Reel King Slot

Novomatic

Nota

3

Divertisment

2

Arte grafice

5

Castiguri

2

Dezvoltator

Novomatic

RTP

96.00%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

50.000.00 USD

Subiect

Fructe, monede de aur/aur, șapte

Reel King

reel king Recenzie slot online

Politica poate fi complicată, dar reel king pare să știe ce face. Acest slot video din Novomatic amestecă perfect vechea cu noul. Fanii mașinilor clasice de sloturi vor recunoaște imediat tema, în timp ce modernul Punters vor fi fericiți să vadă câteva caracteristici suplimentare adăugate.

Despre reel king Joc de sloturi online

reel king Slotul are 5 mulinete și 20 de linii de plată și, practic, arată ca o mașină de fructe extinsă pe un fundal albastru regal. Jucătorii pot alege să dezactiveze unele dintre liniile de plată, care pot fi la îndemână atunci când sunteți în ultimul cuplu de cenți. Cu toate acestea, jucătorii nu trebuie să -și facă griji pentru banii lor, deoarece acest slot poate fi savurat de la doar 0.01 pe linie. Pariul maxim este de 40.00, ceea ce înseamnă că poți paria 2.00 pe linie cel mult.

Pariurile sunt simple făcute de butonul de redare automată la îndemână, care este prezent pe toate Novomatic sloturi. Nu există nicio limită la cantitatea de ori pe care o puteți lăsa să se rotească de unul singur. Va continua până când apăsați butonul de oprire sau până nu veți fi bani, așa că asigurați -vă că veți fi cu ochii pe bankroll.

Caracteristici, speciale și simboluri

Simboluri ale reel king Slotul online include o grămadă de simboluri de carduri colorate (10, J, Q și K), cireșe și prune pentru a genera unele câștiguri cu valoare scăzută. Simbolurile plătesc de la stânga la dreapta și trebuie să fie consecutive. Simbolul sălbatic, o pălărie de jester, poate ajuta la finalizarea unei combinații câștigătoare pe tambururi 3 - 5. Spre deosebire de majoritatea sloturilor online, simbolul sălbatic din acest joc poate prelua orice simbol, care poate duce la unele plăți frumoase.

Jucătorii ar trebui să se uite și la simbolul jackpot. Nu numai că acest simbol este cel mai mare simbol plătitor din joc, dacă reușești să aterizezi 15 pungi de bani jackpot, care acoperă întreaga grilă, vei fi răsplătit până la 20.000!

În cele din urmă, există reel king Caracteristică bonus. Această caracteristică poate fi obținută mult mai ușor, deoarece poate fi declanșată la întâmplare. Aceasta înseamnă că un spin care pierde ar putea fi încă unul câștigător! In timpul reel king Bonus Un nou simbol este aruncat în mix: cei șapte. Există trei combinații câștigătoare în acest joc bonus:

SimboluriPLAYOUT
Roșu, galben, albastruPână la 80
3x albastruPână la 200
3x galbenPână la 400
3x roșuPână la 1000

Până la 5 special reel king Personaje pot apărea pe tambururi și vă pot recompensa cu o mulțime de premii bazate pe combinațiile câștigătoare de mai sus. Funcția plătește între 5 și 500 de ori mai mult decât pariul total.

În ciuda aspectului său simplu, reel king cu siguranță a dovedit de ce aparține printre regalitatea în lumea jocurilor de noroc online. Jocul este ușor de înțeles și există o mulțime de caracteristici bonus interesante pentru a acumula acele câștiguri. Dacă numai fiecare rege era atât de generos!

Caracteristici de slot

Partenerii cazinoului