Rock the Cash Bar Slot

Yggdrasil

Nota

5

Divertisment

2

Arte grafice

2

Castiguri

2

Dezvoltator

Yggdrasil

RTP

96.06%

Jackpot

Nu

Volatilitate

Scăzut

Bonusuri

Da

Câștig maxim

658.900.00 USD

Subiect

Stil de viață de lux

Rock the Cash Bar

rock the cash bar Recenzie slot online

Grila de simboluri 5x3 arată ca rafturi în spatele unui cocktail bar într -o discotecă strălucitoare. Diverse bucăți de fructe, sticle de alcool și pahare stau pe cele 3 rânduri, încadrate de lumini strălucitoare și un semn de neon. Chiar și butoanele de control arată de parcă fac parte dintr -o glitterball. Vine din Yggdrasil, și partenerul lor, Northern Lights Studios și rock the cash bar Slot Machine arată bine pe telefoanele Android, iOS și Windows, precum și pe PC -uri.

Puteți ateriza simboluri sălbatice care ajută la completarea combinațiilor. Veți găsi, de asemenea, o caracteristică de jocuri gratuite la 3 niveluri, cu multiplicatori Win, upgrade-uri simboluri și tamburi în expansiune, și aici sunt cele mai mari victorii de până la 6589x.

Cum să joci rock the cash bar Joc sloturi

Butoanele în plus și minus vă ridică sau scad miza și există o gamă generoasă de opțiuni disponibile, de la doar 0.10 un spin la 100.00. Este un joc foarte ușor de configurat și, cu alegerea largă a dimensiunilor de pariuri, este potrivit pentru jucătorii cu orice nivel de experiență și aproape orice bancroll.

Sub butonul mare de rotire, veți vedea săgeți într -un cerc. Faceți clic pe acestea pentru a declanșa o funcție de rotiri automate care rulează de până la 100 de ori. Trei linii mici în partea de sus a jocului Deblochează paytable, regulile jocului și controlul volumului pentru coloana sonoră în stilul anilor 80.

În jocurile de bază, aveți 243 de moduri diferite de a se potrivi cu simboluri pe tamburele adiacente din partea stângă, deși acest lucru se poate schimba în timpul jocurilor bonus, ceea ce face mai ușor să colectăm câștiguri la cazinourile noastre online de top.

Rotiri gratuite și alte runde bonus ale rock the cash bar Slot

Caracteristica bonusului de noapte sălbatică poate declanșa în orice moment. Spotlights strălucesc pe tambururi care se transformă până la 7 poziții în simboluri sălbatice suplimentare. Dacă simbolul Scatter se oprește pe tamburul 1 și simbolurile biletelor pe celelalte, lansează o caracteristică de jocuri gratuite.

Numărul de jocuri bonus va fi afișat pe bilete, dar în funcție de care a apărut simbolul de împrăștiere în rotirea declanșatoare, veți juca 3 runde de rotiri gratuite diferite. În rotirile clubului de noapte, toate câștigurile sunt înmulțite cu 1x, 2x sau 3x, în timp ce în timpul rotirilor de invitație, multiplicatorii sunt 4x, 6x sau 8x. Dacă simbolul VIP Scatter a lansat jocurile bonus, fiecare victorie este sporită cu 10x, 11x sau 12x, pentru unele plăți uriașe.

Simbolurile de actualizare în timpul jocurilor gratuite vă pot muta de la niveluri inferioare la cele superioare și există șansa de a câștiga o caracteristică a respinsate în orice moment al jocurilor bonus. Tamburele se extind cu 1 rând pentru fiecare dintre respins, oferindu -vă 1024, 3125, 7776, apoi 16.807 moduri diferite de a câștiga. Un respin care nu câștigă încheie caracteristica, astfel încât să nu obțineți numărul maxim de rânduri și moduri câștigătoare.

Caracteristici de slot

rock the cash bar Câștiguri maxime, RTP și volatilitate

Cu multiplicatorii ideale în jocurile gratuite, este posibil să revendicați un premiu vast egal cu 6589x pariul dvs. total. Joacă -te cu 100.00 și care valorează 658.900.00.

rock the cash bar este un slot de varianță scăzută, deci tinde să fie destul de ușor să câștigi un câștig, deși de multe ori, valoarea premiilor este mai mică. Randamentele medii de 96.06% sunt aproximativ standard pentru Yggdrasil Jocuri cu sloturi.

rock the cash bar Rating

Coloana sonoră groovy, luminile strălucitoare și cocktail -urile gustoase vor lua jucătorii într -o noapte virtuală în oraș. Arată bine și vine cu unele caracteristici potențial extrem de valoroase. Bonusul de noapte sălbatică ajută la finalizarea câștigurilor, dar acest joc se referă la rotirile gratuite. Odată ce vă aflați în jocurile bonus, sunt disponibili multiplicatori mari, în special în funcția VIP sau dacă actualizați nivelurile.

Tamburele și respinările extinse sunt o altă rundă interesantă, deși la fel ca toate cele mai bune baruri de cocktailuri, intrarea nu este garantată. A cânta la rock the cash bar slot la cele mai bune cazinouri online și colectați cele mai bune bonusuri atunci când vă alăturați cluburilor lor exclusive.

Partenerii cazinoului