Rainbow Riches Tambururi De Slot De Aur

Barcrest

Nota

4

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

4

Dezvoltator

Barcrest

RTP

98.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

500.000.00 USD

Subiect

Monede de aur/aur, bijuterii, noroc irlandez

Rainbow Riches Tambururi De Aur

rainbow riches Relatele de revizuire a slotului online de aur

Ridicând popularul rainbow riches Seria de sloturi la un nivel cu totul nou, rainbow riches Bobine de aur de Barcrest este un meci minunat pentru orice jucător care caută oportunitățile maxime de câștig. Ceea ce este unic în această mașină de mare varianță este că vă oferă ecrane duble cu 5 role și o alegere între 20 și 100 de linii de plată.

rainbow riches Slotul online de tamburi de aur oferă, de asemenea, pariuri laterale care pot spori rata RTP în mod semnificativ pentru clienții care încearcă acest joc pe site -urile de top online de sloturi online.

Cu 250.000 de credite de plată maximă și rata de returnare care poate ajunge până la 98%, rainbow riches Tăietele de aur vă vor putea, fără îndoială. În afară de jocurile clasice de rotiri gratuite și simboluri sălbatice, acest slot, de asemenea, pachetele câștigă multiplicatori, transferând stive de simboluri și funcții de joc. Toate acestea s -ar putea adăuga la unele plăți emoționante.

Cum să joci rainbow riches Tambururi de aur

rainbow riches Târelii de sloturi de aur sunt ușor de jucat, dar mai întâi veți avea nevoie de un minut pentru a înțelege diferitele sale opțiuni de pariuri. Cu cât cheltuiți mai multe credite pe spin, cu atât mai multe linii de plată și mai bine RTP obțineți (mai multe detalii despre asta mai târziu).

Înainte de a începe să vă jucați cu numerar real, este bine să apăsați butonul"I" pentru a deschide plata și pentru a verifica toate premiile disponibile. În interiorul plății, veți găsi toate cele 10 simboluri care declanșează plăți, plus toate caracteristicile bonus explicate mai detaliat. Premiile variază de la 10x la 150x pariul dvs. pentru linia de plată pentru orice secvență a pictogramelor cu plată scăzută, dar acestea pot fi, de asemenea, la 500x, pariul dvs. de linia dvs. pentru cinci simboluri Leprechaun. Și datorită formatului ecranului dual, există o șansă unică de a câștiga până la 100 de sloturi de bani reali la un moment dat în timpul oricărui spin dat.

Deoarece este un joc mobil, nu veți avea probleme să vă bucurați de rainbow riches Mulinete de sloturi de aur pe orice dispozitiv mobil dorit. Slotul poate fi redat pe aproape toate modelele de tablete și smartphone -uri Android, dar și dispozitive iPhone și iPad.

rainbow riches Tambururi de caracteristici de aur și rotiri gratuite

Ca majoritatea sloturilor, rainbow riches Tamburele de slot de aur plătește premii atunci când potriviți trei, patru sau cinci simboluri într -o secvență pe o linie de plată activă, începând cu prima tambur din stânga. Dar ceea ce este unic este că jocul plătește pe două ecrane simultan, dintre care unul are 10 rânduri de simboluri pentru a -ți maximiza potențialul câștigător. Alte lucruri interesante de remarcat despre slot este că prezintă patru simboluri sălbatice diferite, dar și un bonus unic de rotiri gratuite care vă permite să alegeți și să câștigați numărul de rotiri pe care le obțineți.

Pentru a câștiga accesul la bonusul de rotiri gratuite, va trebui mai întâi să colectați cel puțin trei simboluri de împrăștiere a balonului. Apoi mergeți pe un ecran unde puteți alege între unul și trei baloane pentru a descoperi diverse premii de rotiri gratuite. Slotul vă permite, de asemenea, să vă jucați.

În afară de acest bonus, acesta Barcrest Slotul online are, de asemenea, o caracteristică specială de basm care poate fi declanșată la întâmplare pe orice rotire pentru a debloca până la șapte funcții suplimentare suplimentare. Mutarea blocurilor de simboluri sălbatice, multiplicatori de plată și stive sălbatice care se transferă pe al doilea ecran sunt doar câteva dintre elementele suplimentare pe care le puteți câștiga cu bonusul de basm.

Caracteristici de slot

rainbow riches Tambururi de aur RTP, variație și câștig maxim

Dacă te joci cu pariul minim de 0.10 credite, veți primi 20 de linii de plată și un RTP de 94%. Pariuri de 0.50 de credite și mai mult vor debloca toate cele 100 de linii de plată, în timp ce pariurile între 2 și 500 de credite vor crește, de asemenea, rata de returnare la 96%. Pentru cel mai bun RTP de 98%, va trebui să jucați marile jocuri de pariu care costă 10-25 credite și vă oferă bonusuri speciale care nu sunt disponibile în timpul jocului de bază.

Când bonusurile nu vin de câte ori doriți, încercați acele mari jocuri de pariu. Există patru jocuri de pariu mari, toate permit să joci 5 rotiri cu max RTP și bonusuri suplimentare. Cel mai ieftin joc vă oferă beneficiul Mega Expanding Wilds; Cel mai scump vă permite, de asemenea, să vă bucurați de declanșatoare mai ușoare de bonus și de premii mult mai mari.

rainbow riches Tamburi de verdict de aur și sloturi online similare

rainbow riches Bobine de aur de Barcrest poate fi cu siguranță un slot -machine interesant, dar nu este un joc pentru toată lumea. Ca un slot de mare varianță, cu o rată de succes mai mică și un RTP de bază de 94%, acest joc de cazinou este cel mai potrivit pentru jucătorii cu experiență care folosesc cazinourile online de top. Va fi în special o opțiune bună pentru cei cu buzunare mai mari, care pot plăti pentru a debloca un RTP de 98% și pentru a obține funcții bonus suplimentare. Rulourile înalte care joacă pentru numerar real ar putea primi, de asemenea, o lovitură la câștigarea premiului Max, un 250.000 de credite foarte atractiv.

Pentru jucătorii cărora nu le plac mașinile de slot volatile, vă sugerăm să explorăm o parte din Barcrest cazinouri pentru a găsi unele dintre jocurile de varianță medie a studioului. Pentru un alt produs fantastic din aceeași serie, puteți încerca rainbow riches Picături de slot online de aur, cu până la 200 de linii de plată și o caracteristică plină de satisfacții Rainbow Bonus, care aruncă continuu sălbăticie și împrăștiați pe ecran. Un alt slot distractiv pe care îl puteți uita este monopoly bring the house down Ceea ce vă oferă mai puține linii de plată, dar bonusuri la fel de atractive.

Partenerii cazinoului