Rainbow Riches Slot Pentru Rotiri Gratuite

Barcrest

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Barcrest

RTP

95.17%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

25.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, magie, noroc irlandez

Rainbow Riches Rotiri Gratuite

Revizuire rainbow riches Slotul online gratuit se învârte

Continuând moștenirea predecesorilor săi, rainbow riches Slotul online pentru rotiri gratuite este un alt temă irlandeză Barcrest joc cu o experiență simplă de varianță medie și o șansă de a banca premii mari. Un joc care poate fi jucat de toți, acest slot vă oferă o gamă largă de limite de pariuri, doar 10 linii de plată fixe și un set standard de bonusuri. Cu un RTP de 95.17% și un jackpot maxim de 250.000 de credite, acest joc optimizat pe mobil are o mulțime de emoții pentru jucătorii care apelează la site-uri sloturi cu bani reali.

Spre deosebire de original rainbow riches Slot, acest slot elimină caracteristicile bonusului-câștig instantaneu și adaugă, ați ghicit, rotiri gratuite. Două tipuri de simboluri sălbatice sunt aruncate în mix pentru a vă oferi mai multe oportunități de plată oricând jucați pentru premii reale.

rainbow riches GRATUITĂ Gameplay și Paytable

Nu aveți nevoie neapărat de experiență de joc pentru a vă bucura rainbow riches Rotiri gratuite. Acest joc poate fi jucat cu ușurință atât de jucători noi, cât și de cei mai experimentați. Pentru a începe să joci pentru bani reali, trebuie doar să folosești controlul pachetului/liniei din stânga pentru a -ți ajusta pariul de plată și selectează cât de mult vrei să cheltuiți pe spin. Minimul este 0.10 credite pe rundă (0.01 Credit pe linie de plată), în timp ce cel mai mult puteți cheltui pe un spin este de 500 de credite.

Apăsați controlul spinului și veți obține până la opt simboluri diferite pe ecran, care pot fi potrivite pentru a câștiga premii cu bani reali în acest slot online de Barcrest. Pentru a vedea ce simbol plătește ce, apăsați butonul"I" din dreapta dvs. și jocul vă va arăta plata sa. Câștigurile mai mici variază de la 5x la 100x pariul dvs. de plată pe combinație și sunt date de cele trei simboluri de card de rang scăzut.

Simbolurile as, rege și logo, pe de altă parte, plătesc bani mai buni, oferind plăți de până la 200x, 300x și 500x, respectiv linia dvs. Și datorită jocului cu un set unic de două simboluri sălbatice în loc de unul, veți obține, de asemenea, dublu ajutor pentru declanșarea oricărui premii.

Deoarece este un joc mobil, nu este surprinzător faptul că rainbow riches Rotirile gratuite pot fi redate fără probleme pe orice tabletă sau smartphone. Slotul funcționează excelent pe toate dispozitivele Android, dar și pe orice modele iPhone și iPad care acceptă HTML5. Obțineți aceleași controale atunci când treceți la un telefon mobil, făcându -vă mai ușor să configurați slotul și să vă jucați.

Caracteristici și bonusuri în rainbow riches Rotiri gratuite

Când vine vorba de declanșarea câștigurilor și a câștiga bani, rainbow riches Rotirile gratuite fac lucrurile în mod tradițional. Pentru a câștiga un premiu de la Paytable, va trebui să colectați trei, patru sau cinci simboluri potrivite pe una sau mai multe linii de plată. Deoarece jocul plătește din stânga la dreapta, simbolurile dvs. potrivite vor trebui colectate consecutiv, începând cu tamburul din stânga.

În afară de simbolurile de bază, slotul are și două pictograme bonus care vă pot oferi mai multă valoare pentru orice pariu cu bani reali prin intermediul celor mai bune site-uri de cazinouri online. Cel pe care îl veți vedea mai des este simbolul sălbatic standard, care arată ca o monedă de aur. Această pictogramă specială poate înlocui toate simbolurile de bază din paytable (nu simbolul împrăștierii) în orice secvență câștigătoare, ajutându -vă să declanșați una sau mai multe victorii pe rundă atunci când nu există o astfel de oportunitate. Același rol se joacă și de simbolul de împrăștiere care poate înlocui și declanșa premii pentru rotești libere.

Simboluri împrăștiate pot apărea stacked pe tamburul 1, dar pot apărea, de asemenea, în mod regulat pe tambururi 3 sau 5. Colectați trei scute în timpul unei runde, iar slotul vă va oferi un joc bonus de 10 rotiri gratuite. Colectarea a patru sau cinci împrăștiați duce la bonusuri mai mari de 15 și 20 de rotiri gratuite, respectiv. Indiferent de bonusurile pe care le declanșați, slotul vă va oferi întotdeauna șansa de a obține rotiri bonus prin colectarea stacked sau simboluri unice de împrăștiere în timpul caracteristicii.

Numărul maxim de rotiri gratuite pe care le puteți câștiga pe bonus este un masiv 999!

Caracteristici de slot

Câștigul maxim, RTP și variația pe rainbow riches Rotiri gratuite

rainbow riches Slotul online pentru rotiri gratuite are un 95.17% RTP - destul de medie pe piață - și o plată maximă de 250.000 de credite.

Varianța este medie, oferindu-vă un joc mai puțin riscant, iar raportul de lovire este mai mare, permițându-vă să câștigați mai des bănci decât jocuri mai riscante, cu volatilitate ridicată.

Este rainbow riches Slotul online gratuit se rotește bine de jucat?

În timp ce alte sloturi din rainbow riches Seria vă oferă o varietate de caracteristici suplimentare, rainbow riches Rotirile gratuite păstrează lucrurile cu adevărat simple. Dacă sunteți nou în a juca sloturi, acest joc nu vă va oferi doar limite de pariuri la prețuri reale accesibile și joc simplu.

Și rolele înalte pe site -urile de sloturi online de top se pot bucura în continuare de acest joc ușor, cu revenirea maximă de până la 250.000 de credite!

Dacă preferați sloturi volatile care vă oferă șansa de a banca plăți mai mari, dar cu o doză suplimentară de risc, Barcrest Sloturile online includ câteva opțiuni de mare varianță.

Verifică rainbow riches Fortune favorizează dacă vrei un alt slot cu temă irlandeză, dar cu simboluri de mister și pariuri laterale care îți oferă tot felul de bonusuri îmbunătățite. Și dacă doriți să luați lucrurile la câteva crestături, aveți slotul online Hercules High & Mighty, ceea ce vă oferă jocuri bonus de rotiri gratuite, 10 rânduri de simboluri și 100 de linii de plată. Pentru și mai multe sloturi de top din studio, îndreptați -vă spre unul dintre ai noștri Barcrest cazinouri, unde veți găsi nu numai o mulțime de sloturi, ci și unele bonusuri de bun venit ispititoare.

Consultați codurile de bonus Dream Vegas și jucați sute de sloturi de top și obțineți peste 35 de progrese.

Partenerii cazinoului