Rainbow Riches Slotul Lepin 'Leprechauns

Barcrest

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

5

Castiguri

4

Dezvoltator

Barcrest

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Nu

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, magie, noroc irlandez

Rainbow Riches Leapin 'Leprechauns

Revizuirea rainbow riches Slotul online Leprechauns Leapin

Dacă ți -a plăcut originalul rainbow riches, Îți va plăcea rainbow riches Slotul online Leprechauns Leapin. Îmbunătățirea primului design cu o mulțime de caracteristici bonus proaspete, acest joc de sloturi cu varianță medie nu este pentru jucătorul neexperimentat.

Acest ultim Barcrest Oferta are 7 mulinete, 50 de linii de plată și limite uriașe de pariuri care te -ar putea duce la premii de până la 250.000 de credite atunci când joci sloturi pentru bani reali. rainbow riches LEPRECHAUNS LEAPIN vă oferă toate oportunitățile de care aveți nevoie pentru a câștiga bani buni. Joacă-te cu o miză mică și obțineți tratamentul standard de bonus sau faceți niște pariuri mari pentru a obține suplimente mai bune și un RTP de 97.75%.

Ca și restul jocurilor din aceeași serie de sloturi, acest slot este echipat cu o varietate de funcții și este disponibilă într-un pachet optimizat pentru mobil. Acest slot interesant are rotiri gratuite cu caracteristici suplimentare de câștig instantaneu, Walking Wilds, Simboluri de mister și mai multe modalități de a colecta unele victorii cu apă gură.

Cum să joci rainbow riches Leprechaunsul lui Leapin

Acest slot este simplu de jucat, dar totuși plin de opțiuni de pariuri.

Un lucru neobișnuit despre acest slot este că oferă două seturi de premii atunci când se joacă cu bani reali, în funcție de pariul tău. Apăsați doar"?"Butonul de pe tabloul de bord al slotului și veți vedea două plăți de plată, una pentru jocul standard și celălalt pentru jocurile Big Bet.

Standard Paytable vă oferă 12 simboluri diferite care plătesc premii care încep de la 1x pariul dvs. de plată pe secvență și urcă până la 1.000x. Pe de altă parte, jocurile mari de pariu oferă plăți mai mari de 10-10,00x, doar pariul dvs. de plată în timpul lor va fi fixat la 0.01 credite. Totuși, jocurile laterale nu trebuie să fie ușor trecute cu vederea, deoarece prezintă, de asemenea, un bonus multiplicator special care poate adăuga mai multe premii la echilibrul dvs.

rainbow riches Leprechauns Leapin este disponibil pentru dispozitivele mobile Android și iOS; Consultați informații de top online pentru informații. Ecranul mobil oferă controale mari de rotire și autoplay, în timp ce setările de pariu și plata pot fi accesate prin intermediul butonului meniu.

rainbow riches Bonusurile și caracteristicile Leprechauns Leapin

Pentru a câștiga partea ta din aurul leprechaunsului atunci când joci acest joc la unul dintre cele mai bune cazinouri online, va trebui să potrivești cel puțin trei simboluri identice într-o secvență de la stânga la dreapta pe una sau mai multe linii de plată. Când nu aveți suficiente simboluri pentru a se potrivi, simbolul sălbatic înlocuiește uneori alte pictograme de bază pentru a vă completa secvențele. Un alt simbol bonus este Scatter Leprechaun care activează principalul joc bonus. Scatoarele de leprechaun pot fi colectate în mod regulat sau cu ajutorul funcției de bonus Lucky Leprechaun, care apare la întâmplare pentru a acorda simboluri de împrăștiere pe tambururi.

Dacă colectați trei dintre simbolurile de împrăștiere într -un singur spin, jocul declanșează caracteristica Spinner Rainbow Ring, care vă poate oferi unul dintre cele trei bonusuri. Primul bonus este caracteristica simbolului misterului și creează o serie de"?"Simboluri de pe ecran care se transformă în aceeași pictogramă pentru a crea una sau mai multe plăți. Al doilea se numește Wild Rover și creează sălbăticie care se pot extinde până la poziții adiacente. Al treilea bonus vă poate oferi în schimb 8-25 de rotiri gratuite, timp în care atât caracteristicile Wild Rover, cât și Simbolul Misterului pot apărea la întâmplare.

Ca o recompensă finală, toate rotirile gratuite se termină cu un bonus special de dorință care vă poate acorda rotiri suplimentare sau un premiu în numerar multiplicator BET. Toate aceste caracteristici bonus sunt disponibile și în cele trei mari jocuri de pariu pe care le puteți cumpăra pentru 20, 30 sau 50 de credite, respectiv. Fiecare dintre jocuri vă oferă 5 rotiri cu un RTP maxim și caracteristica Super Rainbow. Această caracteristică vă acordă un robinei curcubeu pe fiecare pe fiecare mare rotire BET (în funcție de joc) care poate crea simboluri speciale de numerar sălbatic, fiecare dintre acestea vă pot oferi un premiu instantaneu de până la 50x credite pe deasupra victoriilor dvs. obișnuite.

Caracteristici de slot

Câștig maxim, RTP și variație pentru rainbow riches Leprechaunsul lui Leapin

Pariul minim este stabilit la 0.10 credite pe spin (0.002 pe linie de plată), pentru care primiți 50 de linii de plată, bonusuri standard și un RTP de 94%. Pariuri între 2 și maxim 500 de credite vă oferă aceleași caracteristici, dar un RTP mai mare de 96%. Și jocurile Big Bet vă oferă 5 rotiri cu bonusuri suplimentare și un 97.75% RTP pentru un preț de 20-50 de credite. Câștigul maxim este de 250.000 de credite.

Este rainbow riches Lepin 'Leprechauns Un slot online bun?

Cu atât de multe caracteristici și variație medie, rainbow riches Slotul Leprechauns Leapin poate fi un meci pentru fiecare gust. Cu toate acestea, jucătorii cu mai multă experiență și un buget mai mare se vor bucura cel mai mult de joc, deoarece rata de succes și RTP la nivelul minim de miză este mai mic. Plătește mai mult pentru a debloca o rată de returnare mai bună și vei primi o lovitură la câștigarea unor sume mari de numerar real!

Pe de altă parte, dacă preferați mai mult jocurile de mare varianță, puteți consulta în schimb colecția noastră de sloturi online pentru a găsi o volatilitate ridicată Barcrest sloturi online. rainbow riches Fortune Favors este o alegere interesantă-are o volatilitate mai mare, pictograme de bază mai bine plătite și jocuri laterale similare cu pariuri mari, cu o varietate de suplimente.

Puteți consulta, de asemenea, Hercules High & Mighty dacă doriți să vă jucați cu 10 rânduri de simboluri, sălbatice mari în expansiune și 100 de linii de plată.

Partenerii cazinoului