Slotul Lui Reno 7

Quickspin

Nota

5

Divertisment

4

Arte grafice

2

Castiguri

3

Dezvoltator

Quickspin

RTP

95.98%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

777.700.00 USD

Subiect

Fructe, șapte, bare și clopote

Reno 7’s

Revizuirea slotului online Reno 7

În timp ce majoritatea dezvoltatorilor se concentrează pe Vegas atunci când proiectează sloturi despre cele mai mari orașe de jocuri de noroc din lume, Quickspin a decis să se concentreze pe vecinul Sin City în ultimul său succes Reno 7. Și spre deosebire de sloturile inspirate de Vegas, cu străzile strălucitoare ale orașului și Skyline, Quickspin l -a înfățișat pe Reno cu stil, modestie, prezentând doar obiectele iconice care reprezintă orașul.

În această recenzie a lui Reno 7, veți afla că slotul 3x3 ajunge cu 5 linii de plată, dar chiar dacă cu o structură simplă și un RTP de 95.98%, este impulsionat cu două caracteristici bonus, rotirile fără stivă cu diamante și roata de 7s. Standard Wilds vă va ajuta să formați câștiguri grozave, așa că dacă sunteți gata, să mergem să explorăm tot ceea ce poate oferi slotul la cele mai bune cazinouri online!

Cum să joci slotul online al lui Reno 7

Ca toate cele mai bune jocuri cu sloturi, indiferent dacă încărcați slotul Reno 7 pe dispozitivul desktop sau doriți să îl jucați pe dispozitivul dvs. mobil, veți vedea că designul slotului este impecabil pe orice dispozitiv. Culorile vii și sunetele jocului sunt la fel de puternice, indiferent dacă joci jocul pe smartphone-ul sau tableta alimentat cu Android sau iOS, sau pe dispozitivul desktop.

Pe măsură ce îl încărcați, veți vedea că tambururile sunt ca un slot pe bază de teren, așezat în centrul ecranului. Roata bonus este în stânga, iar în dreapta, vedeți mai întâi butonul cu trei bare. Aici este platabil. Întâlnești simbolurile aici, care sunt pepene verde, prune și lămâi, oferindu-ți 1 până la 3x miza pentru combo-ul de top și barurile, clopotele și 7, oferindu-ți de la 8 la 77x miza de miză. The Wild plătește la fel ca anii 7, pe lângă faptul că joacă rolul său standard de înlocuitor.

Coborând, vezi Quickspin Buton, urmat de butoanele Spin și Autospin. Butonul de monedă este următor, unde vă puteți regla pariul. Puteți face asta, de asemenea, mai departe în câmpul de configurare a pariului. Oricum, cel mai puțin pe care îl puteți depune este 0.5, dar cel mai mult este 100 de credite. Sub mulinete, vedeți și afișarea câștigului și echilibrului.

Caracteristicile lui Reno 7 și rotiri gratuite

După cum am menționat, chiar dacă un slot 3x3, există două funcții bonus ale Reno 7 de care veți beneficia. Amândoi se bazează pe simboluri de împrăștiere a roților de aterizare.

Dacă aterizați 2 împrăștiați, trebuie să rotiți roata de 7 ani. Acest spin poate livra un premiu în bani de 5x, 7x, 22x, 55x, 77x, 777x sau 7.777x Miza de miză! Dar, roata are și un segment de stele. Dacă roata se oprește pe acest segment, primiți 15 rotiri gratuite. Acum, ar trebui să menționăm aici că, dacă aterizați 3 scuteri în loc de 2, nu numai că veți obține un spin pe volan, dar veți avea acces instantaneu la cele 15 rotiri gratuite.

În timpul rotirilor libere, Wilds se extinde la o dimensiune de 1x3. În plus, au dat peste cap pentru a acoperi întreaga tambur pe care au aterizat dacă se află o parte din ei. De parcă nu ar fi fost suficient, bonusul este retriggerabil. Mai multe 3 scuteri și veți primi încă 15 rotiri gratuite, fără limită stabilită!

Ar trebui să știți că, dacă jucați dintr -o jurisdicție în care sunt permise funcții de cumpărare bonus, puteți achiziționa 2 scute pentru 22x miza și 3 scuteri pentru 77x miza și obțineți un RTP crescut de 96.37% și 96.43%, respectiv.

Caracteristici de slot

Max Win, Volatility și RTP al lui Reno 7

Credeți sau nu, chiar dacă un slot cu o structură simplă și un joc, reno 7s este un slot extrem de volatil, marcat 5 din 5 QuickspinScala de volatilitate. RTP este puțin sub media, de 95.98%, ceea ce poate crește în unele jurisdicții la 96.37% și 96.43%, dacă așezați bonusul cumpără pariul.

Acum, maximul pe care îl puteți câștiga este de 7.777x miza. Dacă jucați jocul pentru maximul de 100 de credite, acest lucru înseamnă că veți scoate 777.700 de credite! Acesta este un potențial incredibil de plată pentru un slot atât de simplu, trebuie să recunoaștem.

Verdictul lui Reno 7 și sloturi online similare

Sloturile inspirate de cele mai mari orașe de jocuri de noroc din lume sunt multe, după cum am menționat, cum ar fi BetsoftMR. Diamantele Vegas din Macau și Elk și Elk. Dar, Reno 7 este special, deoarece oferă un joc și o grilă simplă, dar totuși un potențial de plată atât de mare, de până la 7.777x de miză. Vă va plăcea faptul că nu este prea fulgerător, nici prea agresiv și faptul că întregul joc se învârte în jurul scuterelor, sălbăticilor și al roții. Având în vedere că îl poți juca din mers sau acasă, prima șansă pe care o primești, asigurați -vă că încercați. Slotul este cu adevărat special, iar în momentul în care îl încărcați pe site -urile noastre de cazinou online recomandate, veți înțelege. A se distra!

Partenerii cazinoului

Cand va Quickspin Eliberați slotul online al lui Reno 7?

Este un slot extrem de volatil?

Faceți sălbăticile să se întindă până la dimensiunea 1x3 de fiecare dată când se aruncă?

Ce sloturi sunt similare cu slotul online al lui Reno 7?

Câte linii de plată face oferta de sloturi Reno 7?

Trebuie să descarc slotul Reno 7 pentru a -l reda pe smartphone -ul meu?

Ce simboluri sunt în slotul Reno 7?

Face slotul Reno 7 să ofere rotiri gratuite?

Slotul lui Reno 7 oferă un premiu jackpot?