Pimped Slot

Play'n Go

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, stil de viață de lux, bani/milioane

Pimped

pimped Recenzie slot online

Obțineți un gust al vieții înalte cu pimped: Un slot video care te duce chiar în inima lumii Gangsta, completat cu un cadru de penthouse swanky, femei îmbrăcate cu bikini și un personaj Snoop Dogg-esque care rulează spectacolul.

Despre pimped Joc de sloturi online

pimped este un slot cu varianță mai mare, cu cinci mulinete, zece linii de plată și un potențial imens de jackpot de 1.000.000 de monede. Este dezvoltat de dezvoltatorul de software în devenire, Play 'n Go. Jucătorii pot paria de la 1p de până la 100 de lire sterline, stabilind miza pe rotire alegând o valoare preferată a monedei, monede pe linie și linii de plată active.

Pe măsură ce rotiți tambururile, veți fi susținut de urale ale anturajului vostru loial, așa că faceți -l și faceți tot posibilul să aduceți marile plăți. Premiile vin atunci când potriviți trei sau mai multe simboluri - variind de la simbolurile cărții de joc argintiu și diamant strălucitor până la rulouri de facturi în dolari, inele suverane, fete superbe și băieți neteziți. Pimpul este cel mai mare simbol plătitor, iar potrivirea a cinci dintre el vă va recompensa cu 750 de credite.

Caracteristici, speciale și simboluri

Cu o temă gangsta asemănătoare cu lucrurile mai fine din viață, pimped slotul online trebuie să fie la curent cu vibrația pe care o dă. Prin urmare, Play 'n Go s -a asigurat să includă mai multe caracteristici la îndemână pentru a se conecta în Big Cash. Un buster de genunchi chunky acționează ca sălbatic și înlocuiește toate simbolurile pentru a completa o linie de câștig, cu excepția împrăștierii semnului dolarului (mai multe despre asta mai târziu). Această bucată de bling poate apărea ca stacked, Acoperirea tuturor celor trei rânduri. Un simbol al dolarului strălucitor, mai mare decât viața acționează ca împrăștiere, iar aterizarea a trei sau mai multe activează caracteristica Win Rypins.

După fiecare victorie, veți avea ocazia să vă jucați câștigurile într -un mini joc. Când cartea de joc susținută de aur apare pe ecran, puteți alege să ghiciți culoarea sau costumul său. Alegerea culorii potrivite vă va dubla veniturile și alegerea costumului potrivit le va cvadruple. Dacă aveți succes, puteți continua, de asemenea, jocurile de noroc pentru maximum cinci ghiciri corecte, ceea ce va duce la 2.500 de monede impresionante.

Win Spins este caracteristica de care trebuie să aveți grijă în timpul jocului - una care ar putea să vă vadă să obțineți niște plăți mari mari. Când apar trei scutiri de semn de trei dolari în timpul jocului principal, veți primi cinci rotiri cu o victorie garantată la fiecare mers. Aterizarea unui simbol de împrăștiere pe tambururi în timpul câștigului dvs. de câștiguri vă va acorda alte două rotiri. Caracteristica poate fi reactivată până la un total de 20 de rotiri de câștig-aterizează toate 20 și te vei îndepărta cu un swag serios.

pimped este un joc cu sloturi neted, cu o vibrație răcită, Las Vegas. Funcția Win Spins este cu siguranță punctul culminant, în timp ce grafică de înaltă calitate și o coloană sonoră hip hop vă oferă, de asemenea, un gust al stilului de viață al gangsterului în timp ce vă rotiți pentru bling.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului