Roasty McFry Și the Flame Slot Busters

Thunderkick

Nota

5

Divertisment

3

Arte grafice

3

Castiguri

3

Dezvoltator

Thunderkick

RTP

96.10%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Înalt

Bonusuri

Da

Câștig maxim

280.000.00 USD

Subiect

Fantasy, acțiune/aventură, arcade

Roasty McFry and the Flame Busters

Thunderkick Prăjit McFry și The flame Busters Slot Review

Mai mult decât un simplu slot cu grafică retro și efecte sonore, The Roasty McFry și The flame Slot Machine este echipat și cu mai multe suplimente concepute pentru a vă oferi o mulțime de premii bonus. Pictogramele sălbatice, caracteristicile simbolului misterului și jocurile de rotiri gratuite progresive sunt disponibile tuturor celor care se așează pentru a încerca acest joc de cazinou și pot fi savurate pe orice dispozitiv pe care doriți să îl utilizați.

Acesta poate fi un joc cu aspect retro, dar caracteristicile bonus uriașe și compatibilitatea mobilă sugerează altfel. Amestecând vechiul cu noul, Thunderkick Poate avea un clasic instant pe mâinile lor aici.

Prăjit McFry și The flame Gameplay -ul Busters

Jucând prăjit McFry și The flame Busters by Thunderkick este la fel de ușor ca să joci orice joc de arcade vechi operat de monede. Pentru început, apăsați doar controlul cipului de pe tabloul de bord de jos pentru a alege dintre oricare dintre pariurile disponibile. Puteți selecta între 14 dimensiuni de pariuri diferite, începând cu o miză minimă de 0.10 credite pe spin și urcând până la un pariu maxim de 100 de credite. După ce terminați să vă ajustați pariul, trebuie să apăsați butonul de rotire pentru a începe să jucați pentru premii cu bani reali la cele mai bune cazinouri online.

Ceea ce este interesant pentru acest slot este că are mecanici speciali de 243 de căi care nu se bazează pe linii de plată. Acest lucru face mai ușor să urmăriți câștigurile dvs., deoarece va trebui doar să vă faceți griji pentru simbolurile care plătesc premii, dar nu și liniile de câștig. Puteți găsi simbolurile disponibile făcând clic pe butonul Meniu din dreapta dvs. și deschizând platabil. Slotul are zece pictograme care pot plăti care sunt împărțite în pictograme cu salarii mici și mari. Simbolurile cu plată scăzută sunt toate monedele și plătesc de la 0.30x până la 2x pariul dvs. pe secvență, în timp ce pictogramele de rang superior sunt toate personaje care pot plăti până la 10x miza dvs. Dar chiar și atunci când obțineți doar monede pe ecran, veți avea încă șansa de a vă bucura de câteva victorii interesante, datorită caracteristicii simbolului special misterului slotului.

Pentru punterii care preferă să -și folosească dispozitivele mobile iOS și Android pentru a juca pentru numerar real, Thunderkick Oferă o versiune mobilă a jocului. Slotul mobil este aproape identic cu jocul desktop, cu excepția faptului că controalele de pe ecran sunt relocate pentru a permite jocul mai neted, mai rapid și mai ușor.

Prăjit McFry și The flame Caracteristici Busters și rotiri gratuite

În timpul tău cu flame Busters, veți putea câștiga bani de fiecare dată când colectați o secvență de trei sau mai multe simboluri potrivite, poziționate de la stânga la dreapta și pornind de la prima tambur din stânga. Deoarece nu există linii de plată, tot ce trebuie să faceți este să vă colectați simbolurile pe trei sau mai multe tamburi adiacente pentru a fi plătit. Aceste mecanici unice vă permit să colectați premii în orice mod doriți, indiferent de poziția pictogramelor dvs., oferindu -vă până la 243 de combinații câștigătoare diferite pe rundă.

Vă ajută să obțineți mai multe premii în timp ce jucați pentru numerar real sunt simbolurile bonus, începând cu pictograma sălbatică specială care poate înlocui orice alt simbol, dar împrăștierea. Există, de asemenea, o pictogramă specială de foc în joc, care servește ca un simbol de mister care va fi înlocuit cu orice altă pictogramă, dar sălbăticia și împrăștierea de fiecare dată când apare. Acest simbol face parte și din caracteristica de foraj care poate fi activată la întâmplare în timpul jocului de bază pentru a transforma 1-5 din simbolurile monedei de rang de jos într-un simbol de mister de foc.

Slotul are, de asemenea, un simbol de împrăștiere, trei, patru sau cinci pot activa un bonus de 10, 15 și 20 de rotiri libere, respectiv. Jocul de bonusuri pentru rotiri gratuite te -a stins într -o clădire de apartamente înalte și la fiecare trei straturi suplimentare pe care le colectezi în timpul acestuia vă va ajuta să deblocați un nou nivel de clădire și să obțineți încă 2 rotiri gratuite. Pentru fiecare etaj pe care îl deblocați, slotul va transforma unul dintre cele cinci simboluri de monedă cu plată mică într-un simbol de foc pentru restul caracteristicii, oferindu-vă până la cinci pictograme de foc garantate până la sfârșitul jocului.

Caracteristici de slot

Prăjit McFry și The flame Busters Max Win, RTP & Volatility

Prăjit McFry și The flame Busters by Thunderkick este un alt slot de varianță medie excepțional de distractiv din studio și unul corect la asta, oferindu-ți un RTP de 96.1%. Cu un jackpot de până la 5.280x participarea dvs., sau 528.000 de credite pe Max Wager, și o caracteristică bonus interesantă disponibilă pentru dvs., acest slot poate oferi cu siguranță valoare pentru banii dvs. Dacă sunteți în căutarea sloturilor moderne, pline de caracteristici, cu un potențial bun de plată și o rată de succes foarte solidă (30.2%), prăjitul McFry și flame Slotul Busters este un mare punct de plecare.

Prăjit McFry și The flame Busters - Verdictul final

În mod alternativ, dacă nu vă interesează sloturile cu volatilitate medie și căutați câteva jocuri mai casual sau mai pline de satisfacții pentru a juca, puteți să vă îndreptați către unele dintre ale noastre Thunderkick cazinouri și explorează alte produse de succes din studio. Pentru un slot mai clasic de mare varianță, cu rotiri gratuite, multiplicatori mari câștigători și un jackpot de 10.100x, puteți încerca slotul Midas Golden Touch.

Dacă vă interesează ceva casual, consultați uimitorul esqueleto explosivo - ThunderkickSlotul cu volatilitate scăzută, inspirat de Día de Muertos, care oferă o prezentare foarte distractivă, mecanică cu tamburi în cascadă și multiplicatori de plată atractivi.

Partenerii cazinoului