Robbie Jones Slot

Fugaso

Nota

2

Divertisment

2

Arte grafice

4

Castiguri

5

Dezvoltator

Fugaso

RTP

96.47%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Mediu

Bonusuri

Da

Câștig maxim

99.000.00 USD

Subiect

Acțiune/aventură, Egiptul antic

Robbie Jones

robbie jones - Recenzie de sloturi online

robbie jones este o nouă mașină de slot jackpot din catalogul în continuă expansiune a Fugaso Acest lucru aduce divertisment obraznic și plăți mari în lumea cazinourilor online. Principalul punct de vânzare al acestui joc de sloturi este potențialul său de a oferi o plată uriașă datorită a trei premii progresive care cresc cu cât joci mai mult, plus jocuri de rotiri gratuite, multiplicatori de plată și o caracteristică respingătoare cu simboluri lipicioase.

robbie jones - Cum să joci acest slot online

Dacă nu ați mai jucat niciodată un joc de sloturi, nu vă faceți griji. robbie jones este simplu de utilizat chiar și de către punterii neexeperimentați. Controalele din dreapta dvs. vă vor permite să determinați valoarea monedelor dvs. în timp ce controlul nivelului de pariuri din stânga vă va permite să creșteți numărul de monede pe linie de plată până la un total de 10. Puteți utiliza aceste butoane pentru a merge de la cel mai mic pariu de doar 0.50 de credite la un pariu maxim de 250 de credite pe spin.

robbie jones prezintă un număr uluitor de 99 de linii de plată fixe, care pot fi văzute doar prin deschiderea plății și nu în timpul unei runde active. Puteți colecta până la 10 simboluri pe aceste linii de plată pentru a declanșa premii, toate acestea oferind plăți în monede. Utilizarea unei monede pe linie în timp ce joci în numerar real vă poate obține premii de 2 până la 500 de monede, în funcție de simbol. Dar dacă pariați toate cele 10 monede, vă puteți înmulți premiile și vă puteți bucura de cinci plăți de până la 5.000 de monede. Și datorită caracteristicii neobișnuite de câștiguri a slotului, care declanșează respingeri gratuite, obținerea mâinii pe un mare premiu nu va însemna că tot ceea ce veți colecta dintr -o singură rundă.

Chiar și atunci când treceți la un dispozitiv mobil, slotul va fi destul de ușor de jucat datorită controalelor de rotație prietenoase pentru mobil al jocului. Poți juca robbie jones Pe aproape orice dispozitiv de la cazinourile mobile, indiferent dacă este un telefon Android mai vechi sau un iPhone nou. Puteți reda slotul atât manual, cât și în modul Autoplay atunci când utilizați un telefon, dar aveți și un control complet asupra setărilor încorporate ale jocului.

robbie jones Rotiri și bonusuri gratuite

Premiile în numerar în căutarea dvs. de"Inima Nilului" pot fi obținute numai atunci când trei sau mai multe simboluri potrivite se aliniază pe o linie de plată, începând de la prima tambur (cea mai stânga) și continuând spre dreapta ta. Eroul principal, robbie jones, Dar, de asemenea, interesul său de dragoste sunt simbolurile pe care doriți să le vedeți pe tambururile dvs. cel mai des pentru că plătesc cele mai bune premii atunci când jucați în numerar real. Dar, indiferent de felul de plată pe care îl colectați, slotul va declanșa automat caracteristica sa multi -câștig, care blochează tambururile câștigătoare și respinge restul gratuit, oferindu -vă șansa de a banca cele mai bune premii posibile. Și pentru a vă ajuta să activați caracteristica, slotul are și un simbol sălbatic bonus, care poate înlocui toate simbolurile de bază pentru a forma o secvență câștigătoare pe ecran.

Un alt simbol special pe care îl veți putea colecta este împrăștierea de rotiri gratuite, care poate declanșa caracteristica multi -câștig atunci când apar trei dintre simboluri, dar și până la 20 de jocuri bonus de rotiri gratuite atunci când colectați cinci sau mai multe împrăștiați. În timpul rotirilor gratuite, veți ajunge, de asemenea, să vă bucurați de două simboluri sălbatice suplimentare care vă pot ajuta să bancați și mai multe premii. Și pentru a depăși totul, orice plată pe care o colectați în timpul acestor rotiri de bonus va fi, de asemenea, aplicată în mod implicit un multiplicator 2x.

Și în sfârșit, slotul are și el FugasoCele trei jackpot -uri progresive care sunt prezentate în multe alte sloturi din studio. În afară de cel mai mic mini jackpot, în timp ce joci acest slot, poți declanșa și un premiu MIDI și MAXI pentru și mai mulți bani bonus. Toate aceste jackpot -uri sunt reunite cu fiecare pariu nou pe care îl plasați și oricare dintre ele poate fi câștigat la întâmplare în orice rundă.

Caracteristici de slot

robbie jones - Câștig maxim, RTP și volatilitate

Nu numai că are trei jackpot -uri diferite, dar robbie jones De asemenea, oferă plăți de până la 990.000 de monede atunci când se joacă pentru bani reali, care pot fi lovite pe 99 de linii de plată pe site -uri online recomandate. Cu toate acestea, rețineți că faptul că a avea atât de multe linii de plată oferă și acestui slot un raport de lovire mai mare, ceea ce implică faptul că acele plăți mamut pot fi mai rare decât doriți să fie. Ca un slot de volatilitate medie cu un RTP relativ ridicat (96.76%), ar trebui să existe o mulțime de apeluri în acest joc de sloturi pentru o varietate de jucători.

robbie jones - Verdictul final

Un alt slot de varianță medie din Fugaso Acesta este un fior pentru a juca pe site-urile de sloturi online de top, robbie jones este un joc care poate face un fan din orice tip de punter. Dacă vă plac jocurile simple de sloturi online care nu sunt prea riscante, dar aveți potențialul de a plăti bine, ați dori să încercați acest joc, chiar dacă jucați doar gratuit.

Pentru jucătorii care doresc jocuri de sloturi distractive care implică un risc puțin mai mult, Fugaso are, de asemenea, mai multe sloturi grozave care oferă joc de mare varianță. Revenge of Cyborgs este un slot din studioul cunoscut pentru plățile sale volatile, dar aveți și alte sloturi grozave precum carousel, Mumia 2018 și cosa nostra slot. Vizitați o vizită la unele dintre cele mai importante cazinouri prezentate pe site -ul nostru web pentru o șansă de a vă bucura de aceste jocuri pentru bani reali, dar obțineți și bonusuri în numerar care să vă ajute să începeți.

Partenerii cazinoului