Piggy Riches Megaways Slot

Red Tiger

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Red Tiger

RTP

94.72%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

104.740.00 USD

Subiect

Animale, stil de viață de lux

Piggy Riches Megaways

piggy riches megaways Recenzie slot online

Fanii jocului original, evaluate unul dintre cele mai bune jocuri de slot de către mulți, vor fi încântați să vadă că simbolurile de desene animate rămân practic neschimbate. Carnea de porc privilegiată sunt simboluri bonus valoroase, în plus veți vedea bani umpluți în poșete și bănci de piggy, împreună cu bancnote de aur, cheile unei mașini de lux și simboluri cu carduri cu plată inferioară.

Totul este pus pe fundalul unui conac, cu fântâni în formă de porc în grădină și un covor roșu care trece prin mijloc. Este un joc plin de umor, dar vine cu câteva caracteristici serios impresionante. Sistemul Megaways variază la întâmplare numărul de simboluri și modalități de a câștiga cu fiecare rotire, cu între 2 și 7 simboluri pe tambur. stacked Wilds umplu tambururi întregi și înmulțesc câștiguri, în timp ce o roată bonus acordă până la 22 de jocuri gratuite cu un multiplicatori în creștere pe tot parcursul.

Indiferent dacă joci pe un computer, iOS, Android sau Windows Mobile, poți câștiga 10.470x miza dvs. din piggy riches megaways slot.

Cum să joci piggy riches megaways Joc sloturi

Acest joc se adresează jucătorilor cu mize mici până la mijlocul site-urilor de pe site-urile de top online, cu opțiuni de pariu de la 0.10 până la 10.00 pe rotire. Este ușor de configurat și de jucat, cu un clic pe butonul"Miza", dezvăluind toate alegerile. Faceți clic pe butonul Auto și tambururile se rotesc pe cont propriu pentru până la 100x, dar asigurați -vă că setați limitele de pierdere înainte de a activa modul Auto.

Fila"Plătește" te duce la piggy riches megaways Paytable, unde vedeți cum se joacă diferitele caracteristici și cât câștigați din simboluri atunci când aterizați 3 sau mai mult de același tip pe tambururi adiacente din stânga. Devine mai ușor să aterizezi un câștig dacă sistemul Megaways plasează o mulțime de simboluri pe tambururi, iar oriunde aproape de maximum 117.649 de moduri, ar trebui să colectați o mulțime de premii.

Rotiri gratuite și altele piggy riches megaways Caracteristici de slot

Simbolurile câștigătoare dispar și cele noi scad de sus pentru a umple spațiile. Acest mecanism de tamburi în cascadă rulează atât timp cât creează câștiguri noi, astfel încât să puteți colecta mai multe plăți la rând. Porcul gentleman bogat este un simbol sălbatic care poate acționa ca alții pentru a completa linii. El va înmulți, de asemenea, valoarea oricărei victorii din care face parte cu până la 7x și, dacă apare mai mult de un sălbatic, valorile multiplicatoare se combină pentru victorii uriașe.

D-na. Porcul este un simbol al împrăștierii, iar atunci când această doamnă îmbrăcată fin apare în cel puțin 3 locuri simultan, te duce la o roată bonus. Vei rotiți un inel exterior pentru a dezvălui până la 22 de rotiri gratuite, apoi o secțiune interioară pentru a debloca un multiplicator de până la 10x care se aplică oricărei victorii în jocurile bonus. Fiecare victorie într -o serie de cascade în timpul rotirilor gratuite ridică multiplicatorul cu 1x și nu există nicio limită superioară.

Multiplicatorii sălbatici sunt încă activi în timpul jocurilor gratuite, creând potențial cele mai mari plăți de la piggy riches megaways.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, returnări și volatilitate a piggy riches megaways

Câștigurile pot ajunge la 10.474x pariul dvs. total în funcția de rotiri gratuite și dacă jucați cu 10.00, asta este egal cu o victorie de 104.740.00. Luată ca medie pe termen lung, pentru fiecare 100.00 pariat la joc, plătește 95.71. piggy riches megaways este un slot de volatilitate ridicată, așa că alegeți nivelul pariului în consecință.

Gândurile noastre despre piggy riches megaways Jocuri mecanice

O temă distractivă întâlnește jocul palpitant și caracteristici cu slotul Piggy Fiches Megaways. Dacă vă bucurați de jocul original, acest lucru durează lucrurile la un nou nivel, cu tambururi în cascadă și multiplicatori în creștere în timpul jocurilor gratuite. Extinderea multiplicatorilor sălbatici se poate combina pentru a stimula o victorie cu până la 343x, iar când MR. Porc aterizează în locurile potrivite în timpul jocurilor gratuite, care se pot ridica la un vast 3430x pariul dvs.

A cânta la piggy riches megaways Slot Machine la cazinourile online de înaltă evaluare, cum ar fi cele prezentate aici. Se alătură o gamă uriașă de jocuri la cazinourile online și mobile și puteți solicita fonduri bonus de bun venit atunci când vă alăturați.

Verificați mai multe sloturi Megaways mai jos

Partenerii cazinoului

Câte jocuri gratuite pot câștiga piggy riches megaways?

Ce este mecanicul Megaways?

Pot sa ma joc piggy riches megaways Ca joc mobil?

Pot încerca piggy riches megaways slot în modul demo?

Cine este furnizorul de software din spate piggy riches megaways?

Care este cel mai mic pariu pe care îl pot plasa piggy riches megaways?

Faceți toate cazinourile online oferă piggy riches megaways slot?

Cât pot câștiga dacă joc piggy riches megaways?

Care sunt unele dintre caracteristici piggy riches megaways trebuie sa ofere?

Pot sa ma joc piggy riches megaways cu linii de plată?