloturilor

Când vine vorba de ușurința de utilizare, pandamania este unul dintre cele mai ușoare Nextgen păcănele. Pentru a începe să joci pentru bani reali, va trebui pur și simplu să utilizați controlul monedelor pentru a selecta valoarea monedelor dvs. și apoi ajustați controlul liniei de plată pentru a selecta câte linii doriți să plătiți. Limlinele de plată active vă oferă o șansă unică de a vă juca cu un pariu cu adevărat mic de 0.01 credite pe rotire, dar numai dacă alegeți cea mai mică dimensiune a monedei și o singură linie de plată. Totuși, accesați totul, vă va costa mult mai mult, până la un total de 500 de credite pe rundă.

După ce ați ajustat pariul, este posibil să doriți să apăsați butonul"I" și să consultați plata de plată înainte de a începe sesiunea. În interiorul acesteia, veți găsi o listă cu toate caracteristicile bonus ale jocului și premiile sale, arătate în monede. Desigur, cele mai mici plăți sunt oferite de simbolurile cardului, care aici plătesc între 5 și 150 de monede pe secvență. Pentru a obține recompense mai bune, va trebui să așteptați unele dintre simbolurile imaginii și Panda Wilds, care pot plăti până la 500 și 3.000 de monede pe secvență, respectiv. Oricare dintre premiile obișnuite poate fi, de asemenea, dublat cu sălbăticile, oferindu -vă de două ori suma pe care o obțineți în mod regulat.

Dacă preferați să utilizați tableta sau smartphone -ul pentru a juca, pandamania Slot Machine online este de asemenea disponibil într-un pachet optimizat pentru mobil, care funcționează atât pe dispozitivele iOS, cât și pe Android. Pentru a găsi paytable-ul sau setați pariul în timp ce vă jucați pe un telefon, apăsați butonul Meniu din colțul din dreapta sus. După ce terminați, atingeți doar controlul rotativ și puteți începe să câștigați premii.

pandamania Caracteristici de joc și bonus

Ca în multe din NextgenSloturile lui, pandamania Vă va plăti de fiecare dată când două, trei sau mai multe din aceleași simboluri teretează consecutiv pe o linie de plată activă. Cu toate acestea, plățile sunt date doar de la stânga la dreapta, astfel încât orice secvență de simboluri potrivite va trebui să înceapă cu cea mai stângă tamburul pentru a vă plăti. Pentru cele mai mari recompense, va trebui să așteptați fie simbolurile biletului și zookeeper, care plătesc până la 250 și, respectiv, 500 de monede, sau unele dintre pictogramele speciale ale slotului.

Primul simbol special este panda sălbatic și poate înlocui toate simbolurile de bază (nu pictogramele bonusului), dar, de asemenea, dubla orice premii vă ajută să câștigați. Această pictogramă specială poate fi creată și de caracteristica aleatorie de evacuare Panda, care are unitatea Panda în fața ecranului pentru a crea simboluri sălbatice în poziții aleatorii. Un alt simbol special care vă va plăcea să vă vedeți este împrăștierea logo -ului, dintre care trei oriunde pe tambururi vă vor acorda un bonus de 10 rotiri gratuite. Ca o recompensă specială, rotirile gratuite sunt întotdeauna jucate cu multiplicatori de 2x pentru orice premiu câștigat în timpul lor și pot fi, de asemenea, retras prin colectarea mai multor simboluri de împrăștiere.

pandamania Slot Machine are, de asemenea, un al treilea simbol bonus care activează o caracteristică Pick-Me cu premii instantanee. Acest simbol apare doar pe tambururi două, trei și patru. Când trei dintre simboluri apar pe fiecare tambur în același timp, funcția Pick-Me este activată și vi se oferă posibilitatea de a selecta o pictogramă și de a câștiga un premiu. Una dintre pictograme conține doar un premiu în numerar, altul conține un premiu în bani, plus o a doua alegere, iar al treilea conține un bilet"Câștigă tot", care vă permite să solicitați toate premiile disponibile din funcție.

Caracteristici de slot

Concluzie

Pe scurt, orice jucător poate găsi ceva care să -i placă pandamania de Nextgen. Jucătorii cu mize mici se pot bucura de un joc mai puțin volatil (cu varianță medie) și pariuri care încep doar 0.01 credite. Pe de altă parte, rolele înalte vor avea ocazia să parieze până la 500 de credite pe spin și să colecteze premii de până la 75.000 de monede pe pariu sau un imens 60.000 credite pe secvență (20 de monedă maximă x 3.000 premiu max). RTP este solid (95.533%), oferindu -ți o oportunitate corectă atunci când te joci cu numerar real, iar rata de succes este mai mare, promițând plăți mai frecvente. Ce altceva ai nevoie, într -adevăr?

În mod alternativ, dacă sunteți mai mult în sloturi cu volatilitate mare, care promit recompense mai mari, cu o doză suplimentară de risc, puteți, în schimb, să răsfoiți colecția noastră de sloturi pentru a descoperi o parte NextgenSunt alte produse populare. 300 shields Slot Machine este unul dintre favoriții jucătorilor, oferindu -vă, de asemenea, 25 de linii de plată, dar și un joc de rotiri gratuite în care câștigurile sălbatice pot fi înmulțite cu până la 300x! Slotul Wild 3 este o altă alternativă excelentă, una care vă oferă o oportunitate de a plăti mai mult pentru a vă îmbunătăți bonusurile, dar și misiuni complete pentru a câștiga recompense suplimentare în numerar la oricare dintre cele mai bune cazinouri online.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Partenerii cazinoului