Power Plant Slot

Yggdrasil

Nota

4

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

5

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

137.500.00 USD

Subiect

Fantasy, Sci-Fi, Spațiu

Power Plant

power plant Recenzie slot online

Porniți și pregătiți -vă să preluați controlul asupra propriilor dvs. sloturi spațiale cu power plant slot video. Mândind toată interacțiunea, animația și creativitatea de care ne așteptăm Yggdrasil, Este nevoie de o serie de concepte familiare și le oferă un impuls de putere. YggdrasilEchipa ne spune premisa principală a premisei power plant Slotul este acțiunea"șocantă" care vine direct dintr -o"lume industrială electrificată" a viitorului.

Pentru a pune acest lucru în context, setarea este o navă spațială și ești navigatorul. Dacă ați văzut filmul Flight of the Navigator, acest lucru vă plasează în esență într -un cockpit similar cu personajul principal David Freeman. În acest slot video, misiunea dvs. nu este să zburați prin aerul care îl doborâți pe cel rău, ci să se învârtă în victorii.

Cu toate acestea, modul în care interfața este structurată înseamnă că arată și se simte ca și cum ai fi pe scaunul de conducere. Acest sentiment este crescut atunci când simbolurile futuriste zboară în viață atunci când faci un combo câștigător. Dacă vă place să vă simțiți ca și cum ați conduce tambururile în direcția corectă, power plant slotul îți oferă asta.

Despre power plant Joc de sloturi online

Deși este minunat să ai un slot capabil să te zboare prin spațiu (la figurat), nu este bine să te duci în spatele controalelor dacă nu știi elementele de bază. Înainte de a porni chiar motorul și de a merge pentru o rotire, este important să știți că nu aveți de -a face cu o structură de plată standard.

Există cinci mulinete, dar numărul de lideri de plată este un uimitor 82. Prin plasarea mai multor simboluri pe o singură mulinetă și oferindu -le puterea de a se conecta pe distanțe mai mari, dezvoltatorii v -au sporit modalitățile de a câștiga cu 82 de linii de plată.

După ce ați luat notă de rutele dvs. către victorie, va trebui să vă ajustați pariul făcând clic pe valoarea monedei. La cel mai scăzut nivel, nava spațială va începe să zboare atunci când pariați 0.25 de credite. Cu toate acestea, dacă doriți să câștigați mai mult, puteți participa la 250 de credite pe spin și să jucați pentru un jackpot în valoare de 200 de ori pariul dvs!

Caracteristici, speciale și simboluri

Ca toate modurile de transport bune din viitor, power plant este umplut cu gadgeturi și dispozitive. În acest caz, re-rotirile și sălbăticile sunt principalele funcții pe care le puteți accesa atunci când rulați în combinația potrivită de simboluri. Dacă puteți completa orice tambur întreg cu Wilds, veți primi re-rotiri de caracteristici, două sau trei plus, care includ:

Pentru că nu știi niciodată în ce caracteristici se vor învârti, power plant slotul te ține pe degetele de la picioare. Când combinați acest lucru cu o masă de plată generoasă și o anumită animație fantastică, este puțin de mirare că a fost înclinat ca una dintre cele mai bune lansări de sloturi din 2017.

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului