Pink Elephants Slot

Thunderkick

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Thunderkick

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

820.000.00 USD

Subiect

Animale, junglă, safari

Pink Elephants

Thunderkick pink elephants Recenzie slot online

În afară de a vă oferi o mulțime de șanse de a declanșa premii, pink elephants de Thunderkick De asemenea, vă oferă o serie de caracteristici suplimentare, care merită atenția dvs. În afară de simbolurile sale bonus sălbatice, acest joc împachetează și împrăștierea misterului și un joc bonus de rotiri gratuite, unde vei trebui să completezi contoarele și să convocați un elefant mistic pentru o lovitură la cele mai bune plăți.

Un joc atât de popular, încât a stârnit o continuare cu pink elephants 2, să aruncăm o privire la unele dintre funcțiile de joc și bonus găsite în pink elephants slot pentru a vedea ce face acest lucru un astfel de joc de slot de succes.

Cum să joci pink elephants slot

Cu toate că pink elephants nu este ca slotul tău obișnuit, acest lucru nu înseamnă că este dificil de jucat. Slotul vine echipat cu doar trei controale simple, care sunt foarte intuitive de utilizat, unul pentru configurarea pariului și două pentru jocul jocului. Apăsați controlul cipului pentru a selecta un pariu între 0.10 credite și 100 de credite pe rundă și apoi folosiți doar butoanele de joc manual sau automat pentru a începe.

Cea mai unică caracteristică a jocului este că nu are linii de plată, ceea ce înseamnă că va trebui să vă faceți griji doar ce simboluri colectați atunci când jucați în numerar real. Pentru a vedea toate simbolurile, găsiți paytable -ul făcând clic pe butonul de meniu care stă în partea dreaptă jos în dreapta jos. Puteți colecta până la unsprezece pictograme pe rotire, fiecare oferind plăți care sunt listate în credite. Cele șase simboluri de piatră plătesc cel mai puțin, oferindu -vă între 0.30x și 3.5x pariul dvs. pe secvență, în timp ce simbolurile animalelor pot plăti un profit mai mare care pot merge până la 10x pariul dvs. Cu mii de moduri de a câștiga un premiu disponibil pentru dvs. în fiecare rundă și limitele mari de pariere ale slotului, vă puteți imagina cât de plină de satisfacții pink elephants poate fi.

Puteți juca și pink elephants Slot Machine de pe tableta și smartphone -ul Android sau iPhone -ul și iPad -ul, datorită ThunderkickProiectarea HTML5. Există o mică diferență între a juca pe un computer și un smartphone, cu excepția faptului că controalele de pe ecran sunt plasate în diferite poziții atunci când treceți la un dispozitiv mobil.

pink elephants Rotiri și caracteristici gratuite

pink elephants de Thunderkick plătește într-un mod diferit, la fel cum o face o mașină de slot cu 243 de căi. Pentru a colecta câteva recompense în timp ce jucați pentru bani reali, va trebui să colectați trei sau mai multe dintre aceleași simboluri consecutiv, poziționat de la stânga la dreapta și începând de la Reel One. Deoarece nu există linii de plată, mecanica unică a slotului vă va oferi până la 4.096 de moduri în care puteți declanșa un premiu, astfel cum este contorizat de numărul de rânduri pe tambur (4*4*4*4*4\*4 = 4.096).

Cele mai valoroase simboluri sunt meerkat -ul galben, meerkat verde și elefantul roz și oferă plăți de până la 6.5x, 7x și 10x, respectiv pariul dvs. Alte simboluri demne de amintit sunt The Wilds, care pot înlocui toate simbolurile, dar bonus, dar și Scators de arahide, care sunt biletul dvs. la jocul Bonus GRATUIT Bonus. Colectați trei șase dintre aceste icoane speciale într-o singură rundă, sau unele dintre misterul de înlocuire, iar slotul vă va trata cu un bonus de 7-19 rotiri gratuite cu o opțiune de a câștiga rotiri suplimentare odată ce funcția începe.

Slotul vă va oferi 3 rotiri suplimentare pentru fiecare pereche suplimentară de scute pe care le colectați în timpul bonusului principal, în timp ce colectarea șase vă va oferi un vârf de 11 rotiri. Acești re-Triggers vor veni cu siguranță la îndemână dacă doriți să activați funcția Special Elephant Orb. Această caracteristică este un bonus secundar care poate înlocui o pictogramă aleasă din paytable cu simbolul elefant roz cu cea mai mare plată pe durata rotirilor gratuite. Pentru a activa această caracteristică, va trebui să completați contorul de elefant colectând cât mai multe orbe.

Caracteristici de slot

pink elephants Câștig maxim, RTP și volatilitate

Fiind un joc de variație medie/înaltă, cu o rată de lovire mai mică de 22.8%, pink elephants este mai riscant decât multe alte sloturi de la furnizorul de software și, ca atare, va atrage mai ales jucătorii mai experimentați. Dacă nu vă deranjează volatilitatea crescută, acest slot vă va oferi, fără îndoială, motive pentru a juca, oferind nu numai 4.096 de linii de câștig, ci și un jackpot de 8.200x pariul dvs. (820.000 de credite pe Max Wager). Și datorită celor 96.1% RTP, veți primi o sesiune corectă de fiecare dată când jucați pentru numerar real.

pink elephants SOT -uri online similare și verdict final

pink elephants slotul este unul dintre cele mai amuzante jocuri din Thunderkick Studio, dar nu este un slot pentru toată lumea, datorită volatilității sale peste medie.

Dacă nu vă place să jucați sloturi mai riscante, puteți încerca, de asemenea, unele dintre jocurile cu varianță scăzută de la Thunderkick. 1429 Uncharted Seas este o alternativă excelentă pentru a vă analiza, oferindu -vă o grafică unică, bonusuri de rotiri gratuite cu sălbăticie în expansiune și un RTP ridicat de 98.5%. Un alt joc care merită timpul tău este esqueleto explosivo slot care prezintă multiplicatori, mulinete în cascadă și plăți de până la 70.000 de credite. Dar chiar dacă aceste jocuri de cazino nu vă atrag interesul, puteți vizita pagina noastră de sloturi online de top pentru o șansă de a găsi cele mai populare jocuri de slot disponibile pe site -urile online.

Partenerii cazinoului