Pyramid King Slot

Pragmatic Play

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

3

Castiguri

2

Dezvoltator

Pragmatic Play

RTP

96.50%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

125.000.00 USD

Subiect

Animale, monede de aur/aur, Egiptul antic

Pyramid King

pyramid king Recenzie slot online

După cum am menționat, tema egipteană antică nu este în niciun caz o abordare unică, dar unii jucători de slot le place jocurile lor să facă exact ceea ce spune pe staniu și în acest sens pyramid king nu dezamăgește. Dacă te -ai jucat și te -ai bucurat book of ra, Atunci ești pe drumul cel bun aici.

Cu un preț minim de pariu de 0.25 și maxim 125.00 În bani reali, plata maximă este de 2500x miza dvs. - deci nu este unul pentru niciun role înalt, dar suficient pentru a menține jucătorul mediu satisfăcut.

Nu există jackpot progresiv, astfel încât utilizatorii vor trebui să se mulțumească cu premii fixe - care pot fi câștigate prin aterizarea plăcilor de cămilă întâmplător.

Cum să joci pyramid king Pe net

Pentru o imagine de ansamblu a regulilor jocului, apăsați butonul"I" în partea stângă jos a ecranului, lângă controlul volumului. Aici veți găsi paytable -ul și simbolurile de care trebuie să aveți grijă - toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe mulinete adiacente pornind de la cea mai stângă.

Utilizatorii vor găsi opt simboluri de plată obișnuite, împărțite 50-50 între maxime și valori minime, valorile minime fiind J-A Royals și Highs fiind oricine din numeroasele pictograme egiptene pe care le veți vedea apărute.

Nu există nimic ieșit din comun în joc, iar jucătorii de cazino mobil vor aprecia că acest joc are capacitatea de a lucra pe dispozitivele Android și iOS, deși funcționează la fel de bine pe desktop pentru cei care preferă.

pyramid king Caracteristici și rotiri gratuite

La testare pyramid king, Numărul de rotiri gratuite și respingeri pe care le -am întâlnit a precizat că acesta este un joc care merită jucat, deoarece sunteți constant cu șansa de a obține un revenire la pariu.

Există o caracteristică de respinare a banilor care începe după ce toate combinațiile de câștig au fost plătite, ceea ce duce la trei respingeri, care se vor reseta înapoi la trei dacă reușești să aterizezi un nou simbol de bani.

Veți primi 10 rotiri gratuite dacă puteți obține trei pictograme de defilare bonus pentru a apărea pe tambururile 1, 3 și 5, plătind 1x participarea dvs. în proces. Dacă puteți gestiona din nou acest lucru, există alte 10 rotiri gratuite în geantă, fără limită.

Dacă joci cu bani reali, există o mulțime de oportunități de a câștiga cu respinsarea, rotirile gratuite și jackpot -urile.

Caracteristici de slot

pyramid king Câștig maxim, RTP și volatilitate

După cum am menționat, rata de revenire a jucătorului este de 96.5%, nu tocmai de ultimă oră, dar un procent standard. Dezvoltatorul afirmă că acest slot este de o variație medie, dar uneori se simte și mai mic decât atât.

Capacitatea maximă de câștig este de 2500x miza dvs., cu 125.0 cel mai mult poți paria. Acest lucru poate elimina o mulțime de jucători de sloturi, dar nu toți. O linie câștigătoare de cinci dintre cele mai plătite simboluri plătește 20x pariul tău, un pic neplăcut, trebuie spus.

Cu toate acestea, unul attraction a jocului este că este un nod evident pentru jocurile de sloturi cu arcade din Old School, așa că, dacă este un sentiment retro, te vei da după - și nu neapărat câștiguri mari - atunci vei primi o doză decentă de nostalgie, dacă nimic altceva.

pyramid king Verdict și sloturi online similare

Dacă este o temă egipteană pe care o după în mod specific, dar doriți o întoarcere decentă, s -ar putea să găsiți ceva de genul Chied of Gold Symbol Choice sau The Classic book of ra mai răsplătitor.

Există câteva pozitive de pyramid king Deși - caracteristica bonusului simbolului în expansiune, de exemplu, și ne -a plăcut faptul că un bonus poate retrage un număr nelimitat de ori. În afară de asta, nu există o grămadă întreagă de care să vă entuziasmați aici, este foarte mult joc de sloturi, dar cu plăți limitate.

Volatilitatea medie-scăzută face ca acesta să fie un joc potrivit doar pentru role mici sau începători. Dacă vă încadrați în această categorie, este posibil să doriți să consultați cazinourile noastre online recomandate ca punct de plecare pentru unde să începeți să jucați tipul de jocuri de slot care să se potrivească nevoilor dvs.

Partenerii cazinoului