Rage of the Seas Slot

Netent

Nota

3

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Netent

RTP

96.04%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

10.976.000.00 USD

Subiect

Acțiune/aventură, pirații

Rage of the Seas

rage of the seas Recenzie slot online

Netent Sloturile sunt cunoscute pentru calitatea graficelor lor și pentru rage of the seas Slot Machine este un plus de aspect al gamei. Stabilește grila de simboluri împotriva pupei unei nave pirat, luminată de felinare și decorată cu cranii.

Graficele realiste includ mai mulți membri ai echipajului Motley, o ancoră, papagal și sticlă de rom. Veți vedea, de asemenea, o caracatiță sălbatică care poate umple tamburi întregi simultan, plus un piept care adaugă rânduri suplimentare și declanșează oricare dintre cele 5 funcții bonus aleatorii la site -urile noastre de cazinou online recomandate. De asemenea, veți găsi rotiri gratuite cu cel puțin 3 dintre aceste caracteristici aleatorii active pe tot parcursul.

Disponibil pentru a fi redat pe dispozitive PC -uri, iOS, Android și Windows, rage of the seas se potrivește cu tema dramatică cu o volatilitate ridicată și șansa de a deține unul dintre cele mai mari premii pe care le -am văzut.

Cum să joci rage of the seas

Gama Wager este, de asemenea, excepțional de largă, atrăgând jucători casual și role serioase deopotrivă. Puteți roti tambururile pentru cât mai puțin 0.20 sau până la 400.00, cu multe opțiuni între aceste limite. Faceți clic pe micuța grămadă de monede de pe panoul de control pentru a deschide opțiunile de miere.

rage of the seas Vine cu funcții autoplay și de rotire rapidă care sunt activate sau dezactivate într -un clic la cele mai bune cazinouri online, iar cele 3 mici linii din stânga controalelor vă duc la platabil. Aici vedeți cât de mult merită fiecare simbol atunci când aterizați pe orice rând peste tambururi adiacente din stânga.

În jocurile de bază, aveți 1024 moduri diferite de a câștiga, dar acest lucru se extinde la maximum 5488 de moduri în timpul bonusului.

rage of the seas Rotiri fără sloturi și alte caracteristici bonus

Pieptul din lemn este un simbol al impulsului, iar atunci când aterizează pe tambururi 2, 3 sau 4, aceste tamburi se extind de la 4 la 7 rânduri înalte. Acest lucru vă oferă mai multe modalități de a câștiga, iar simbolul Boost declanșează oricare dintre cele 5 caracteristici în același timp, care sunt active pentru următorul spin.

Poti vedea the giant caracatiță, ținând craniul ultimei sale victime. Este un simbol sălbatic care acționează ca alții dacă poate apoi să completeze combinații și vine ca un stacked simbol, umplând 3 rânduri simultan sau răspândirea sălbatică care se extinde pe poziții simbolice adiacente.

Simbolurile roții și sticlei, sau ancoră și butoi, pot fi îndepărtate din tambururi, ceea ce face mai ușor colectarea câștigurilor plătite. Cealaltă opțiune este ca toate câștigurile să fie dublate în valoare. Dacă simbolul Boost aterizează pe o mulinetă deja extinsă, 2 funcții se joacă în același timp.

Simbolul craniului și pistolelor încrucișate în 3, 4 sau 5 locuri simultan vor declanșa 5, 8 sau 12 rotiri libere. Rotirile gratuite încep, de asemenea, dacă 3 simboluri de impuls sunt colectate pe tambururi 2, 3 și 4 simultan. În timpul rundei bonus, 3 funcții aleatorii vor fi active pentru fiecare rotire, așa că veți vedea mai multe rotiri câștigătoare, adesea cu un multiplicator 2x atașat.

Caracteristici de slot

rage of the seas Plata maximă a slotului, RTP și volatilitatea

Cel mai mare simbol plătitor chiar pe întregul set de tambur extins este o combinație improbabilă, dar teoretic posibil și duce la o victorie de 27.440x miza dvs. Dacă aveți maximum 400.00 pariați pe rotirea declanșatoare, care se adaugă la 10.976.000 colosale.00.

Revenirea la jucători procent de 96.04% este aproximativ medie și rage of the seas este un slot de volatilitate ridicat în care câștigurile pot veni mai rar decât în jocurile cu varianță inferioară, dar plățile tind să fie mai mari.

Al nostru rage of the seas Rating slot

Apoi, tema piratantă interesantă, grafică impresionantă și caracteristici ingenioase fac ca fac rage of the seas slot unul pe care jucătorii îl vor reveni la timp și din nou. Simbolul Boost este esențial pentru deblocarea tambuinelor extinse, iar dacă aterizează pe mijlocul 3 simultan, cele 5488 complete de câștigare ar trebui să fie suficiente pentru a ateriza o victorie sau două.

Doar asigurați -vă că vă setați nivelul de pariuri pentru a se potrivi cu volatilitatea ridicată, deoarece puteți vedea mai multe rotiri la rând fără câștig.

Veți găsi acest joc palpitant la cazinourile online de top și cazinourile mobile prezentate aici la.

Partenerii cazinoului