Raging Storms Slot

IGT

Nota

4

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

IGT

RTP

96.47%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fantasy, bijuterii, acțiune/aventură

Raging Storms

raging storms Recenzie slot online

O întâmpinare furtunoasă așteaptă raging storms Slot Machine la cazinourile online și mobile. Este un joc puternic din IGT Acest lucru poate exploda câștiguri de până la 2.500x miza ta totală, pe măsură ce zeii furtunii își dezlănțuie abilitățile speciale.

Deschideți raging storms slot pe computerul dvs. de desktop, iOS sau Android Mobile și veți descoperi câteva funcții bonus temporare. Simboluri sălbatice care pot înmulți câștigă cu până la 10x peste și stacked Simbolurile în timpul unei runde de bonus de rotiri gratuite se numără printre caracteristicile care pot ploua câștigurile în contul dvs. de cazinou.

Cu o grafică fantastică, o coloană sonoră imersivă și un joc interesant de volatilitate medie până la mare, nu este de mirare că raging storms Slot Machine de la Tehnologia Jocului Internațional (IGT) a devenit un succes uriaș la unele dintre cazinourile noastre preferate.

Consultați recenzia noastră, apoi jucați -o în bani reali și vedeți ce sunt aceste elemental Zeii te pot aduce.

raging storms Controluri și configurarea sloturilor

raging storms slotul este un joc care este o briză de configurat. Este o mașină de 5 tambur și câștigați prin aterizarea a 3 sau mai multe exemple de același simbol pe oricare dintre cele 20 de linii de plată, pornind din partea stângă. Un set de butoane de control stau sub tambururi și, odată ce ați decis miza dvs. pe rotire, care poate varia de la un mic 0.25 la un masiv 500.00, ești gata să joci.

Cerul furtunoasă stau în spatele jocului principal, stabilind scena pentru un vârtej de activitate pe tambururi. Deși se folosesc simbolurile costumului de cărți de joc, sunt cei 4 zei ai gheții, vântului, ploii și fulgerului pe care vrei să -l întâlnești cu adevărat.

Aceste personaje impresionant proiectate arată ca zei antici, poate din mitologia greacă sau norveală, deși credem IGT tocmai le -a inventat în scopul raging storms jocuri mecanice.

Deschideți paytable -ul printr -un buton de deasupra tamburelor și veți vedea de câte ori suma mutată pe fiecare linie este plătită atunci când se potrivește cu suficiente simboluri peste ea. Dumnezeul Fulgerului plătește cele mai bune premii, cu până la 200x linia pariu pentru a colecta din această zeitate dramatică.

raging storms slot din IGT este unul dintre cele mai noi jocuri din gama lor, deci spre deosebire de unele dintre lucrurile lor mai vechi, se poate bucura pe telefoanele Android și iOS, unde toate aceleași stiluri și caracteristici funcționează în același mod.

Puteți declanșa rotiri automate ale tambururilor și un mod rapid ajunge pur și simplu la rezultate, fără a aștepta în jur pentru ca tambururile să se oprească. raging storms este suficient de ușor pentru a înțelege noii jucători, dar are suficiente caracteristici, o gamă de pariuri suficient de largi și opțiunile de control pe care punterii experimentați le vor aprecia.

raging storms Caracteristici de joc și bonus

Căutați un simbol sălbatic de tornadă învolburată. Aceasta acționează ca oricare altul, cu excepția unui simbol bonus, completând combinații prin completarea golurilor dintr -o secvență. Dacă aterizați The Wild pe tambururile 1 și 5 în același timp, acesta declanșează caracteristica Wilds Combining.

În următoarea rotire, ambele sălbatice se vor deplasa cu 1 tambur spre mijloc, fie pe orizontală, fie în diagonală, continuându -și călătoria pentru următoarele 3 rotiri până când se vor deplasa din vedere. Cu noroc, se lovesc unul de celălalt pe tamburul din mijloc, creând un super -furtună care umple un bloc 2x2, 2x3, 3x2 sau chiar 3x3.

Orice victorie creată de aceste super sălbatice vor fi înmulțite cu un 2X, 3X, 5X sau chiar 10x. Multiplicatorul maxim duce la cele mai mari victorii posibile ale raging storms joc de sloturi, cu până la 2.500x, pariul plătit înapoi.

Storm Wilds apar mai des în timpul unei runde de bonus de rotiri gratuite, care începe când vezi 3 sau mai multe simboluri bonus în orice locuri. Înainte de începerea jocurilor, trebuie să alegeți zeul tău preferat de furtună, care va fi stacked pe tambururi când apare.

Pe măsură ce unii zei plătesc mai mult decât alții, trebuie să decideți dacă doriți o mulțime de rotiri cu un zeu mai mic sau mai puține jocuri gratuite, dar șansa de a ateriza premii mai mari cu unul dintre personajele mai valoroase. Este o modalitate excelentă de a adăuga ceva mai multă interacțiune jucător la joc, dar oricine ai ales, acele sălbatice în plus ar trebui să conducă la câteva victorii înainte de încheierea rundei.

Numărul inițial de jocuri gratuite poate varia, dar runda nu se va încheia până când toate simbolurile Storm Wild nu s -au oprit din mulinete. IGT susține că este posibil să obțineți 999 de jocuri gratuite în acest fel și, în timp ce acest lucru trebuie să fie adevărat teoretic pentru ei să o spună, nu vă țineți respirația.

Caracteristici de slot

Concluzie

Sperăm că revizuirea noastră despre raging storms slot din IGT Nu ți -a încurcat părerea, deoarece este un joc de excepție cu câteva bonusuri ingenioase. Acest joc va atrage un număr mare de jucători, deoarece simbolurile elegante arată excelent atât pe platformele desktop, cât și pe platformele mobile.

Doar fiți conștienți de faptul că volatilitatea medie până la mare ar putea însemna că rotiți tambururile de câteva ori înainte de a ateriza orice victorie. Dar valoarea relativă a acestor victorii poate fi mai mare decât în multe alte jocuri, iar jocul plătește înapoi la o medie foarte generoasă de 96.47%.

Dacă doriți să jucați un joc similar, aruncați o privire la slotul Storm Goddess, de la Elefle Elephant. Este un slot mai simplu, cu simboluri sălbatice și rotiri gratuite ca principale caracteristici ale bonusului.

Consultați oricare joc la un cazinou recomandat online sau mobil și puteți găti o furtună de câștiguri. Site -urile noastre preferate de sloturi online au o mulțime de bonusuri de bun venit și oferte speciale de colectat atunci când vă alăturați.

Partenerii cazinoului