Slotul De Avere Al Faraonului

IGT

Nota

3

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

IGT

RTP

94.78%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, Egiptul antic

Pharaoh's Fortune

Revizuirea slotului de avere al lui Faraon

Unul dintre primele lucruri pe care le veți învăța despre sloturi este că există atât de multe dintre lucrurile darne tematice în jurul Egiptului antic. Slotul de avere al faraonului din IGT este un exemplu clasic, cu imagini preluate din vremurile în care Cleopatra a condus asupra piramidelor. Acum, există un motiv bun pentru care aceste jocuri sunt atât de populare, deoarece dezvoltatorii par să concureze între ei pentru a-și face sloturile în stil egiptean să iasă în evidență din mulțime.

Aruncați o privire la slotul de avere al faraonului pentru a vedea ce înseamnă. Este livrat cu caracteristici bonus uimitoare, cum ar fi jocuri gratuite, multiplicatori, un simbol sălbatic și premii de până la 10.000 de ori pariul dvs. Acest slot cu 5 roli, cu 15 linii, se găsește doar la cazinourile pe bază de teren sau la câteva cazinouri online. Aceasta nu este o problemă, deoarece există literalmente sute de alternative online și am trecut prin nisipuri pentru a găsi cele mai bune.

Ne vom uita la câteva sloturi tematice egiptene pe care le puteți juca pe PC-uri desktop, iOS și telefoane Android, dar deocamdată, să ne îndreptăm back in time și descoperiți misterele antice ale slotului Fortunei Faraonului.

Controlul și configurarea slotului Framului Faraonului

Acest joc se va potrivi cu jucătorii de mize mici până la mijloace, deoarece gama de pariuri este de la 0.15 pe rotire până la maximum 30.00. Acest lucru ar trebui să fie bine pentru majoritatea jucătorilor, dar dacă sunteți un roller înalt, atunci averea lui Faraon nu este jocul pentru dvs. Cu toate acestea, potențialul de a ateriza 10.000x pariul de linie, sau 20.000.00 la cea mai mare miză, este încă destul de atrăgător.

IGT s -au asigurat că este ușor să începeți să învârtiți tambururile averii lui Faraon, chiar și pentru newbies complete. Miza este setată folosind butoane Simple Plus și Minus, iar singura altă opțiune de control setează tambururile care se învârt în modul automat de până la 50 de ori. Spre deosebire de sloturile online și mobile, unde puteți alege nivelul volumului, Fortunea Faraonului are un volum pre-set pe care nu îl puteți ajusta. Nu că ne deranjează, ca o plimbare distractivă, atrăgătoare ca un egiptean, din bretele este folosit.

O decizie care depinde de dvs. este dacă consultați sau nu plata de plată înainte de a juca. Acest lucru dezvăluie multiplii sumei mutate pe fiecare linie de plată pe care o câștigați atunci când 3 sau mai multe simboluri potrivite traversează o linie de la stânga la dreapta. Există, de asemenea, informații despre rundele bonus, dar de fiecare dată când declanșați o caracteristică, oricum sunt afișate câteva instrucțiuni detaliate. Înseamnă că nu trebuie să știți prea multe despre sloturi pentru a vă bucura de tot ce are de oferit averea faraonului.

Gameplay -ul Fortunei Faraonului și caracteristicile bonusului

Deși averea lui Faraon este de ceva vreme, IGT au fost cu siguranță în fața vremurilor când a venit la proiectarea acestui joc. Hieroglife de desene animate colorate, zei înaripați, regalitate egipteană și un faraon zâmbitor vor fi văzuți, împreună cu câteva simboluri bonus speciale. Tambinele sunt flancate de statui și completate cu lucrări de piatră, ceea ce dă impresia că toată acțiunea are loc în interiorul unui templu.

Logo -ul jocului este cel pe care doriți să -l vedeți, deoarece nu doar plătește acel imens de 10.000X de linie atunci când traversează o întreagă linie de plată, dar este și simbolul sălbatic. Va acționa ca alții pentru a completa o linie, completarea oricăror lacune sau chiar va adăuga valoare la o serie de simboluri potrivite atunci când este văzută pe tambururi din dreapta.

Simbolul bonusului averii faraonului este altul valoros, deoarece declanșează caracteristica principală atunci când aterizează oriunde pe tambururi 1, 2 și 3 simultan. Numărul de linii de plată crește de la 15 la 20 și vi se arată un perete de 30 de blocuri de piatră, pe care apoi începeți să faceți clic. 22 dintre aceste blocuri vor dezvălui o serie de rotiri gratuite, 5 dintre ele dezvăluie multiplicatori suplimentari care vor fi adăugați la orice victorie în funcție, iar 3 dintre ele încep jocurile odată ce vor fi făcute clic pe.

Cu puțin noroc, veți găsi o mulțime de rotiri și multiplicatori gratuite înainte de a descoperi o piatră care începe runda. Jocurile gratuite pot fi retrase prin mai multe simboluri bonus, cu o limită superioară de 999 rotiri posibile. (Dar puțin probabil!)

Caracteristici de slot

Concluzie

Fortunea Faraonului este un joc de sloturi cu varianță medie, cu randamente medii de aproximativ 95%. Deși graficele sunt mai vechi în stil, sunt luminoase și vesele și se potrivesc cu tema antică egipteană. Ne -a plăcut foarte mult caracteristica bonus, în care liniile de plată suplimentare facilitează solicitarea câștigurilor, iar potențialul este acolo pentru ca unii mari multiplicatori să fie plătiți în timpul rotirilor bonus. IGT Gama constă în principal din sloturi online sau off-line, dar averea lui Faraon se încadrează undeva la mijloc. Poate fi jucat online în unele țări, dar nu în altele, așa că consultați un site recomandat de oriunde v -ați afla și, dacă îl puteți găsi, este un slot minunat de jucat.

Dacă nu puteți juca online, din țări precum Marea Britanie, aruncați o privire a while on the nile, din Nextgen. Acest joc slot distractiv poate fi jucat pe iPhone -uri, iPads, dispozitive Android și desktop -uri din întreaga lume. Are un stil foarte similar cu averea lui Faraon și vine cu câteva caracteristici palpitante. Faraonul rânjit este un simbol sălbatic care poate fi stacked Câteva înalte pe o mulinetă și în timpul principalelor rotiri libere rotunde, vor apărea în plus sălbatice.

A scarab Beetle declanșează o rundă rapidă, dar plină de satisfacții. Pur și simplu selectați dintr -un număr de gândaci pentru a solicita recompense garantate. Există, de asemenea, un super pariu opțional, care transformă simbolul sălbatic într -un multiplicator de până la 10x, ceea ce face ca acest personaj să fie și mai valoros. a while on the nile este un joc de volatilitate medie, cu 5 tamburi, 50 de linii care poate fi jucat de la 0.50 până la 125.00 pe rotire.

Nu există niciun de-nile care a while on the nile este un joc popular, așa că vizitați oricare dintre cele mai bune site -uri de sloturi online și jucați -l pentru dvs.

Partenerii cazinoului