Pink Elephants 2 Slot

Thunderkick

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Thunderkick

RTP

96.13%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

100.000.00 USD

Subiect

Animale, asiatice

Pink Elephants 2

pink elephants 2 Revizuirea sloturilor

ThunderkickCel mai recent joc de sloturi online are o senzație de bine, combinată cu o răsucire mitică care îi conferă o adevărată senzație de nișă. Jocurile cu sloturi cu animale tind să plece destul de bine, iar elefanții sunt printre cele mai populare dintre fiare! Cu imagini colorate, câteva simboluri pline de viață, bonusuri suculente și plăți cu apă gură, pink elephants 2 are ce este nevoie pentru a fi la curent cu hype.

pink elephants 2 este un slot cu 6 tamburi care prezintă un număr de 4.096 moduri de a câștiga. Există sloturi cu rambursare mai mici pe care jucătorii noi ar putea dori să le testeze mai întâi, dar dacă sunteți nou pe site -urile de top online, nu ar trebui să fiți eliminat de numărul de simboluri de pe ecran pink elephants 2 Deoarece este un joc simplu de jucat.

Thunderkick au stabilit pachetul minim la 0.10c cu maximul care merge până la 100 $ C, deci se potrivește într -adevăr cu un bankroll de orice dimensiune. Dacă doriți să consultați toate liniile de plată pentru dvs., precum și alte informații la îndemână, faceți clic pe simbolul punctat din stânga jos al ecranului.

De asemenea, Thunderkick Am optimizat acest slot pentru a fi redat pe mai multe platforme și veți putea juca fie că sunteți pe desktop, tabletă sau pe mers la unul dintre cazinourile noastre mobile recomandate de pe smartphone -ul dvs. iOS sau Android.

Cum să joci pink elephants 2 slot online

Odată ce ați înscris la unul dintre site -urile de top sloturi pe care le -am recomandat, pur și simplu mergeți la pink elephants 2 și deschideți jocul în care vi se va solicita mai întâi să alegeți dimensiunea pariului. După aceasta, sunteți destul de gata de plecare, dar vă recomandăm să faceți clic pe pictograma punctată din colț mai întâi pentru a vă familiariza cu unele dintre detaliile mai fine!

După ce ați ales dimensiunea pariului, oriunde de la 0.10c până la 100 $, pur și simplu faceți clic pe pictograma de rotire din colțul din dreapta jos și sunteți gata să vă încercați norocul! Thunderkick a implementat o caracteristică la îndemână Autospin, care vă permite să lăsați tambururile să se ridice până la un uimitor de 5000 de ori. Nu vă recomandăm să alegeți acea cantitate de rotiri automate și dacă vă asigurați că faceți clic pe fila"Opriți -vă pe funcții Win", astfel încât să vă puteți aduna rulmenții după ce colectați ceva numerar.

După cum sugerează și numele, elefanții sunt ceea ce doriți să găsiți pe ecranul dvs., dar există alte simboluri importante pentru care să fiți atenți. Simbolurile cu plată mai mică s -au inspirat de pe puntea tradițională de poker de la"9" până la"A". După aceea, există patru capre mitice care variază în vârstă. Cea mai profitabilă capră, purtând coarne intimidante și o barbă impresionantă, plătește până la 7x miza ta. Dar este elefantul roz pe care doriți cu adevărat să -l puneți pe mână, oferind un 10x suculent miza dvs. dacă reușești să găsești 6 dintre ele.

Desigur, urmăriți simbolul sălbatic iluminant, care se află pentru orice alt simbol din jocul de bază și jocul bonus, cu simbolul de dispersie și simbolul de dispersie de mister oferind și un potențial suculent câștigător de bani în bani.

pink elephants 2 bonusuri, caracteristici și rotiri gratuite

Există bonusuri și rotiri gratuite în timp ce pink elephants 2 care sunt sigur că vă vor ține lipit de ecran. Unul dintre simbolurile mai premium de care trebuie să vă uitați este evazivul împrăștiere de auriu de aur, care poate ateriza oriunde pe tambururi. O perspectivă tentantă și iată cum funcționează.

În jocul bonus, aterizarea a două sau mai multe vă vor acorda următoarele:

În timpul rundei de rotiri libere, pot apărea și sunt colectate o serie de simboluri de elefant. După ce fiecare este colectat, este bancat și adăugat la un contor situat lângă tambururi și lângă cele patru simboluri de capră. Când fiecare contor este umplut, se adaugă un alt spin gratuit la jocul bonus.

Pe măsură ce fiecare contor este completat, simbolurile de capră se ridică până la următorul în paytable. Când simbolul final este umplut, toate caprele se schimbă într -un elefant roz, iar aici sunt lucrurile distractive și sume imense de numerar real pentru apucături.

Scale de arahide de aur rămân în jocul bonus și pot acorda o cantitate suplimentară de rotiri gratuite, dacă sunt găsite.

Caracteristici de slot

pink elephants 2 RTP și Max Win

pink elephants Prezintă un jackpot cu apă de 10.000x, ceea ce înseamnă că sunt posibile câștiguri uriașe. Acest lucru este de așteptat cu un slot de volatilitate ridicat, care va plăti mai rar, dar la sume mai mari în general.

pink elephants 2 are un RTP de 96.13%, care este pe partea inferioară pentru sloturile online în aceste zile. Dacă sunteți un jucător de cazinou online care caută mai mult bang pentru buck, atunci mai aproape de 97% s -ar putea să vă potrivească mai bine.

pink elephants Rezumat și sloturi similare

pink elephants 2 este o continuare demn a ceea ce a fost o primă ediție populară a acestei serii. Caracteristicile bonus suplimentare, grafică îmbunătățită și jocul general îl fac o încercare obligatorie pentru orice fan al originalului pink elephants joc de sloturi. Din punct de vedere vizual nu este mult diferit, dar există personaje noi și o schimbare de peisaje pentru a porni.

Fanii temelor mitice și animale nu vor dori să rateze acesta, iar oricine s -a bucurat de primul joc ar trebui să verifice cu siguranță acest lucru. Dacă sloturile cu temă pentru animale sunt pe aleea ta, pariezi sigur că încerci pandamania de la NYX Gaming pentru o altă experiență de joc slot premium.

Partenerii cazinoului