Pile Em Up Slot

Microgaming

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Microgaming

RTP

96.22%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

225.000.00 USD

Subiect

Fructe, bijuterii

Pile ‘Em Up

Pilează -ți recenzia slotului online

Pile 'Em Up este un slot online cu fructe și nestemate Microgaming și jocuri de zăpadă. Simbolurile se învârt 5 tambururi în 3 rânduri și 20 de linii de plată traversează din stânga. Puteți colecta simboluri de monedă în valoare de până la 50x, iar valorile acestora pot crește cu până la 10x ca multiplicatori speciali.

Alte caracteristici ale acestui desktop și joc mobil includ rotiri gratuite în care monedele se colectează într -un metru și există o rundă respingătoare în care puteți umple întreaga grilă de simboluri cu monede de aur valoroase.

Acesta este un joc extrem de volatil, cu randamente medii bune de 96.22% și un câștig potențial maxim de 7.500x participarea la cel mai bun lucru Microgaming Site de sloturi pentru cazino.

Cum să joci jocul de sloturi din grămadă

Copaci de desene animate, dealuri și ceruri albastre strălucitoare apar în spatele tambuinelor. Simbolurile scad din conductele galbene din partea de sus a jocului, în conductele potrivite de mai jos și veți vedea căpșuni, pepene verde, prune și diverse bijuterii scânteietoare pe grila 5x3.

Există o coloană sonoră veselă însoțită de jingles și bipuri care complimentează culorile vibrante de pe Android, iOS și Windows Mobiles, precum și pe platformele desktop.

Atingeți grămada de monede pe controale și găsiți 17 opțiuni de pariuri care rulează de la 0.20 până la 30.00 pe rotire pe site -urile de pariuri de top. Alte butoane includ șurubul fulger care accelerează totul și săgețile circulare care activează un mod de rotiri automate, deși nu toate jurisdicțiile de jocuri de noroc permit aceste opțiuni.

Faceți clic pe cele 3 linii mici de pe panoul de control și vedeți acel slot de pilot de pile. Acest lucru are detalii suplimentare cu privire la numeroasele caracteristici bonus, împreună cu o listă cu cât câștigați de la simbolurile potrivite pe oricare dintre cele 20 de linii de plată. Gem roșu este cel mai valoros simbol standard și plătește 2x, 5x și 20x miza dvs. atunci când este pe 3, 4 sau 5 mulinete."W" sălbatic nu numai că acționează ca alții, dacă este nevoie, dar plătește și 22x, 44x și 111x pentru aceleași modele.

Caracteristici gratuite de rotiri și alte pile de slot pentru sloturi

Monede de aur în valoare de 0.2x până la 50x terenul de miză în orice moment și dacă un magnet roșu se află pe tamburul din partea dreaptă pe același spin, câștigi valorile oricăror monede în vedere. Simbolurile de rapel al monedei"1UP" cresc valorile monedelor cu 1x, iar multiplicatorii se aplică la alte monede până când magnetul le colectează. Un metru în partea laterală a tambururilor arată multiplicatorul actual, care poate merge până la 10x, ceea ce face ca cele mai valoroase monede în valoare de 500x.

Un trandafir în 3 locuri de pe tambururi 1, 3 și 5 este declanșatorul pentru caracteristicile rotirilor fără flori. Nouă rotiri sunt acordate, cu încă 2 trandafiri adăugând 3 rotiri suplimentare și 3 trandafiri care se retrag întreaga caracteristică. Valorile multiplicatoarelor de monede sunt transportate și se colectează într -un contor de respinare a monedelor pe tot parcursul. La sfârșitul jocurilor gratuite, aveți șansa de a câștiga valoarea totală a contorului pe un respin unde poate apărea magnetul.

Inimile purpurii pot ateriza pe partea de jos a fiecărei mulinete la întâmplare. Odată ce toate cele 5 mulinete au inimi pe ele, ei acordă jocurile bonusului inimii. Aceasta este o rundă respingătoare care începe cu 3 rotiri în care apar doar monede și semifabricate, cu orice monede care se blochează în loc, în timp ce multiplicatorii de la jocurile de bază sunt transmise.

Mai multe monede de aur resetează, de asemenea, contorul de rotire înapoi la 3, iar caracteristica rulează până când rămâneți fără respinsare sau umpleți întreaga grilă de simboluri. Toate monedele se schimbă la multiplicatori de 50x, (ori orice multiplicator transportat de la jocurile de bază) dacă umpleți toate pozițiile simbolului.

Caracteristici de slot

Pilează -vă câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate

500x multiplicatori în toate cele 15 poziții de simboluri în respins va plăti un premiu în valoare de 7.500x miza dvs. La cea mai mare miză de 30.00 Ați putea câștiga 225.000.00.

Este un joc de volatilitate ridicat și luată ca un calcul pe termen lung, revenirea la procentul de jucători este de 96.22%. Aceasta înseamnă că, în medie, pentru fiecare 100.00 pariați la joc, plătește 96.22 în bani premiați.

Gândurile noastre pe slotul nostru de grămadă

Vizuale de desene animate luminoase cu simboluri clasice de fructe și bijuterii atrag o gamă largă de jucători la mașina de slot pentru grămadă. Este plin de suplimente, cum ar fi substituții sălbatice, simboluri cu bani monede și multiplicatori în jocurile de bază, deși ai nevoie de magnet pentru a atrage orice din monede.

Puteți acumula victoriile cu rotiri și respingeri gratuite cu orice multiplicatori transportați. Consultați acest amestec de simboluri clasice și gameplay plin de acțiuni din mașina de slot din Pile"Em Up de la cazinourile de top prezentate aici astăzi.

Partenerii cazinoului

Cum câștig bani din slotul de grămadă?

Ce fac monedele de aur în grămadă?

Este slotul online de pile un joc de volatilitate ridicată?

Pot reda slotul de pile pe iPhone -ul meu?

Slotul pentru grămadă are o caracteristică de rotiri gratuite?

Unde pot reda slotul de pile?

De ce este atât de popular slotul pentru grămadă?

Este slotul de grămadă similar cu orice alte jocuri?

Ce dezvoltator face ca grămada să fie slotul online?

Când a fost lansată mașina de slot pentru grămadă?