Rage to Riches Slot

Play'n Go

Nota

4

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

4

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

2.934.795.00 USD

Subiect

Animale, acțiune/aventură

Rage to Riches

rage to riches Recenzie slot online

Nu există multe jocuri de slot care garantează câștiguri, dar exact asta se întâmplă dacă declanșați funcția de rotiri gratuite rage to riches. Fiecare a treia rotație a tamburelor oferă o plată asigurată.

Printre alte caracteristici de crăpătură-inclusiv sistemul Avalanche Rolling-Reel, care înlocuiește simbolurile într-o combinație câștigătoare cu altele noi, pentru a crea plăți suplimentare-există o anumită acțiune, deși cu variație scăzută, joc pentru a vă bucura.

Există un RTP decent de 97.12%și, în timp ce acest lucru are ca efect reducerea premiilor jackpot disponibile, există sensul că puteți acumula câștiguri mai mici și mai consistente.

rage to riches Controluri și configurarea sloturilor

Oricine a întâlnit un Play'n Go Slotul înainte va ști că aceasta este o firmă renumită pentru producerea de setări de joc plăcute din punct de vedere estetic.Aceasta este o tendință care continuă rage to riches, Ceea ce este cu adevărat o bucurie de jucat.

Tot ce ai nevoie este adăpostit în spatele butonului meniului. În primul rând este secțiunea BET, unde puteți modifica suma monedei (1-5) și valoarea monedei (0.01-1.00). Puteți alege, de asemenea, opțiunile dvs. autointop, cu între 10 și 1.000 de rotiri automate disponibile. De asemenea, puteți seta parametri pentru ca tambururile să oprească învârtirea.

Fila Reguli de joc oferă condițiile de bază ale jocului și dezvăluie cum puteți câștiga în jocul principal și în diferitele caracteristici bonus.

Paytable deține cheia tuturor informațiilor pe care le căutați cu adevărat. Există o reprezentare grafică a celor 20 de linii de plată disponibile, iar toate câștigurile sunt înmulțite cu pariul pe linie - în afară de câștigurile de dispersie. Atunci valoarea fiecărui simbol este dezvăluit. Simbolurile cărții de joc, ca întotdeauna, sunt cele mai mici plăți atunci când aterizați trei sau mai multe pe o linie de plată. Apoi sunt cele trei personaje principale - să le numim Godzilla, Donkey Kong și big bad wolf de dragul argumentului. Există până la 1.000 de monede disponibile dacă puteți ateriza cinci dintre caracterul Donkey Kong.

În cele din urmă, există simbolul Spins gratuit, caracterizat drept marca comercială în suferință care apare în aceste teme de film"dezastru", plus un rage to riches împrăștia.

rage to riches Caracteristici de joc și bonus

Deci, cum își pun mâna pe jucători pe marile victorii rage to riches? Există trei moduri principale în care jocul răsplătește cu adevărat jucătorii. Prima metodă este suficient de simplă: dezvăluie trei sau mai multe din simbolul împrăștiat pentru a ateriza zece freebies direct de pe liliac. Acest lucru poate fi re-declanșat de până la cinci ori și, mai mult, fiecare al treilea spin este un câștigător garantat.

Iată o notă unică de la Play 'n Go: Dacă aterizați 10, J, Q, K și A în ordine de la stânga la dreapta pe o linie de plată, veți primi o stea în contorul bonus din colțul din stânga sus al din partea stângă sus Monitorul. Completați acest lucru cu cinci stele și veți câștiga un bonus în valoare de până la 100x spinarea dvs.

Iar caracteristica specială finală de luat în considerare este rage to riches Simbol sălbatic, care înlocuiește toate celelalte simboluri Bargează împrăștierea. Acest lucru ajută la crearea de combinații câștigătoare care altfel nu ar fi acolo.

Desfășurându -se pe fundalul unui fel de mediu urban, rage to riches prezintă o atingere unică care ajută cu adevărat la îmbunătățirea experienței jucătorului - tambururi de avalanșă. Mai degrabă decât tambururile care se învârt cum ar fi în mod tradițional, aici simbolurile vechi renunță la fața de pe placa de joc și sunt înlocuite cu altele noi care se încadrează de sus - de aici și numele. Când faceți un rotire câștigător, acele simboluri victorioase explodează într -o minge de flames și sunt înlocuite cu un nou set care cade din cer.

Caracteristici de slot

Concluzie

rage to riches este un joc super-confuz care este dus la nivelul următor de către acei tambururi care se prăbușesc. Prezența a trei personaje principale cunoscute ajută, de asemenea, la îmbunătățirea experienței și, în toate, în toți fanii filmului și fanaticii slotului, vor iubi acest joc.

RTP din 97.12% este suficient de generos și ajută la stabilirea scenei pentru un slot cu varianță mică, unde premiile jackpot sunt puțin mai puține conturi bancare decât în altă parte. Dacă îți place să -ți încerci norocul pentru câteva premii uriașe în numerar, te duci la sloturi progresive de jackpot, cum ar fi starburst, mega fortune și câștigurile din Oz, unde ai putea câștiga o sumă de șapte cifre.

Partenerii cazinoului