Piggy Bank Farm Slot

Play'n Go

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.29%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Animale

Piggy Bank Farm

piggy bank farm Recenzie slot online

O coloană sonoră bazată pe banjo este potrivirea perfectă cu stilul de desene animate folosit de Play’n Go. piggy bank farm este un joc plin de atingeri pline de umor, cum ar fi expresiile ușor nebune ale unora dintre animale și mici animații care se joacă pe rotiri câștigătoare.

50 de linii de salarizare traversează cele 5 mulinete, cu victorii mai mici provenind din simbolurile cărții de joc cu efect de lemn dur. Tamburele stau în curtea fermei, în fața unui hambar tradițional și a unei culturi de morcovi. Arată la fel de bine pe iOS, Android și Windows Mobiles ca pe platformele desktop.

Caracteristicile sunt un alt punct culminant al piggy bank farm Joc sloturi. Împreună cu un simbol sălbatic, puteți solicita câștiguri suplimentare dintr -o caracteristică respingătoare unde apar doar bănci de piggy, iar acestea se pot contopi împreună pentru a plăti până la 500x pariul dvs. Un multiplicator câștig de până la 10x este disponibil în timpul unei rotiri gratuite și este aici că puteți scoate 5.000x pariul dvs. total pe site -urile de top online de sloturi online.

Cum să joci piggy bank farm Jocuri mecanice

Ca multe jocuri de la Play’n Go, acesta este un slot ușor de configurat, așa că se potrivește jucătorilor cu orice nivel de îndemânare și experiență. Alegeți mize dintr -o bară sub tambururi, opțiunile dvs. rulând de la 0.10 până la 100.00 pe rotire. Câștigurile provin din potrivirea a 3 sau mai multe simboluri pe oricare dintre cele 50 de linii, pornind din partea stângă.

Există câteva opțiuni de personalizare utile, cum ar fi autoplay și rotiri turbo și, desigur, puteți selecta nivelul de volum sau îl mutați cu totul. Înainte de a juca piggy bank farm Sloturi Joc, faceți clic pe butonul"I" pentru a revizui platabilul, deoarece acest lucru arată cum să declanșați rundele bonus și cât puteți câștiga de la fiecare simbol.

Rotiri gratuite și altele piggy bank farm Caracteristici de slot

Pe lângă faptul că plătește cele mai mari premii de până la 50x miza dvs., fermierul poate sta pentru alții dacă poate finaliza o secvență câștigătoare. Dacă un ciocan aterizează pe tamburul din partea dreaptă, lansează o caracteristică respingătoare, unde se văd doar bănci de piggy și spații goale.

Băncile de porci care declanșează stau pe loc pentru 3 respingeri inițiale și, de asemenea, se blochează pe tambururi și resetează contorul de rotire înapoi la 3. Acest lucru continuă până când nu aterizează băncile de piggy pentru 3 rotiri consecutive, sau umplu tambururile, după care, este dezvăluit un multiplicator de câștig de la fiecare. Puteți îmbina aceste simboluri în porci uriași, câștigând 500x miza dacă ocupați toate pozițiile.

Ciocane pe tambururi 1, 3 și 5 declanșează 8 rotiri gratuite. În această rundă, mai multe simboluri Hammer ridică un multiplicator care se aplică la alte câștiguri de spin gratuite, iar acest lucru poate ajunge la 10x pentru cele mai mari plăți posibile. Caracteristica respin poate încă să declanșeze în rundă, iar mai mulți ciocane adaugă și 3 rotiri suplimentare la 8 inițiale când aterizează pe tambururi 1, 3 și 5 din nou.

Caracteristici de slot

piggy bank farm Câștiguri maxime ale slotului, randamente medii și volatilitate

Multiplicatorul de rotiri gratuite poate aduce un premiu în valoare de 5.000x pariul dvs., ceea ce este egal cu 500.000.00 la cele mai mari mize. piggy bank farm este un slot extrem de volatil, iar pe termen lung, plătește înapoi la o viteză de 96.29%, ceea ce este corect pentru un joc de varianță ridicată.

Al nostru piggy bank farm Verdictul slotului

Estetica de desene animate și animațiile distractive asigură că piggy bank farm slotul are un impact mare la cazinourile online și mobile. Aspectele bune sunt susținute cu câteva caracteristici excelente, cu câștiguri garantate din runda respingătoare. Cu șansa de a construi un mare multiplicator câștig în timpul funcției de jocuri gratuite, ai putea să -ți umple banca virtuală cu câteva plăți uriașe.

În timp ce volatilitatea ridicată poate duce la mai multe rotiri la rând fără câștig, premiile pot fi destul de substanțiale pentru a compensa. Asigurați -vă că treceți la cel mai bun început atunci când jucați piggy bank farm slot prin alăturarea site -urilor noastre recomandate de cazinouri online și colectarea ofertelor lor de bonus de bun venit de top.

Partenerii cazinoului