Pinocchioslotul De Avere

Microgaming

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Microgaming

RTP

95.02%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

90.000.00 USD

Subiect

Fantasy, monede de aur/aur, basm

PinocchioFortunea Lui

pinocchioRecenzia slotului online Fortune

pinocchio, micul băiat de marionete din lemn cu un penibil pentru carne de porc, este adus viu la viață în acest nou slot video nou Quickfire. Și ca povestea clasică, este plină de surprize.

S -ar putea să nu vă așteptați pinocchio, Crearea unui scârbos de lemn afectat de sărăcie, pentru a avea o mare avere. Dar nu mințim când vă spunem volumul pur de caracteristici bonus oferite înseamnă că există șanse mari să se termine un basm pentru jucători și, fără a menționa valoarea de 1.000 de jackpot -uri de monedă pe care o veți obține pentru cinci simboluri sălbatice.

Despre pinocchiojocul slotului online Fortune

Formatul de bază este un slot de cinci tambur cu o linie de plată generoasă. Puteți paria între 0 GBP.30 și 90 de lire sterline pe rotire, ceea ce înseamnă că pinocchioForța lui este potrivit pentru toate nivelurile de experiență, de la începători la pro. Vă aflați rapid cufundat în atmosfera prietenoasă a unei lumi de basm, cu un riff audio care însoțește fiecare rotire și un fundal de pădure fermecat. Toate simbolurile câștigului sunt inspirate de pinocchioAventurile lui, făcând o experiență de joc mult mai coezivă decât simbolurile standard de carte de joc.

Caracteristici, speciale și caracteristici

Slotul online al Fortunei Pinnocchio vine cu mai multe caracteristici interesante, inclusiv Wilds, Scaters și Bonus Games. Printre simbolurile cheie se numără pinocchio Sălbatic, care poate înlocui orice alt simbol într -o linie de câștig, cu excepția simbolurilor feței și zânelor. Jucătorii cu ochi de vultur vor observa, de asemenea, aceeași pictogramă care apare într-o formă mai mică în colțul altor simboluri de pe tambururi trei până la cinci. Dacă trei dintre aceste mini-puppet se suprapun într-o singură rotire, bonusul de marionete este declanșat, oferindu-vă șansa de a alege una dintre cele două cutii de jucării. Unul va conține un premiu în bani, celălalt re-spin reel, care transformă o tambur întreg și se învârte re-altele pe celelalte patru. Aceasta înseamnă că ești aproape garantat să câștigi ceva.

Simbolul zânei este, de asemenea, fantastic în mai multe moduri decât unul. Aterizați -o pe fiecare din tambururi două, trei și patru, și activați bonusul Find Gepetto. În esență. Pe drum, fiecare pătrat aterizați la premii un spin suplimentar, mini joc sau premiu în numerar.

Jucătorii de simboluri finale ar trebui să spere este pinocchio Față. Acesta este simbolul împrăștiat și declanșează pinocchio Bonus nas - aterizare cinci premii maximum 16 rotiri gratuite. În timpul rotirilor libere, fiecare aspect al simbolului feței va provoca pinocchioNasul de a crește, cu fiecare extensie a hooterului său acordând o alegere a cutiei de jucării și un alt premiu potențial în numerar.

Cu mai multe bonusuri lucrative și o temă fermecătoare care te duce imediat în copilărie, Quickfire dovedește că nu ești niciodată prea bătrân pentru a te bucura de un slot de basm bun pinocchioAverea.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului