Riddle Tamburs - Un Caz De Bogății Sloturi Online

Play'n Go

Nota

2

Divertisment

5

Arte grafice

5

Castiguri

5

Dezvoltator

Play'n Go

RTP

96.22%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

CA 500.000.00 USD

Subiect

Politisti si hoti

Riddle Reels - A Case of Riches

Ghicitoare reels: Un caz de bogăție recenzie online

Dacă sunteți fan al Sherlock Holmes, Mister, Vânătoare de comori sau considerați -vă un detectiv bun, atunci sunteți pentru un tratament. Ghicitoare reels: Un caz de bogății vă oferă șansa de a explora un sat vechi misterios. Trebuie să vânați diferite indicii care vă pot conduce la un premiu la valoarea de 5000x miza dvs. Grila retro 3x3 cu un standard de 9 salarii se adaugă la senzația de distracție și de școală veche a jocului. Graficele 3D sunt de înaltă calitate și creează un design impresionant. Există o varietate de caracteristici bonus unice oferite, cum ar fi mega rotiri, roată de puncte de indiciu, sălbăticie, scute și rotiri gratuite. Alătură -te lui Sherlock și echipajului său pentru un joc de mister plin de satisfacții și distractive.

Cum să joci Riddle reels: Un caz de bogății slot online

Cu o mulinetă simplă cu 3 rânduri, nu ar putea fi mai ușor să începeți ghicitoarea reels: Un caz de bogății. Toți jucătorii vor fi ușor să navigheze în design pentru a -și stabili jocul. Puteți găsi jocul la orice cazinou online de încredere pe o selecție largă de dispozitive. Puteți lansa jocul pe cele mai bune site -uri de sloturi online de pe orice dispozitiv mobil, cum ar fi dispozitivele Android sau iOS.

Faceți clic pe fila"I" albastră din stânga tambururilor, dacă doriți să răsfoiți plata înainte de a începe. Paytable va dezvălui valorile simbolului pentru a vă informa despre modul în care puteți câștiga până la 5000x participarea dvs. Pentru început, pur și simplu selectați din lista disponibilă a opțiunilor de pariuri de sub tambururi. Cele 9 linii de plată sunt fixate și puteți paria între 0.10 și 100.00 pe rotire. Sunt disponibile atât autoplay, cât și rotiri manuale.

Ghicitoare reels: Un caz de caracteristici de bogăție și rotiri gratuite

Ghicitoare reels: Un caz de bogății nu are 1 ci 3 simboluri sălbatice diferite. Există o pictogramă sălbatică standard care va înlocui alte simboluri pentru a completa mai multe linii. Pentru a vă crește posibilitățile de câștig, chiar mai mult, 2 simboluri sălbatice suplimentare corespund multiplicatorilor. Un simbol sălbatic vă poate dubla premiile în timp ce al treilea simbol sălbatic vă poate tripla recompensele. Dacă aterizați mai mult de 1 sălbatic în același timp, multiplicatorii se vor acumula. Dacă aterizați un multiplicator sălbatic 2x cu un multiplicator sălbatic 3x, acest lucru va duce la un premiu multiplicator 5x.

Când apar 2 sau mai multe simboluri de împrăștiere pe tambururi, acestea vor debloca selecția de funcții bonus. Aceasta include mega rotiri, un bonus de rotiri gratuite, un joc de mister și caracteristica cu roata punctului indiciu. Caracteristica Mega Spin va adăuga mai multe sălbatice la mulinete, precum și stacked sălbatici. Inițial va viza bobina de mijloc. Jocul misterului amintește de un joc de masă din vechile școli care poate duce la rotiri gratuite, premii instantanee, sălbăticie în plus sau un mega spin. Ca bonus, toate rotirile gratuite se pot retrage până nu apar mai multe rotiri gratuite.

Caracteristici de slot

Ghicitoare reels: Un caz de bogății câștig, RTP și volatilitate

Ghicitoare reels: Un caz de bogății de Play'n Go Oferă joc de volatilitate medie. Vă puteți aștepta la un RTP de aproximativ 96.22%. Puteți roti tambururile pentru până la 100.00 un spin, care ar putea genera recompense de până la 5000x miza dvs.

Ghicitoare reels: Un caz de bogății verdict și alte sloturi

Play'n Go oferă un joc impresionant și remarcabil în Riddle reels: Un caz de bogății. Un aspect tradițional și simplu se combină cu o temă de mister de înaltă rezoluție. Luați o călătorie nostalgică pe banda de memorie unde Sherlock Holmes așteaptă să predea indicii. Jocul are o selecție excelentă de bonusuri originale, distractive și unice, oferite.

Asigurați -vă că consultați cazinourile noastre online recomandate pentru mai mult interesant Play'n Go sloturi. Slotul cu 7 păcate vă va oferi 243 de moduri diferite de a câștiga în timp ce Bell of Fortune are un jackpot progresiv pentru apucături. Sau consultați popularul twisted sister slot, care a fost eliberat cu puțin timp înainte de Riddle se rolește și coboară o furtună! Navigați la lista noastră de cazinouri online selectate pentru mai multe detalii, oferte de bun venit și jocuri.

Partenerii cazinoului