Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub Slot

Blueprint

Nota

5

Divertisment

5

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Blueprint

RTP

96.14%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

5.000.000.00 USD

Subiect

Sci-Fi, emisiuni TV/serie, comedie

Rick and Morty Wubba Lubba Dub Dub

rick and morty wubba lubba dub dub Recenzie slot online

Dacă nu ați văzut emisiunea TV Rick și Morty, s -ar putea să vă întrebați ce se întâmplă naiba. Dar fanii vor iubi absolut imaginile celor două personaje principale, extratereștri, nave spațiale și planete ciudate pe grila de simboluri 5x3. Spectacolul este plin de aventuri nebune, iar acest slot-potrivit pentru PC, iOS, Android și Windows-este la fel de plin de acțiune și are numeroase bonusuri.

Există 9 modificatori de tambur în joc, cum ar fi stacked și simboluri sălbatice aleatorii, plus 6 runde bonus declanșate de o rotire pe o roată specială. Vă puteți bucura de rotiri gratuite, caracteristici de culegere a premiilor și un traseu multiplicator. Câștigarea maximă este de 50.000x miza, ceea ce este mult mai mult decât pot oferi majoritatea jocurilor pe site -urile de top online.

Cum să joci rick and morty wubba lubba dub dub Jocuri mecanice

Puteți selecta mize cuprinse între 0.10 și 100 de credite pe fiecare rotire rick and morty wubba lubba dub dub la cele mai bune site -uri de cazinouri online. Controalele ușor de utilizat facilitează configurarea pe versiunile desktop și mobile, plus că vine cu opțiuni de control, cum ar fi Autoplay și Rip Fast.

Este un slot de 20 de linii și câștigați prin potrivirea simbolurilor pe o linie din partea stângă. Faceți clic pe cele 3 mici linii din partea stângă a comenzilor pentru a deschide un paytable, unde vedeți cât de mult merită fiecare simbol și unde puteți citi o introducere la fiecare dintre numeroasele caracteristici. Logo -ul jocului este cel mai valoros simbol, plătind 25x pariul dvs. atunci când aterizează chiar pe o linie de plată.

Rotiri gratuite și altele rick and morty wubba lubba dub dub Bonusuri

Puține jocuri au la fel de multe bonusuri ca acesta și cumva, Blueprint Jocurile de noroc a reușit să conecteze fiecare rundă de aventurile nebune ale lui Rick și Morty. Caracteristicile din joc acordate la întâmplare includ:

Orice 3 sau mai multe simboluri de împrăștiere te duc la o roată bonus. Puteți juca pentru funcții îmbunătățite sau puteți roti roata pentru a vedea ce bonus se referă. Acestea ar putea fi oricare dintre următoarele: Rick 'n' Roll Megabucks rotiri jucate pe o grilă de 5x5 cu premii ascunse în spatele portalurilor; Domnule Meeseeks se învârte gratuit, unde apar mai multe sălbatice pe ultimul dintre cele 10 jocuri bonus; Evoluția nelimitată a jocurilor gratuite pentru murături s -a jucat pe o grilă de 5x4 cu 40 de linii de plată; Extinderea sălbăticilor în timpul jocurilor gratuite de monstru sălbatic Anatomy; Bonus pilot, unde selectați portaluri pentru a se potrivi cu diverse personaje din spectacol pentru premii; Sau Rick, Rattle & Roll Chase, unde îi ajutați să fugă de Gromflomite printr -un traseu multiplicator.

Caracteristici de slot

Câștiguri maxime, randamente medii și volatilitate a rick and morty wubba lubba dub dub

Pe lângă faptul că au o mulțime de bonusuri, rick and morty wubba lubba dub dub Slot Machine are, de asemenea, unul dintre cei mai mari multiplicatori câștigați. Puteți câștiga un pachet masiv de 50.000x sloturi de bani reali aici, care la 100 de credite pe spin este egal cu 5.000.000 de plată maximă! Procentul mediu de rambursare de 96.14% este, de asemenea, destul de bun pentru un joc de volatilitate medie.

Al nostru rick and morty wubba lubba dub dub Verdict de joc sloturi online

rick and morty wubba lubba dub dub slotul online este foarte probabil să atragă fanii spectacolului. Dar caracteristicile bonusului, rentabilitățile potențiale masive și comedia hilară vor atrage cu siguranță mult peste fanbase -ul existent. Dacă vă plac jocurile cu mai multe bonusuri, jucați -l cel mai bine Blueprint Cazinouri de jocuri, cum ar fi cele prezentate aici, unde puteți colecta cele mai mari bonusuri de cazino online.

Partenerii cazinoului

Cât pot câștiga când joc rick and morty wubba lubba dub dub?

Există sloturi similare cu rick and morty wubba lubba dub dub?

Cine a creat rick and morty wubba lubba dub dub slot?

Când a fost rick and morty wubba lubba dub dub eliberată?

Câte linii de plată face rick and morty wubba lubba dub dub avea?

De ce este rick and morty wubba lubba dub dub slot un joc popular?

Pot câștiga premii reale în numerar dacă joc rick and morty wubba lubba dub dub?

Ce caracteristici face rick and morty wubba lubba dub dub oferi?

În ce simboluri există rick and morty wubba lubba dub dub?

Care este RTP -ul rick and morty wubba lubba dub dub?