Primate King Slot

Red Tiger

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Red Tiger

RTP

95.66%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

76.000.00 USD

Subiect

Animale, acțiune/aventură

Primate King

primate king Revizuirea sloturilor

Aventurați -vă într -o insulă tropicală misterioasă cu primate king jocuri mecanice. Un maimuță uriaș se strecoară pe 5 tamburi și 30 de linii de plată, împreună cu monedele de aur pe care le colectați pentru a actualiza funcțiile. Gorila sălbatică devine a stacked sălbatic, multiplicator sălbatic, apoi în sfârșit, un simbol sălbatic multiplicator lipicios în timp ce adunați monede.

Deblocați o a șasea tambur și puteți câștiga până la 3.800x, pariul dvs. sau 76.000.00 la cea mai mare miză. primate king este o fiară extrem de volatilă, în care revenirea medie a jucătorilor este de 95 de ani.66%. Joacă -l pe un computer, Android, iOS sau Windows Mobiles la cazinourile noastre online preferate.

Cum să joci primate king Joc sloturi

Graficele fantastice te duc în inima Insulei Skull, unde o peșteră în formă de maimuță stă într-o parte a tambuinelor și craniilor pe bețe decorează cealaltă. Vitonele răsucite acoperă un cadru de bambus în jurul tambuinelor, iar simbolurile constau dintr -o busolă, șarpe, piept de comori și hartă. Aceste obiecte cu plată mare sunt alăturate de simboluri de costum de carduri cu valoare inferioară, plus imagini bonus ale unei gorile puternice și maimuțe pe monede de aur. Arată grozav, deși coloana sonoră tradițională în stil slot nu se potrivește destul de mult cu imaginile.

Ca alte jocuri din Red Tiger gamă, primate king Caracteristici controale ușor de utilizat. Faceți clic pe butonul Stake pentru a dezvălui opțiuni de la 0.20 - 20.00 pentru fiecare rotire și un clic pe fila Auto de lângă acesta vă oferă opțiunea de a seta tambururile care se învârte pe cont propriu de până la 100 de ori.

Butonul Pays de mai jos vă arată cât câștigați de la simbolurile potrivite pe oricare dintre cele 30 de linii. Secvența trebuie să pornească de la stânga și simbolurile trebuie să fie pe tambururi adiacente pentru a număra. Pieptul de comori plătește cel mai mult, la 75 și 900 de monede pentru miza dvs. cu 30 de monede.

primate king Slot Game Wild Collection Collection

Gorila este un simbol sălbatic, astfel încât să poată înlocui orice altul pentru a finaliza victorii. Ocazional, el elimină simbolurile cu plată mai mică pe un spin care pierde. Acest bonus primat de primăvară vede că simbolurile cu valoare mai mare scade de sus pentru a umple lacunele și vi se garantează un câștig din noul mix de pictograme tematice mai valoroase.

Monedele de aur se suprapun simboluri aleatorii și acestea se colectează într -un contor de tambur bonus din dreapta principalelor tambururi. Acest lucru se umple treptat pentru a debloca permanent simboluri sălbatice îmbunătățite, deși fiți conștienți de faptul că schimbarea nivelului de pariu elimină progresele înregistrate până acum.

La nivelul unu, apele devine un stacked simbol sălbatic care umple toate cele 4 rânduri de orice tambur pe care aterizează. La al doilea nivel, se adaugă un multiplicator aleatoriu la orice victorii obținute cu ajutorul stacked sălbatici. Acest lucru poate fi orice până la 4x.

Cel mai valoros sălbatic este un lipicios stacked Simbol multiplicator. Contorul se deblochează pentru a deveni un al șaselea tambur, iar sălbăticia rămâne pe tambururi pe măsură ce un multiplicator crește pentru fiecare victorie într -o secvență. Resetează și elimină doar sălbăticia pe un spin care pierde.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate a primate king Jocuri mecanice

Cu amestecul perfect de simboluri ale pieptului de comori și multiplicatori sălbatici, puteți obține un premiu de 3.800x pager, ceea ce este egal cu 76.000.00 când te joci cu 20.00 pe rotire. Este mult mai puțin decât multe alte jocuri de volatilitate ridicată ca acesta, în timp ce procentul mediu de rambursare este puțin scăzut, la 95.66%.

Al nostru primate king Rating slot

Acesta este un joc cu aspect grozav, cu un subiect interesant. Procentul mediu de rambursare este puțin sub 96% sau mai mult pe care îl preferăm, iar participația maximă de 20.00 va fi prea scăzut pentru unii. De asemenea, nu există rotundă gratuită a bonusului rotiri, dar acest lucru este compensat de valoroasele caracteristici de actualizare sălbatică.

Îmbunătățit permanent stacked, Simbolurile sălbatice lipicioase și multiplicatoare pot duce la o mulțime de victorii decente, iar caracteristica Smash, care transformă un spin care pierde într -un câștigător garantat este o atingere suplimentară în plus, nu uitați că schimbarea pariului elimină toate upgrade -urile sălbatice și, desigur, , trebuie să joci primate king slot la același cazinou pentru a păstra beneficiile.

Asigurați -vă că cazinoul este unul dintre cei mai buni Red Tiger Site -uri prezentate aici, unde puteți revendica un pachet de bonusuri de bun venit fantastic fără depozit când vă înscrieți.

Partenerii cazinoului

Câte linii de plată face primate king slot are?

Este primate king slot un joc de mare volatilitate?

Care este caracteristica de actualizare sălbatică a primate king Joc sloturi?

Trebuie să descarc primate king Joc sloturi?

De ce este primate king slot atât de popular?

Există jocuri similare cu primate king jocuri mecanice?

Sunt primate king Coduri promoționale pentru sloturi?

Este primate king slot compatibil cu telefoanele mobile?

Când a fost primate king Slot Machine eliberat?