Rainbow Riches Pick'n'mix Slot

Barcrest

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

3

Dezvoltator

Barcrest

RTP

98.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

250.000.00 USD

Subiect

Fantasy, monede de aur/aur, noroc irlandez

Rainbow Riches Pick'n'Mix

rainbow riches Pick’sMix online slot Review

Una dintre puținele mașini online care vă permit să alegeți ce bonusuri vă veți bucura, rainbow riches Alegeți -vă Barcrest este o îmbunătățire excelentă față de primul rainbow riches jocuri. Oferindu-vă 20 de linii de plată, limite uriașe de pariuri și o selecție lungă de suplimente, această mașină de slot cu variație mică/medie poate oferi oricărui jucător un motiv pentru a-l încerca.

Joacă-l printr-un cazinou cu bani reali pe orice computer sau smartphone și ajungi să te bucuri de un joc palpitant cu tematică irlandeză, cu un RTP fantastic de 98% și premii care se pot ridica la 250.000 de credite pe pariu.

La fel ca majoritatea Barcrest jocuri de sloturi online, rainbow riches Slotul Pick’sMix vă oferă o abundență de funcții pe care le puteți debloca. Rounduri gratuite, mai multe niveluri de bonusuri de câștig instantaneu și Big BET-BET-uri cu caracteristici îmbunătățite sunt încorporate în acest slot pentru a oferi valoare sesiunii dvs. de fiecare dată când jucați cu numerar real.

Gameplay pentru rainbow riches Pick’sMix

rainbow riches Pick’ nu este un alt joc ușor de jucat din Barcrest care vă oferă trei moduri diferite de a vă juca cu numerar real (consultați detaliile de mai jos). În afară de mai multe opțiuni de pariuri, un alt lucru neobișnuit despre rainbow riches Alegeți slotul online pentru a -și face la fel de multe simboluri bonus, cât are cele obișnuite.

Paytable este împărțit în două grupuri de șase simboluri, dintre care doar unul declanșează plățile direct. Simbolurile de rang inferior sunt toate pictogramele cardului și vă oferă premii de 10-200x. Simbolurile mai mari oferă până la 500x pariul dvs. Dacă doriți să aruncați o privire mai atentă la premii, trebuie doar să faceți clic pe butonul"I" de pe ecran.

Pentru jucătorii mobile, există o versiune optimizată pe mobil a jocului, care prezintă mai puține controale pe ecran pentru a juca mai ușor. Puteți juca acest joc pe orice dispozitiv iOS sau orice telefon mobil Android și tabletă care acceptă HTML5.

Rotiri gratuite și bonusuri pe rainbow riches Pick’sMix

Când fanii site -urilor de top online încep să se joace rainbow riches Pick’sMix pentru numerar real, slotul vă permite imediat să selectați una până la trei din cinci funcții bonus. Aceste opțiuni pot fi resetate cu butonul"Resetare bonus". Odată ce rotiți, slotul plătește pentru fiecare secvență de cel puțin trei simboluri potrivite pe o linie de plată într-o direcție de la stânga la dreapta. Și pentru a vă ajuta să ieșiți mai mult din orice rotire, jocul vă oferă și șase simboluri bonus care pot declanșa tot felul de recompense suplimentare.

Primul simbol bonus este sălbăticia și poate înlocui orice simbol de bază. Restul de cinci pictograme bonus pot declanșa fiecare dintre caracteristicile bonus disponibile atunci când colectați trei sau patru din aceleași simboluri în timpul unei singure runde.

Caracteristicile de recoltă de numerar și Magic Toadstools vă permit să alegeți articole de pe ecran pentru a câștiga premii multiplicatoare de până la 500x, în timp ce funcția de aur oferă și premii instantanee cu aceeași valoare maximă, dar sunt revendicate într -un mod diferit. Celelalte două simboluri bonus vă oferă un joc bonus cu 10-30 de rotiri gratuite sau o șansă de a vă bucura de funcția de drum către bogății, unde veți progresa printr-o hartă pentru a câștiga și mai multe premii instantanee.

Apoi este marele joc de pariu, care costă 10-25 de credite pentru sloturi online pentru bani reali. Marele joc de pariu începe cu o caracteristică de remiză de premii care oferă trei roți diferite, fiecare reprezentând unul dintre bonusurile pe care le -ați ales când ați început. Fiecare roată are o parte de culoare curcubeu pe ea, care poate declanșa bonusul direct, dar și o parte verde care declanșează 5 mega rotiri cu cel mai bun RTP. Alegeți o roată și rotiți -o pentru a câștiga mega rotiri sau obțineți acces instantaneu la una dintre caracteristicile dvs. de bonus preferate.

Caracteristici de slot

RTP, varianță și câștig maxim cu rainbow riches Alegeți slotul online

Pariul minim este stabilit la 0.20 de credite pe rundă și asta vă oferă bonusurile standard și un RTP de 94%. Setați -vă pariul între 1 credit și maxim 500 de credite, iar RTP -ul dvs. va crește la 96%. Și, în sfârșit, aveți opțiunea de a plăti 10-25 de credite pentru marele joc lateral, unde vă puteți bucura de bonusuri îmbunătățite și de un RTP de 98%.

Cu premii cu bani reali care pot merge până la 250.000 de credite pe pariu și lista lungă de bonusuri, acest joc poate fi interesant pentru jucătorii la cele mai bune cazinouri online din America, indiferent de modul în care aleg să joace.

Este rainbow riches Alegeți un slot bun de jucat?

Oferind atât de multe bonusuri, limite largi de pariuri și un gameplay cu variație mică/medie, rainbow riches Slotul online Pick’ nu are un apel larg. Începătorii se pot bucura de pariuri cu limite mici și șansa de a-și selecta bonusurile. Rolele mari obțin, de asemenea, un bilet direct pentru caracteristicile suplimentare, o rată de succes mai mare și un RTP de 98%, plătind mai mult pentru opțiuni de pariu mari.

Dacă sunteți mai mult în jocuri cu bani reali, cu o volatilitate mai mare, puteți verifica în schimb o parte BarcrestProdusele de mare varianță în directorul nostru de sloturi online. Pentru un joc foarte similar, puteți încerca rainbow riches Fortune Favors Slot Machine, care, de asemenea, vă oferă BIG BET-BETS și limite mari de pariuri, dar și simboluri care sunt mai răsplătitoare cu 5x. Dar dacă doriți ceva care vă oferă și mai multe oportunități câștigătoare, vă sugerăm să încercați soldier of rome sau Hercules High & Mighty, ambele oferind până la 10 rânduri de simboluri și o șansă de a juca pe 100 de linii de plată.

Partenerii cazinoului