Phantom of the Opera Link & Win Slot

Other Game

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Other Game

RTP

96.08%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Muzică

Phantom of the Opera Link&Win

Phantom of the Opera Link și Win Online Slot Review

Cortina se ridică pe un faimos spectacol de scenă la cazinourile online, cu fantoma Operei Link și Win slot de la Jocuri Global și Triple Edge Studios. Acest joc cu 5 roi, cu 25 de linii, folosește imagini foto-reali, inclusiv masca albă iconică care declanșează o caracteristică palpitantă a bonusului respins. Câștigurile pot ajunge la 5.000x miza din acest link și runda câștigătoare.

Puteți, de asemenea, să obțineți câștiguri de 12.500x cu un simbol sălbatic și dintr -o caracteristică de rotiri gratuite, unde simbolurile uriașe umplu tambururile din mijloc. Jocurile gratuite se pot retrage pentru a vă oferi mai multe rotiri. Phantom of the Opera Link & Win Slot Machine vine în versiuni desktop și mobile și există o volatilitate ridicată potrivită cu randamente medii de 96.08%.

Bucurați -vă de obiectivele dramatice și de coloana sonoră familiară la cele mai bune cazinouri online prezentate aici la.

Cum să joci fantoma Operei Link și Win Slot Machine

Acesta este un joc somptuos, cu imagini reale ale Viscount și o figurină de maimuță, plus o candelabră, trandafir și embleme de cărți j până la un. Simbolurile bonus includ fantoma, o scrisoare de dragoste și the mask, cu grila 5x3 setată în Opera din Paris. Arată superb pe platformele PC -uri, iOS, Android și Windows și sună bine, cu tonul de semnătură de la celebrul muzical Andrew Lloyd Webber, jucând ca Reels Spin.

Gama de pariuri trece de la minimum 0.10 până la maximum 20.00 pe rotire și puteți alege o miză folosind file plus și minus pe părțile laterale ale indicatorului de nivel de pariu. O opțiune Win Booster este disponibilă în unele țări și pentru 2.5x Miza obțineți o șansă sporită de intrare în runda Repsin.

Faceți clic pe cele 3 linii mici de lângă aceasta pentru a dezvălui un paytable, unde găsiți detalii despre caracteristicile suplimentare, cum ar fi Link & Win Reser, plus o defalcare a valorilor simbolului. Acesta este un joc cu 25 de linii de plată și mecanismul standard care returnează un premiu de la simbolurile potrivite pe o linie pornind de la tamburul din stânga. the maskEd Phantom este cel mai valoros și plătește 2.5x, 20x sau 500x Total pariul atunci când este pe 3, 4 sau toate cele 5 poziții pe o linie. Phantomul este, de asemenea, un simbol sălbatic care poate acționa ca alții pentru a finaliza combinații de câștiguri pe linii.

Alte opțiuni de control includ un mod de joc rapid pe care îl declanșați cu un clic pe motivul Lightning Bolt și o caracteristică de rotiri automate care începe cu un robinet pe săgeată într-un buton Circle.

Rotiri gratuite și alte caracteristici ale fantomei Opera Link & Win slot

Există două caracteristici excelente de bonus aici. Scrisoarea de dragoste arzătoare pe tambururi 3, 4 și 5 declanșează 10 rotiri gratuite. Middle 3 tambururi se umplu cu simboluri bloc jumbo pe tot parcursul jocurilor gratuite, astfel încât orice simbol de potrivire de pe Reel 1 garantează un câștig. Scrisorile de dragoste pot apărea ca simboluri uriașe, iar acestea se retrag jocurile gratuite, în timp ce măștile jumbo garantează intrarea la funcția Link & Win.

De asemenea, puteți declanșa link -ul și câștigul în jocurile de bază. Orice 6 sau mai multe măști dezvăluie valorile banilor de la 1.5x până la 20x Miza și blocajul în loc, pe măsură ce alții cad. Un inițial 3 respine se joacă acum cu simboluri de bani doar cu mască, valori jackpot sau semifabricate pe tambururi. Orice măști noi sunt, de asemenea, în loc pentru restul link -ului și câștigului și resetați contorul de rotire înapoi la 3.

Respinsul rulează până când există 3 rotiri consecutive fără simboluri noi, sau întreaga grilă este umplută. Apoi colectați toate valorile monetare și orice jackpots, cu premiile Mini, Minor și Major în valoare de 50x, 150X și, respectiv, 750X. O grilă completă plătește 5.000x mega jackpot.

Caracteristici de slot

Phantom of the Opera Link și câștigă câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate

Câștigul maxim de 12.500x este al tău dacă ecranul se umple cu simboluri sălbatice, iar la cea mai mare miză de 20.00 Puteți câștiga 250.000.00. Phantom of the Opera Link & Win este un joc de volatilitate ridicat, iar procentul de rambursare pe termen lung este calculat la 96.08%.

Phantom -ul nostru al Operei Link și Win Slot Verdict

Poate că alte câteva personaje, precum Christine, ar spori aspectul, dar probabil că există motive de redactare pentru absența ei, iar acesta este încă un slot cu aspect fantastic. Caracteristicile și jocul sunt, de asemenea, plăcute de mulțime, cu un simbol sălbatic extrem de valoros, rotiri gratuite cu blocuri jumbo pe 3 mulinete din mijloc și o rundă palpitantă de respingere în care câștigurile sunt garantate.

Oferiți fantoma Opera Link și Win Slot o ovație în picioare la cazinourile noastre desktop și mobile recomandate.

Partenerii cazinoului

Care este plata maximă pe fantoma Opera Link & Win slot?

Este fantoma operei Link & Win slot Un joc de volatilitate ridicată?

Care este caracteristica Link & Win a Phantom of the Opera Link & Win Slot Machine?

Phantom of the Opera Link & Win slot are o rotită gratuită?

Există vreun fantomă al link -ului opera și al codurilor promoționale pentru sloturi?

Care este pariul minim de pe fantoma link -ului opera și câștigul online?

Care este cel mai bun cazinou online în care pot juca fantomul link -ului de operă și slotul câștigător?

Este fantoma operei Link și slot Win similar cu orice alte jocuri?

Ce dezvoltatori de jocuri sunt în spatele fantomei Operei Link și Win Slot Machine?

Când a fost fantoma Opera Link și Win lansată în cazinouri online?